توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : vps
inga
June 2nd, 2014, 14:57
سلام به همه
من یه vps ویندوز دارم ولی سرعتش کنده و از این سرور فقط جهت کار های شخصی میخوام استفاده کنم میخوام از طریق این vps به عنوان v-p-n استفاده کنم اما فقط برای کار های شخصی چی کار باید کرد؟ آیا روی همین ویندوز میشه استفاده کرد؟ یا سیستمرو باید به لینوکس تغییر بدم؟
inga
June 2nd, 2014, 15:11
کسی نیست راهنمایی کنه؟
Mr.Te0
June 2nd, 2014, 15:18
کسی نیست راهنمایی کنه؟
مطرح کردن این موارد در انجمن خلاف قوانین است.
inga
June 2nd, 2014, 15:30
عرض کردم هدف من برای کار شخصی هست میخوام آی پیم برای یه کشور خاصی فقط خودم میخوام متصل بشم
dexin
June 2nd, 2014, 15:40
اینکه شخصی باشه یا نه فرقی نداره . مطرح کردن تاپیک در مورد سرویس های تونلینگ در این فروم خلاف قوانینه قربان
xaep
June 2nd, 2014, 16:43
باید سیستم عامل کریو راه اندازی کنید و از طریق مروگر کاربر واسش تعریف و تنظیم کنید.
اگر میخواستید بفروشید سیستم اکانتینگ ibsng رو هم نصب کنید.
inga
June 2nd, 2014, 17:53
باید سیستم عامل کریو راه اندازی کنید و از طریق مروگر کاربر واسش تعریف و تنظیم کنید.
اگر میخواستید بفروشید سیستم اکانتینگ ibsng رو هم نصب کنید.
سیستم عامله؟ کریو؟ یا روی لینوکس نصبه میشه؟
tebyan
June 2nd, 2014, 18:02
لطف کنین از ادامه بحث جدا خودداری فرمایید تا دردسرهای ثانویه برای انجمن بوجود اورده نشود. چرا که fi3lter شدنش به آسونی یک کلیک هست ولی اگر بخوای بری تا رفعfi3lter کنن بخاطر صحبت های شما یک پروسه ی زمان بر و بسیار طولانی هست تازه ممکن هست که به نتیجه هم نرسن مدیران انجمن
elipihost
June 5th, 2014, 08:21
دوستان عزیز لطفا از این بحث ها نکنید که خطرناک می باشد