بنده از whmcs برای کار خاصی (به جز هاستینگ) استفاده می کنم؛ که نیاز هست محصولی با قیمت 100.000.000 و 250.000.000 تومان ایجاد کنم،
اما نمیتوان در whmcs اعداد بیش از 8 رقم را ایجاد کرد (حداکثر مقدار مجاز 99.999.999 تومان است ) چطور این مشکل را حل کنم؟
با تشکر فراوان :53:
RoobinaServer
June 3rd, 2014, 23:42
با سلام
از شگرد های ایرانی استفاده کنید :)
مثلا 100 هزار تومان در whmcs زده اما در درگاه تنظیم کنید 3 تا صفر اضافه بکنه و بره به درگاه پرداخت و موقع برگشت هم 3 تا صفر کم بکنه و در فاکتور پرداخت رو ثبت بکنه.
30SecondToMars
June 3rd, 2014, 23:52
ممنونم
راهی به جز این وجود نداره؟
نمیخوام به درگاه کلک بزنم ...:)
SASAN-BSE
June 4th, 2014, 00:56
واحد پول رو از "تومان" تغییر بده به "هزار تومان"
اینجوری 8 رقمت میشه 11 رقم
یا "میلیون تومان"
مثلا
250 میلیون تومان
2 میلیون تومان
30SecondToMars
June 4th, 2014, 01:39
واحد پول رو از "تومان" تغییر بده به "هزار تومان"
اینجوری 8 رقمت میشه 11 رقم
یا "میلیون تومان"
مثلا
250 میلیون تومان
2 میلیون تومان
ممنون؛
آخه درگاه ما فقط 2 گزینه داره؛
تومان
ریال
یک جور بشه دستی توی اسکریپت برد که: 8 رقم بشه 9 رقم ، عالی میشه ...
mhiizadi
June 4th, 2014, 13:28
با پشتیبانی whmcs این موضوع رو در میان بگذارید ؛ فایل مربوط رو تغییر میدن و در اختیارتون میزارن.
mojtaba.ghadri
June 4th, 2014, 15:07
یه سوال آیا درگاه بانکی اجازه تراکنش ۱۰۰ میلیون تومانی رو به کاربر میده , اون کدوم بانک هستش که از درگاهش میشه اینقد خرید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
MajorHost
June 4th, 2014, 15:14
سلام
برید قسمت دیتابیس مربوط به فاکتور ها
جدول را ویرایش کنید . اونجا رقم ها را محدود کرده
30SecondToMars
June 4th, 2014, 15:48
با تشکر از mhiizadi و MajorHost گرامی. امیدوارم که از این روش بتونم مشکل رو حل کنم.
یه سوال آیا درگاه بانکی اجازه تراکنش ۱۰۰ میلیون تومانی رو به کاربر میده , اون کدوم بانک هستش که از درگاهش میشه اینقد خرید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
و محدودیتی که وجود دارذ فقط نسبت به سلیقه ی عابر بانک ها است
مثلا:
عابر بانک ملت ، سقف تراکنش روزانه نامحدود است
عابر بانک ملی، سقف تراکنش روزانه 200.000.000 تومان است
عابر بانک سپه، سقف تراکنش روزانه 500.000.000 تومان است
و ...
- - - Updated - - -
----
همچنین درگاههای خصوصی مثل
پی لاین تا سقف 6 میلیون
زرین پال تا سقف 15 میلیون
و جهان پی تا سقف 40 میلیمون مجاز به انتقال هستند
که تیم پشتیبانی جهان پی گفتند بنا به درخواست کاربر، این سقف قابل افزایش تا چند صد میلیون است.
30SecondToMars
June 4th, 2014, 16:16
ممنونم دوست گرامی از راهنمایی تون.
داخل دیتابیس tblpricing این جدول ها بودند
و من چون فقط میخواستم که One Time/Monthly رو بشه 1 رقم افزایش داد، پس فقط monthly رو از 10 به 11 تغییر دادم و مشکل حل شد. حالا همه 10 هارو باید تغییر بدم به 11 ؟
این کار، مشکلی برای سیستم و بقیه دیتابیس به وجود نمیاره ؟
عزیزم میلیاردی هم میشه انلاین خرید کرد به سایت فروش انلاین ماشین سر زدی؟
RoobinaServer
June 4th, 2014, 18:36
بله.
نمونه سایت مثل سایت پتروشیمی برای فروش کانتینرهای بنزین که پمپ بنزین ها اینترنتی خرید میکنند.
ممنونم دوست گرامی از راهنمایی تون.
داخل دیتابیس tblpricing این جدول ها بودند
و من چون فقط میخواستم که One Time/Monthly رو بشه 1 رقم افزایش داد، پس فقط monthly رو از 10 به 11 تغییر دادم و مشکل حل شد. حالا همه 10 هارو باید تغییر بدم به 11 ؟
اگر فقط برای ماهانه یا کلا یک بار واریز نیار دارید فکر نکنم نیازی به تغییر بقیه موارد باشه (با توجه به دید sql server) کافیه همان مقداری که مورد نیازتون هست زیاد کنید تعدادش رو.
در مورد تغییرش هم (با توجه به دید sql server) به هم نمیریزه اگر نوع (type) که مثلا int هست را به text یا ... تبدیل نکنید. (پیشنهاد میکنم دست به این موارد نزنید) و لازم به ذکر است نوع ها از یک رقم تا یک رقمی را پوشش میدهند.
یا حق
MajorHost
June 4th, 2014, 23:16
نه دوست من.
شما بزار رو 255 ، که سقف کاراکتره دیگه محدودیتی نداشته باشی