megalord
June 2nd, 2014, 15:45
سلام نویسنده سایت دانلود میشم
درضمن تقریبا توتمام زمینه ها میتونم مطلب بدم روزیم میتونم حداقل 4 وحداکثر 7 تا مطلب اختصاصی شده بزارم(تا21خرداد)از21خرداد به بعد به احتمال زیاد بیشتره.
قبلا وبلاگ داشتم ولی قلق نویسندگی و مدیریتو نداشتم ولی الان نویسندگیم حرفه ایه مطلب سئو شده وعکسای کم حجم و باکیفیت میندازم
یکی از سایتام درعرض چند ماه به رتبه زیر 12 هزار ایران وزیر یک میلیون جهانی رسید(ولی چند ماه آپ نشد رتبش بهم ریخت)اینم آدرسش stronghold-games.ir(فقط تو این مدیریت بسیار ضعیف وبیخودی داشتم وگر نه الان این نبود)
تو ترجمه قالب تخصص دارم . وسه مطالبم تا حد امکان میتونم درحد نویسندگان سایت دانلود ها عمل کنم.
درضمن درسایت 1learn.ir سابقه نویسندگی دارم (تواین جا کاربا وردپرس و فایل زیلاومدیریت حرفه ای رویاد گرفتم وگرنه این سایت که مثال زدم هیچ ربطی به این موضوع نداره)
فقط وسه نویسندگی یه vps میخوام تا بتونم حسابی مطلب جور کنم.
به نیوک ووردپرس وفایل زیلا هم مسلطم
باجوملادارم یادمیگیرم
مطالب سئوشده میفرستم وسه قیمتم باهام درتماس باشید
تلفن تماس: 09109360762
جی تاک: megalord802
مسنجر: strongholdcrusader85
یا: baghimostafa2013
سابقه نویسندگیم تو بخش فیلم دانلود کرال هم دارم
الانم نویسنده سایت پژوهشکده هم هستم(بنابه دلایلی در اومدم)
وسه قیمتم پیشنهاد بدید(فقط لطفا یا با جی تاک تماس بگیرید یا با موبایلم)
درضمن تقریبا توتمام زمینه ها میتونم مطلب بدم روزیم میتونم حداقل 4 وحداکثر 7 تا مطلب اختصاصی شده بزارم(تا21خرداد)از21خرداد به بعد به احتمال زیاد بیشتره.
قبلا وبلاگ داشتم ولی قلق نویسندگی و مدیریتو نداشتم ولی الان نویسندگیم حرفه ایه مطلب سئو شده وعکسای کم حجم و باکیفیت میندازم
یکی از سایتام درعرض چند ماه به رتبه زیر 12 هزار ایران وزیر یک میلیون جهانی رسید(ولی چند ماه آپ نشد رتبش بهم ریخت)اینم آدرسش stronghold-games.ir(فقط تو این مدیریت بسیار ضعیف وبیخودی داشتم وگر نه الان این نبود)
تو ترجمه قالب تخصص دارم . وسه مطالبم تا حد امکان میتونم درحد نویسندگان سایت دانلود ها عمل کنم.
درضمن درسایت 1learn.ir سابقه نویسندگی دارم (تواین جا کاربا وردپرس و فایل زیلاومدیریت حرفه ای رویاد گرفتم وگرنه این سایت که مثال زدم هیچ ربطی به این موضوع نداره)
فقط وسه نویسندگی یه vps میخوام تا بتونم حسابی مطلب جور کنم.
به نیوک ووردپرس وفایل زیلا هم مسلطم
باجوملادارم یادمیگیرم
مطالب سئوشده میفرستم وسه قیمتم باهام درتماس باشید
تلفن تماس: 09109360762
جی تاک: megalord802
مسنجر: strongholdcrusader85
یا: baghimostafa2013
سابقه نویسندگیم تو بخش فیلم دانلود کرال هم دارم
الانم نویسنده سایت پژوهشکده هم هستم(بنابه دلایلی در اومدم)
وسه قیمتم پیشنهاد بدید(فقط لطفا یا با جی تاک تماس بگیرید یا با موبایلم)