firstline
June 3rd, 2014, 13:03
با سلام
دو سال پیش خودم یه whmcs بر روی ساب دومین support.***.net نصب کردم و هاستم هم در هتنزر آلمان بود و هست و یکی از دوستان هم یه سری تنظیمات رو روش انجام داد و ازش هم استفاده نکردم.
متاسفانه آخر سال گذشته یه ایمیل از whmcs اومد که ظرف سه روز باید این نسخه نال شده را حذف کرده یا لایسنس بخرم و اسم دومینمو توی لیست سیاهش قرار داده بود و نهایتا من هم اون رو حذف کردم و تموم شد
الان نیاز دارم که یک سیستم whmcs نال شده را راه اندازی کنم اما چند تا مشکل:
یک دامنه .ir هم دارم که میتونم به این سرویس جدید اختصاص بدهم.
- نگرانم که دوباره شرکت whmcs بهم گیر بده و مجبور بشم جمش کنم.
باید چکار کنم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا راهکاری برای نصب نسخه نال شده وجود دارد که مشکل ساز نشه؟
1-آیا لازمه یه هاست وارز یا هاست در ایران بگیرم و این دومین و سرویس را به آن انتقال بدهم؟
امکانات زیر را میخوام داشته باشه اگه دوستان هزینه انجام نصب و شماره تماس را پ خ کنند ممنون میشوم
امکانات:
نصب اخرین و پایدارترین نسخه سیستم whmcs
کانفیگ امنیتی به صورت کامل
تنظیم مربوط به جلوگیری از اخطار کپی رایت
نصب قالب فارسی برای قسمت مدیریت
نصب قالب فارسی برای ناحیه ی کاربری
فارسی سازی ایمیل های سیستم
نصب و راه اندازی ماژول اس ام اس (ارسال پیام کوتاه به کاربران :: شماره و سرویس فعال دارم)
ارسال خبرنامه
راه اندازی و همانگ سازی whmcs با kayako
تهیه و ارسال فاکتور
ارتباط با ثبت دومین ایران (سرویس های جدید api نیک دات ای ار)
ارتباط با ثبت دامنه در ریسلو
ارتباط با سرور لینوکس و تحویل سریع هاست پس از پرداخت آنلاین (یک نمایندگی هاست لینوکس )
پرداخت از طریق درگاه زرین پال
الان حدود 20 سایت در این سرور بصورت دستی اضافه شده و داره کار میکنه، برای انتقال سیستم حسابداری آنها به این سرویس جدید باید چکار کنم؟
لطفا جزئیات و هزینه را برای انجام کار کامل بفرمایید
با تشکر
دو سال پیش خودم یه whmcs بر روی ساب دومین support.***.net نصب کردم و هاستم هم در هتنزر آلمان بود و هست و یکی از دوستان هم یه سری تنظیمات رو روش انجام داد و ازش هم استفاده نکردم.
متاسفانه آخر سال گذشته یه ایمیل از whmcs اومد که ظرف سه روز باید این نسخه نال شده را حذف کرده یا لایسنس بخرم و اسم دومینمو توی لیست سیاهش قرار داده بود و نهایتا من هم اون رو حذف کردم و تموم شد
الان نیاز دارم که یک سیستم whmcs نال شده را راه اندازی کنم اما چند تا مشکل:
یک دامنه .ir هم دارم که میتونم به این سرویس جدید اختصاص بدهم.
- نگرانم که دوباره شرکت whmcs بهم گیر بده و مجبور بشم جمش کنم.
باید چکار کنم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا راهکاری برای نصب نسخه نال شده وجود دارد که مشکل ساز نشه؟
1-آیا لازمه یه هاست وارز یا هاست در ایران بگیرم و این دومین و سرویس را به آن انتقال بدهم؟
امکانات زیر را میخوام داشته باشه اگه دوستان هزینه انجام نصب و شماره تماس را پ خ کنند ممنون میشوم
امکانات:
نصب اخرین و پایدارترین نسخه سیستم whmcs
کانفیگ امنیتی به صورت کامل
تنظیم مربوط به جلوگیری از اخطار کپی رایت
نصب قالب فارسی برای قسمت مدیریت
نصب قالب فارسی برای ناحیه ی کاربری
فارسی سازی ایمیل های سیستم
نصب و راه اندازی ماژول اس ام اس (ارسال پیام کوتاه به کاربران :: شماره و سرویس فعال دارم)
ارسال خبرنامه
راه اندازی و همانگ سازی whmcs با kayako
تهیه و ارسال فاکتور
ارتباط با ثبت دومین ایران (سرویس های جدید api نیک دات ای ار)
ارتباط با ثبت دامنه در ریسلو
ارتباط با سرور لینوکس و تحویل سریع هاست پس از پرداخت آنلاین (یک نمایندگی هاست لینوکس )
پرداخت از طریق درگاه زرین پال
الان حدود 20 سایت در این سرور بصورت دستی اضافه شده و داره کار میکنه، برای انتقال سیستم حسابداری آنها به این سرویس جدید باید چکار کنم؟
لطفا جزئیات و هزینه را برای انجام کار کامل بفرمایید
با تشکر