توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نگرفتن بکاب در دایرکت ادمین
shadows
June 2nd, 2014, 12:24
با سلام دوستان من یک مشکلی دارم داخل vpsمتاسفانه هیچ گونه عمیلات بکابی انجام نمیگره حتی مسیج هم نمیاد مبنی بر اینکه بکاب با موفقیت انجام گرفت داخل هاستم هم بررسی کردم بازم بکابی نمیگره ایا تنظیماتی باید انجام بشه ممنون میشم کمک کنید
nimafire
June 2nd, 2014, 13:03
سلام
خیر تنظیماتی نیست
شما دایرکت ادمین را ریست کنید
سپس از بخش مدیریت بکاپ یوزر، مثلا از اطلاعات دیتابیس که کم هست فقط پشتیبان بگیرید ببینید انجام میشد یا خیر
پرمیشن فولدری که بکاپ ها در ان ریخته میشود را بررسی کنید
mhiizadi
June 2nd, 2014, 13:20
البته , نمیدونم برای بنده این طور هست یا کلی هست
در سرور ftp که بهش مثلا آدرس /Weekly رو میدید باید فولدر weekly رو از قبل ایجاد کرده باشید تو اون مسیر .
تنظیمات و کرن ها رو هم اشتباه زدید فکر کنم
البته یه سری هم بتده مشکل داشتم که سرویس cron توی سرور ران نبود و کرن جاب کار نمیکرد......
shadows
June 2nd, 2014, 13:33
سلام
خیر تنظیماتی نیست
شما دایرکت ادمین را ریست کنید
سپس از بخش مدیریت بکاپ یوزر، مثلا از اطلاعات دیتابیس که کم هست فقط پشتیبان بگیرید ببینید انجام میشد یا خیر
پرمیشن فولدری که بکاپ ها در ان ریخته میشود را بررسی کنید
==============================================
دوست عزیز چطوری ریست کنم و دسترسی پریمیشن روی چی باید باشه 755؟
chatsaz
June 2nd, 2014, 13:52
روی سرورتون nginx نصب هست؟
shadows
June 2nd, 2014, 17:26
روی سرورتون nginx نصب هست؟
=======================================
نه
elipihost
June 5th, 2014, 09:15
شاید به تنظیمات زمان بندی شده گزینه Cron Schedule زدی و تاریخ اشتباه زدید شما اینبار Now رو بزنید و امتحان کنید
sina
June 10th, 2014, 21:00
با سلام دوستان من یک مشکلی دارم داخل vpsمتاسفانه هیچ گونه عمیلات بکابی انجام نمیگره حتی مسیج هم نمیاد مبنی بر اینکه بکاب با موفقیت انجام گرفت داخل هاستم هم بررسی کردم بازم بکابی نمیگره ایا تنظیماتی باید انجام بشه ممنون میشم کمک کنید
فضای کافی برای گرفتن بک آپ دارید ؟ کانفیگ های مربوط به دایرکت ادمین درست انجام شده ؟ مطمئن هستید ؟
a.e
June 11th, 2014, 02:00
مطابق این آموزش پیش روید:
آموزش ایجاد بک آپ و ریستور کردن بک آپ در دایرکت ادمین - مرکز آموزش - شرکت میهن داده گستر جوان (http://oxinserver.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=6)