ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر سنجی در مورد کارت های بانکی

pixell2012
June 2nd, 2014, 23:09
سلام
دوستان در مورد خرید اینترنتی در سایت های خارجی سایت های فروش هاست و دامین کدام کارت رو پیشنهاد میکنید
چه کارت های استفاده کنم که با ایران کمتر مشکل داشته باشه و کمتر هزینه واسه شارژ رو دریافت کنن
قیمت خرید و فروش دلار رو توی تاپیک بزنن و از کجا با کمترین قیمت خریداری کنم اگر در تاپیک خلاف قوانین هست واسم ( پ خ ) کنند

tebyan
June 3rd, 2014, 04:09
اکانت پی پال برای هر کسب و کار توصیه میشه کارت ها دردسرزیادی براتون به همراه دارن باید از فری لنسرها با قیمت کمتر خریداری کنین یا از سایتهای مطرح با قیمت گزافتری بخرین تا به اکانتتون انتقال بدن

Mr.Te0
June 3rd, 2014, 04:54
سلام
دوستان در مورد خرید اینترنتی در سایت های خارجی سایت های فروش هاست و دامین کدام کارت رو پیشنهاد میکنید
چه کارت های استفاده کنم که با ایران کمتر مشکل داشته باشه و کمتر هزینه واسه شارژ رو دریافت کنن
قیمت خرید و فروش دلار رو توی تاپیک بزنن و از کجا با کمترین قیمت خریداری کنم اگر در تاپیک خلاف قوانین هست واسم ( پ خ ) کنند

بهترین حساب نوع پی پال است.

sasanbes
June 3rd, 2014, 04:56
وب مانی

pixell2012
June 3rd, 2014, 22:13
دوستان ادرس سایت های که این کارت ها رو با کمترین قیمت میدهند و معتبر باشند در تاپیک بزاردید یا پ خ کنید