توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همکاری در ساخت سیستم ارسال ایمیل انبوه
sor
June 3rd, 2014, 09:02
با سلام خدمت دوستان وب هاستینگ
دوستان بنده یه پروژ در سر دارم ولی متسفانه از اون جایی که باید برنامه نویسی بشه و من با زبان های برنامه نویسی اشنایی ندارم و نمیتونم بنویسم نیاز به یه همکار (یا شریک) دارم
و برای همین این پست را ایجاد کردم
بنده تو فکر یک سیستم ارسال ایمیل انبوه هستم که امکانات خوب و جدید داشته باشه و بتونیم برای انواع مشاغل استفاده کنیم
میخوایم این سیستم جوری باشه که سایت ها و کسانی که میخواهند سایت ارسال ایمیل انبوه بزنند قابل استفاده باشه
دوستان میتوانند همکاری کنند و این رو راه اندازی کنم؟
دوستانی هم که نظر خواسی دارند لطفا راهنمایی کنند
دوستانی هم که دوست دارن اسپم بدن لطفا اینجا بیخیال بشن !
ممنون
samansystems
June 3rd, 2014, 09:05
شما ميتونيد سورس سامانه پيامک رو از عصر اس ام اس تهيه کنيد.
روی سرور خودتون نصب کنيد.
و بعد هر توسعه ای که مايل باشيد رو روی اون بديد و استفاده کنيد.
عصر اس ام اس (http://www.asresms.com)
devstore
June 3rd, 2014, 09:22
سلام
چنین سیستمی رو بنده بصورت 100% فارسی در اختیار دارم
در صورت نیاز با بنده در تماس باشید
email1414
June 3rd, 2014, 09:27
سلام|دوست عزیزمن هم چنین پروژه ای روخیلی وقت هست درسردارم!
باشراکت موافقم|اماچقدرهزینه داره؟
sor
June 3rd, 2014, 09:48
شما ميتونيد سورس سامانه پيامک رو از عصر اس ام اس تهيه کنيد.
روی سرور خودتون نصب کنيد.
و بعد هر توسعه ای که مايل باشيد رو روی اون بديد و استفاده کنيد.
عصر اس ام اس (http://www.asresms.com)
سلام جناب ما ایمیل انبوه مد نظر هست نه سامانه پیام کوتاه
- - - Updated - - -
سلام
چنین سیستمی رو بنده بصورت 100% فارسی در اختیار دارم
در صورت نیاز با بنده در تماس باشید
سلام میشه اطلاعات و عکسی از پنل رو برام پ.خ کنید + قیمت
- - - Updated - - -
سلام|دوست عزیزمن هم چنین پروژه ای روخیلی وقت هست درسردارم!
باشراکت موافقم|اماچقدرهزینه داره؟
سلام
هنوز قیمتی در دست ندارم
us12
June 3rd, 2014, 10:39
تمامی امکانات مورد نیاز شما + 100 ها امکانات ویژه دیگر در اسکریپت Interspire Email Marketer می باشد . نال شده اش هم هست . فارسی شده اش هم هست .
کسی نیست همکاری کنه؟
خوب وقتی این چنین سیستمی هم اکنون به زبان فارسی و رایگان موجود هست که دیگه لزومی نداره کار رو از ابتدا شروع کرد.
شما واسه اینکه متمایز باشی به نظرم بهتره که یه امکانات جدیدی به سیستم های موجود اضلف کنی تابتونی موفق بشی وگر نه هیچ قایده ای نداره.
ما خودمون هم اکنون داریم از interprise email marketing استفاده میکنیم و خیلی هم راضی هستیم.
در صورتی این سرویس رو عوض میکنیم که امکانات جالبتری رو بتونید پیشنهاد بدین.
sor
June 3rd, 2014, 12:30
خوب وقتی این چنین سیستمی هم اکنون به زبان فارسی و رایگان موجود هست که دیگه لزومی نداره کار رو از ابتدا شروع کرد.
شما واسه اینکه متمایز باشی به نظرم بهتره که یه امکانات جدیدی به سیستم های موجود اضلف کنی تابتونی موفق بشی وگر نه هیچ قایده ای نداره.
ما خودمون هم اکنون داریم از interprise email marketing استفاده میکنیم و خیلی هم راضی هستیم.
در صورتی این سرویس رو عوض میکنیم که امکانات جالبتری رو بتونید پیشنهاد بدین.
ممنون از راهنمایی شما ولی منم دنبال همون چیز متماز هستم که جدید باشه .
دوستان اگه بخوام کسی از صفر بنویسه چقدر هزینه داره؟
کسی هست بتونه برنامه نویسی رو انجام بده و بنده هم سخت افزاری رو تامین کنم و با هم کار کنیم ؟
SASAN-BSE
June 3rd, 2014, 12:48
اگه برنامه تحت ویندوز خواستی من میتونم
sor
June 3rd, 2014, 12:50
به فکر تحت ویندوز نبودم
میشه با ای دی من در تماس باشید
ای دی : soroushi@rogers.com
SASAN-BSE
June 3rd, 2014, 13:05
من زیاد تو ایدی نمیرم یا ایمیل استفاده نمیکنم
شما میتونید پیام خصوصی کنید مشخصاتو
تنها مشکلش افت سرعته
مگر اینکه برنامه رو روی یه ویندوز سرور اجرا کنید
majid1f
June 3rd, 2014, 13:50
سلام جناب ما ایمیل انبوه مد نظر هست نه سامانه پیام کوتاه
اتفاقا خیلی خوب هم می شه تغییر داد و یک سیستم ایمیل راه اندازی کرد .
یک سوال همکاری که شما می تونید انجام بدید به چه صورت هست؟
مهمترین مسئله ایی که مطرح هست سرور هست. مثلا Email Delivery & Transactional Email Service | SendGrid (http://sendgrid.com/) را ببنید خودش یک دیتاسنتره! انم تو چند کشور. مسئله بعدی سیاست هایی هست که برای اسپم داره.
با یک سرور و چند تا ای پی نمی شه ایمیل مارکتینگ درست کرد. چند هزارتا که شد بیشتر ایمیل ها اسپم می شه بعد یک مدت ای پی ها توسط سرویس دهنده های ایمیل بلاک می شه تازه این خوشبینانه هست که همون روز اول دیتاسنتر اخراج نکته شما را
من یک پنل شبه https://www.mailerlite.com/ در حال طراحی هستم
Interspire Email Marketer را دوستان اشاره کردن اسکریپت خیلی قویی هست ولی نقایص خودش را داره. مثلا امکان شارژ پنل توسط یوزر و پرداخت آنلاین را داره؟ امکان تعریف چندین میل سرور با پروتکل های مختلف داره؟
sor
June 3rd, 2014, 14:01
اتفاقا خیلی خوب هم می شه تغییر داد و یک سیستم ایمیل راه اندازی کرد .
یک سوال همکاری که شما می تونید انجام بدید به چه صورت هست؟
مهمترین مسئله ایی که مطرح هست سرور هست. مثلا Email Delivery & Transactional Email Service | SendGrid (http://sendgrid.com/) را ببنید خودش یک دیتاسنتره! انم تو چند کشور. مسئله بعدی سیاست هایی هست که برای اسپم داره.
با یک سرور و چند تا ای پی نمی شه ایمیل مارکتینگ درست کرد. چند هزارتا که شد بیشتر ایمیل ها اسپم می شه بعد یک مدت ای پی ها توسط سرویس دهنده های ایمیل بلاک می شه تازه این خوشبینانه هست که همون روز اول دیتاسنتر اخراج نکته شما را
من یک پنل شبه https://www.mailerlite.com/ در حال طراحی هستم
Interspire Email Marketer را دوستان اشاره کردن اسکریپت خیلی قویی هست ولی نقایص خودش را داره. مثلا امکان شارژ پنل توسط یوزر و پرداخت آنلاین را داره؟ امکان تعریف چندین میل سرور با پروتکل های مختلف داره؟
من سخت افزاری رو میخوام تامین کنم
اگه محدوید ارسال داشته باشیم در روز و اینکه کاربر های که زیاد ارسال دارن ای پی داشته باشن مجزا مشکلات کمتر میشه
نظر شما جیه؟
majid1f
June 3rd, 2014, 14:20
من سخت افزاری رو میخوام تامین کنم
اگه محدوید ارسال داشته باشیم در روز و اینکه کاربر های که زیاد ارسال دارن ای پی داشته باشن مجزا مشکلات کمتر میشه
نظر شما جیه؟
یک مسئله هست قیمتی که هزینه ی سرور، ای پی ... داره ایا کمتر از ارسال بی دغدغه توسط smpt server هایی مثل sendgrid & amazoon ses نیست؟ الان هزینه ی ارسال توسط این سرورها 0.1 دلار به ازای 1000 ایمیل هست.
نگاه کنید می بینید تنها سایت ایرانی که سیستم ایمیل مارکتینگ ان دوام اورده و بازده داشته mailchi.in بود که ان هم از sendgrid استفاده می کنه.
کاربر اگر محدود بشه که چه کاریه میاد یک پلاگین و یا اسکریپت ارسال ایمیل نصب می کنه با تنظیم کرون جاب بسته به هاست ارائه دهنده هر 1 ساعت 100-200 ایمیل می زنه
sor
June 3rd, 2014, 14:33
پ.خ رو چک کنید
SASAN-BSE
June 3rd, 2014, 16:33
چک کردم
من قبلا رو یه برنامه کار کردم که مثلا مثله ایمیل خبر رسانی بود طرف به لیست ایمیلی که داشت با برنامه یه متن آماده میکرد و تایم بندی میکرد و ارسال میشد بهشون
sor
June 3rd, 2014, 17:02
چیز ساده ای هست این ما یه چیز پیشرفته میخوایم
که امکانت جدیدی داشته باشه
و متمایز باشه
aligoli
June 3rd, 2014, 17:19
با سلام خدمت دوستان وب هاستینگ
دوستان بنده یه پروژ در سر دارم ولی متسفانه از اون جایی که باید برنامه نویسی بشه و من با زبان های برنامه نویسی اشنایی ندارم و نمیتونم بنویسم نیاز به یه همکار (یا شریک) دارم
و برای همین این پست را ایجاد کردم
بنده تو فکر یک سیستم ارسال ایمیل انبوه هستم که امکانات خوب و جدید داشته باشه و بتونیم برای انواع مشاغل استفاده کنیم
میخوایم این سیستم جوری باشه که سایت ها و کسانی که میخواهند سایت ارسال ایمیل انبوه بزنند قابل استفاده باشه
دوستان میتوانند همکاری کنند و این رو راه اندازی کنم؟
دوستانی هم که نظر خواسی دارند لطفا راهنمایی کنند
دوستانی هم که دوست دارن اسپم بدن لطفا اینجا بیخیال بشن !
ممنون
مشکلی نمی باشد. می توانیم برای شما راه اندازی نماییم.
البته یک پروژه شخصی است که می توانیم در اختیار شما قرار دهیم.
sor
June 3rd, 2014, 17:32
مشکلی نمی باشد. می توانیم برای شما راه اندازی نماییم.
البته یک پروژه شخصی است که می توانیم در اختیار شما قرار دهیم.
میتونم ای دی یاهو شما رو داشته باشم در مورد پرژه شما سوال داشتم
shahinmq
June 3rd, 2014, 17:41
سلام دوست عزیز.
حدود چند ماه پیش برای یکی از مشتری ها چنین اسکریپتی البته با یک سری محدودیت ها بصورت اختصاصی نوشتیم.خواستید به صورت عکس براتون ارسال می شه.
با زبان برنامه نویسی php می تونم براتون از صفر بنویسم.
درصورت نیاز جزئیات را پ.خ کنید.
aligoli
June 3rd, 2014, 17:41
میتونم ای دی یاهو شما رو داشته باشم در مورد پرژه شما سوال داشتم
در یاهو فعالیتی نداریم.
اسکایپ : alireza.aligoli
sor
June 3rd, 2014, 17:47
سلام دوست عزیز.
حدود چند ماه پیش برای یکی از مشتری ها چنین اسکریپتی البته با یک سری محدودیت ها بصورت اختصاصی نوشتیم.خواستید به صورت عکس براتون ارسال می شه.
با زبان برنامه نویسی php می تونم براتون از صفر بنویسم.
درصورت نیاز جزئیات را پ.خ کنید.
پ.خ شد
- - - Updated - - -
در یاهو فعالیتی نداریم.
اسکایپ : alireza.aligoli
متسفانه من اسکایپ ندارم:)
با پ.خ در تماس هستیم
sor
June 3rd, 2014, 18:53
لطفا دوستانی که میتوانند همکاری کنند در پست شرکت کنند