توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فراموشی کلید رمزنگاری در Freer
litetarh
June 4th, 2014, 11:19
سلام بنده این کلید رمز نگاری رو برای freer در قسمت کارت ها فراموش کردم
چیکار کنم ؟
( دست رسی داده نمی شود )
به phpmyadmin هم دست رسی دارم کلا به همه چیز دست رسی دارم !
هاست 97
June 4th, 2014, 11:21
یک نسخه جدید نصب کنید و رمزنگاری شبیه به آن را انجام دهید و سپس از phpmyadmin جداول مربوطه را جایگزین کنید
litetarh
June 4th, 2014, 11:39
یک نسخه جدید نصب کنید و رمزنگاری شبیه به آن را انجام دهید و سپس از phpmyadmin جداول مربوطه را جایگزین کنید
مشکل اینجاست که من نمیتونم سایت را برای 1 لحظه هم تعطیل کنم چون میانگین در هر 15 دقیقه یک بار یک خرید انجام می شود و همین الان بیش از 50 نفر در وبم انلاین می باشد
هاست 97
June 4th, 2014, 11:45
در یک پوشه دیگر نصب کنید
litetarh
June 4th, 2014, 11:48
در یک پوشه دیگر نصب کنید
آدرس رو نمی تونم تغییر بدم ! :)
فقط بشه با یه هیستوری در سی پنل یه چیزی که بشه در اورد بهتر میشه
litetarh
June 4th, 2014, 12:09
دوستان خواهشا راهنمایی کنید مشکل رو حل کنم
باید کارت درست کنم وگرنه الان تموم میشه !
majid1f
June 4th, 2014, 12:17
خوب دوست ما گفت روی یک پوشه رو هاست مجدد نصب کنید و از phpmyadmin نگاه کنید لازم سایت قطع و وصل بشه که!
چون احتمالا با یک salt +md5 ذخیره می شه نمی شه از phpmyadmin و دیتابیس مقدار اصلی را دید.
litetarh
June 4th, 2014, 12:21
خوب دوست ما گفت روی یک پوشه رو هاست مجدد نصب کنید و از phpmyadmin نگاه کنید لازم سایت قطع و وصل بشه که!
چون احتمالا با یک salt +md5 ذخیره می شه نمی شه از phpmyadmin و دیتابیس مقدار اصلی را دید.
دقیقا منظورتون رو نفهمیدم , یه پسورد هش شده هستش که واسه لوگین هستش md5 که کرکش بشه همون پسورد خودمه
اما این پسورد رمز نگاری بعد لوگین در قسمت کارت ها هستش این در phpmyadmin سیو نمیشه
md5 را نمی شه بازگردانی کرد سایت هایی که می بینید براتون دیکد می کنند اینا از یک سری دیتابیس استفاده می کنند و به احتمال 99.9% پسورد هش شده شما در دیتابیس آنها نیست!!
Javan Host
June 4th, 2014, 12:27
دوست عزیز قبل از زدن تاپیک کمی دقت کنید !!
موفق باشید !
majid1f
June 4th, 2014, 12:31
ببخشید الان مشکل ایشون چی بود؟ سوال داشتن مطرح کردن و تازه لطف کردن پاسخ مشکلشون را هم قرار دادند شاید بعدا مشکل یک نفر دیگه هم بود.
litetarh
June 4th, 2014, 12:32
md5 را نمی شه بازگردانی کرد سایت هایی که می بینید براتون دیکد می کنند اینا از یک سری دیتابیس استفاده می کنند و به احتمال 99.9% پسورد هش شده شما در دیتابیس آنها نیست!!
بنده با سیستم عامل بک ترک 5 پسورد های هش رو کرک میکنم :)
majid1f
June 4th, 2014, 12:46
فکر نمی کنم اگر در دیتابیس وجود نداشته باشه بشه کرک کرده مگه با brute force الان امکان ان هست این هش را برای من کرک کنید:
266c9e771a73183f95acfff0f172e93f
چون من معمولا بدون salt برنامه ها را می نویسم یکم شک کردم
Yas-Host
June 4th, 2014, 13:10
فکر نمی کنم اگر در دیتابیس وجود نداشته باشه بشه کرک کرده مگه با brute force الان امکان ان هست این هش را برای من کرک کنید:
266c9e771a73183f95acfff0f172e93f
چون من معمولا بدون salt برنامه ها را می نویسم یکم شک کردم
خیر مثلا در سایت md5online.org اصلا این هاش وجود ندارد !
میتونید از همین سایت یک رمز خودتون رو هاش کنید سپس به جای این هاش قرار بدید.
مینا-صیفی
June 4th, 2014, 14:03
سلام بنده این کلید رمز نگاری رو برای freer در قسمت کارت ها فراموش کردم
چیکار کنم ؟
( دست رسی داده نمی شود )
به phpmyadmin هم دست رسی دارم کلا به همه چیز دست رسی دارم !
برید پوشخ includ باز کنید فایل کانفیگ را باز کنید پایین سطر کلید رمز نگاری پایید دیتابیس هست ازونجا کپی کنید
litetarh
June 4th, 2014, 16:18
برید پوشخ includ باز کنید فایل کانفیگ را باز کنید پایین سطر کلید رمز نگاری پایید دیتابیس هست ازونجا کپی کنید
ممنون مینا خانوم ! اما صفحه قبل رو مشاهده کنید خودم پیدا کردم و مشکل رو حل کردم
majid1f
June 4th, 2014, 16:29
خیر مثلا در سایت md5online.org اصلا این هاش وجود ندارد !
میتونید از همین سایت یک رمز خودتون رو هاش کنید سپس به جای این هاش قرار بدید.
منظورم من هم همین بود اخه دوست ما گفته بود با بک ترک کرک می کنم. بک ترک که معجزه که نمی کنه. اگه کسی بتونه md5 را کرک کنه فرداش اسمش را اخبار می گه:دی
warpro
June 4th, 2014, 16:35
با ســلام . . .
عزیز نیازی نیست به این کار ها . . .
کلید رمز نگاری در فایل کانفیگ موجود اســـت . . .
با تشـــــــــــــــــــــــ ـکر . . .
litetarh
June 4th, 2014, 16:39
منظورم من هم همین بود اخه دوست ما گفته بود با بک ترک کرک می کنم. بک ترک که معجزه که نمی کنه. اگه کسی بتونه md5 را کرک کنه فرداش اسمش را اخبار می گه:دی
خیالت تخت اینجا کسی بتونه ماکروسافت رو هم هک کنه توی اخبار ایران نشونش نمیدن ! :)
شما توی تیم های امنیتی بزرگ مثل اشیانه سرچ کنید اموزش های کرک هش توسط بک ترک یا کالی لینوکس هستش