توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب وبسایت پنل
Witch King
June 4th, 2014, 12:51
دوستان من میخوام وبسایت پنل نصب کنم اما اینجا گیر کردم :
20740
این ارور رو چه طور برطرف کنم ؟
هاست 97
June 4th, 2014, 14:41
Topic: SQL Server does not exist or access denied | WebsitePanel (http://www.websitepanel.net/global-forums/topic/sql-server-does-not-exist-or-access-denied/)
این مورد را بررسی کنید
Milad-H
June 4th, 2014, 14:44
دوستان من میخوام وبسایت پنل نصب کنم اما اینجا گیر کردم :
قبل از نصب وب سایت پنل sql server را نصب کردین ؟ اگر نصب کردین و در این مرحله مشکل دارید از Authentication کاربر Sa استفاده کنید
a7474
June 20th, 2014, 22:14
قبل از نصب وب سایت پنل sql server را نصب کردین ؟ اگر نصب کردین و در این مرحله مشکل دارید از Authentication کاربر Sa استفاده کنید
ببخشید چطوری sql server رو تو ویندوز سرور 2003 نصب کنم؟منم چون به همین مشکل برخوردم ولی واسه ویندوز سرور 2003 sql server پیدا نکردم!
ULTRAWEB
June 20th, 2014, 22:17
Sqlserver express 2005 ِا 2008fباید نصب کنین یا Sql server 2000
a7474
June 20th, 2014, 22:20
sql server 2000 نصب کردم ولی بازم ادامرو میزنم همین ارورو میده!
ULTRAWEB
June 20th, 2014, 22:22
با هزینه میتونیم براتون نصب و کانفیگ کنیم درضمن دراین عکسی زمینه کردین اگر نصب کردین باید دسترسی ویندوزی رو توی mssqlفعال کرده باشین بعدش یوزر نیم پسورد
ورود به ویندوز و وی پی استون رو اینجا وارد میکردین یا مسیرنصبشو بهش درست ندادین یا خیلی چیزای دیگه
a7474
June 20th, 2014, 22:42
با هزینه میتونیم براتون نصب و کانفیگ کنیم درضمن دراین عکسی زمینه کردین اگر نصب کردین باید دسترسی ویندوزی رو توی mssqlفعال کرده باشین بعدش یوزر نیم پسورد
ورود به ویندوز و وی پی استون رو اینجا وارد میکردین یا مسیرنصبشو بهش درست ندادین یا خیلی چیزای دیگه
نه اخه میخوام خودم یاد بگیرم اینکارارو:)
spark3r
June 20th, 2014, 23:57
سلام
SQL Express نصب کردید یا Enterprise.
مشکل شما در آدرس دهی SQL هست. احتمالا Enterprise نصب کردید برای همین Error می گیرد. مسیر رو درست کنید و نقطه بزارید یا IP سرور درست میشه.
M.D.A
June 21st, 2014, 00:42
در صورتی که sql server نصب کردید این مشکل دلایل زیادی ممکن هست داشته باشه که نیاز به بررسی داره
و فکر نمیکنم از طریق انجمن بشه این مشکل حل کرد.
در صورتی که روی سرور هست میتونید به بنده یا دیگر دوستان دسترسی بدید جهت بررسی.
جهت تنها رفع این مشکل بنده هزینه ای دریافت نخواهم کرد،اما در صورتی که نیاز به نصب و کانفیگ اولیه کامل دارید شامل هزینه خواهد شد.