ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست ریسلر لینوکس ایران + ip اختصاصی "یا" پشتیبانی سرور از sni برای ssl

danymogh
June 2nd, 2014, 15:59
با سلام
هاست ریسلر لینوکس ایران ترجیحا در دیتا سنتر پارس آنلاین یا در دیتا سنتر های معروف ایران
با قابلیت سفارش آی پی اختصاصی ایران (هرچه ارزانتر بهتر!) یا پشتیبانی از تکنولوژی sni برای نصب ssl san
حجم و پهنای باند زیاد مهم نیست ولی قیمت خیلی مهمه
ترجیحا آنتی شلر هم داشته باشه

لطفا آفرهاتون رو بدین.
ممنون

danymogh
June 8th, 2014, 23:42
دوستان چرا کسی جواب نمیده؟
آیا کسی نمیدونه SNI چیه یا هاست نداریم ؟؟!؟

SNI = Server Name Indication تکنولوژی است که قابلیت نصب SSL را بدون نیاز به IP اختصاصی فراهم میکند. اینجوری هزینه اضافی IP اختصاصی با توجه به محدود بودن IP های ایران به صفر میرسه و میشه SSL رو روی هاست مشترکی و IP عمومی هم نصب کرد. آیا کسی در این انجمن بزرگ پیدا نمیشه که چنین چیزی ارائه بده ؟ من فقط اینجا رو پیدا کردم ولی هزینه هاش زیاد جالب نیست. رادمان هاست | گواهینامه دیجیتال (http://radmanhost.ir/ssl-certificate)

لطفا پیشرو در تکنولوژی باشید و امکان ارائه خدمات ایمن رو با هزینه های ارزان تر برای هموطنان فراهم کنید.

اگر کسی هست آفر بده من همواره منتظرم
با تشکر

radmanhost
June 10th, 2014, 12:30
سلام،
خدمات ارائه گواهینامه های دیجیتال در ایران با مشکلاتی که در ایمیل خصوصی فرمودید مواجه هستند. رادمان هاست (http://radmanhost.ir) در این مرحله، اقدام به ثبت درخواست و ارائه مدارک معتبر از سوی مشتریان خود است. بدیهی است که تایید یا عدم تایید مدارک از سوی مرجع بین المللی انجام خواهد شد. رادمان هاست نیز به عنوان Third Party اقدام به تهیه گواهینامه خواهد کرد و هزینه های اعلام شده نیز با احتساب قیمت روز دلار ( در حال حاضر 3300 تومان ) است.
در صورت تمایل می توانید از طریق وب سایت رادمان هاست اقدام به سفارش محصول (http://radmanhost.ir/client/cart.php?a=add&pid=15) نمایید تا روند دریافت گواهینامه دیجیتال آغاز شود.
همچنین اگر مدارک مورد نیاز برای دریافت گواهینامه را ندارید. در قبال هزینه ای مازاد این کار از سوی ما مقدور خواهد بود که در این رابطه بایستی با رادمان هاست مکاتبه فرمایید.
با تشکر.

danymogh
June 14th, 2014, 13:31
دوستان من هنوز هم منتظرم...
یه کم فلفل تاپیک رو زیاد کنم ظاهرا بد نیست گرچه خلاف قوانین هم که باشه لازمه.

از این همه مهندس و ارائه دهندگان هاست که در این انجمن بزرگ دارن فعالیت میکنن حتی 1 نفر هم ظاهرا نمیدونه SNI چیه و جواب ندادن.
من گوگل هم که کردم فقط همین تاپیک و رادمان هاست اومدن که در مورد SNI صحبت کردن. دوستان یا نمیدونن SNI چیه یا میدونن و بخاطر منفعت ارائه نمیدن.
از اونجایی که هزینه آی پی اختصاصی در ایران گرونه اصلا نمیصرفه که بخوایم برای هر سایت که نیازمند SSL هست بخوایم یه آی پی بگیریم. SNI این مشکل رو برطرف کرده
حالا از این همه شرکت که دارن فعالیت میکنن کسی نمیخواد این قابلیت رو اضافه کنه؟ به خدا یه جستجوی ساده تو گوگل و دو تا دستور تو شل این قابلیت ذو اضافه میکنه. شایدم کسی بلد نیست؟

در ضمن به تمام دوستانی که فکر می کنن شرکت ترک تراست تنها شرکتی که به دامنه ir گواهینامه میده اونم سالی نزدیک 2 میلیون تومان! اعلام میکنم شرکت های دیگری هم هستند که به ir گواهینامه معتبر میدن با هزینه خیلی پایین تر مثل دامنه های com (سالی زبر 100 تومان من پیدا کردم) و تنها چیزی که نیاز دارید یه مقدار همت برای جستجو هست که ظاهرا کسی پیدا نمیشه داشته باشه!!!

رادمان هاست کانفیگش مشکل داره و تا موقعی که درست کنن مجبورم صبر کنم.