توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام دیتاسنتر برای میزبانی
itech
June 1st, 2014, 15:27
درود
دوستان برای میزبانی پیشنهاد میکنید از کدام دیتاسنتر استفاده کنم؟ بودجه تا 200 هزار تومن ماهیانه
حداقل تعداد آی پی 4 حداقل رم 6 حداقل هارد 500 گیگ
پورت 100 تا هم کافیه
ولی نکات مهم در مورد دیتاسنتر: 1- کیفیت سرویس دهی و پینگ مناسب 2- ابیوز کم 3- قیمت مناسب تو رنج 150 تا 200 حالا 20 تومن اینور اونورشو میشه جبران کرد ولی بیشتر در توانم نیست 4- پشتیبانی خوب و 24 ساعته (واقعی)
من خودم نظرم روی xlhost هست قیماتش خوبه البته پایین نیست ولی بالا هم نیست
در ضمن این قسمتش که زده
Single Processor Desktop Dedicated Servers
ماله چیه ؟ از این سیستم های دسکتاپش میشه برای هاست استفاده کرد؟ تفاوتش چیه با بقیه سرورها؟
منتظر راهنمایی های سازندتون هستم.
Dictator_
June 1st, 2014, 15:32
درود
دوستان برای میزبانی پیشنهاد میکنید از کدام دیتاسنتر استفاده کنم؟ بودجه تا 200 هزار تومن ماهیانه
پورت 100 تا هم کافیه
ولی نکات مهم در مورد دیتاسنتر: 1- کیفیت سرویس دهی و پینگ مناسب 2- ابیوز کم 3- قیمت مناسب تو رنج 150 تا 200 حالا 20 تومن اینور اونورشو میشه جبران کرد ولی بیشتر در توانم نیست 4- پشتیبانی خوب و 24 ساعته (واقعی)
در ضمن این قسمتش که زده
ماله چیه ؟ از این سیستم های دسکتاپش میشه برای هاست استفاده کرد؟ تفاوتش چیه با بقیه سرورها؟
دیتاسنتر خوبی رو انتخاب کردید ، فکر میکنم سرر های تک هسته رو میده این قیمت
taha_2011
June 1st, 2014, 15:41
برای میزبانی ovh فرانسه(OVH.COM) پیشنهاد میشه:)
arianmahdavi78
June 1st, 2014, 15:49
ovh و hetzner پيشنهاد مي كنم xlhost هم خيلي خوبه
aligoli
June 1st, 2014, 15:49
درود
پورت 100 تا هم کافیه
در ضمن این قسمتش که زده
با بودجه ای که دارید، xLHOST مناسب خواهد بود، اما می توانید از آلمان سرورهای مارکت را خریداری نمایید.
آمریکا روی ابیوز ها حساس هست، آلمان به نسبت کمتر.
سرور اختصاصی معمولا پشتیبانی ندارد و شما با با تسلط و دانش قبلی نسبت به خریداری اقدام نمایید.
itech
June 1st, 2014, 20:47
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن
پس با این وجود xlhost رو انتخاب میکنم
ولی هنوز چندین سوال برام باقی مونده:
1-ابیوز های xlhost هر چند وقت 1 بار میاد و در مورد چه موضوعاتی میاد
2-پشتیبانی 24 ساعته داره؟ چون بعضی ها میگن پشتیبانی ضعیفه
3- سرعت دانلود با پورت 100 چقدر میده؟
4-تا چه مدت وقت میده برای جواب دادن ابیوز ها و اگر دیر بشه چی میشه؟
5- تفاوت سرورهای Single Processor Desktop Dedicated Servers با بقیه سرورها چیه؟
6- با همین بوجه یه سرور از xlhost و یکی از hetzner معرفی کنید
aligoli
June 2nd, 2014, 00:48
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن
پس با این وجود xlhost رو انتخاب میکنم
ولی هنوز چندین سوال برام باقی مونده:
1-ابیوز های xlhost هر چند وقت 1 بار میاد و در مورد چه موضوعاتی میاد
2-پشتیبانی 24 ساعته داره؟ چون بعضی ها میگن پشتیبانی ضعیفه
3- سرعت دانلود با پورت 100 چقدر میده؟
4-تا چه مدت وقت میده برای جواب دادن ابیوز ها و اگر دیر بشه چی میشه؟
5- تفاوت سرورهای Single Processor Desktop Dedicated Servers با بقیه سرورها چیه؟
6- با همین بوجه یه سرور از xlhost و یکی از hetzner معرفی کنید
1. هر وقت اقدام به تخلف نموده باشید.
2. بله، پشتیبانی دارد اما وقتی شما از واسطه تهیه می کنید می توانید با آن مطرح نمایید.
3. 25
4. تجربه بنده 24 ساعت بوده است.
6. در بخش درخواست سرویس تایپک بزنید تا آفر ارایه شود.
itech
June 2nd, 2014, 08:28
1. هر وقت اقدام به تخلف نموده باشید.
2. بله، پشتیبانی دارد اما وقتی شما از واسطه تهیه می کنید می توانید با آن مطرح نمایید.
3. 25
4. تجربه بنده 24 ساعت بوده است.
6. در بخش درخواست سرویس تایپک بزنید تا آفر ارایه شود.
1. موارد تخلف چیا هستن؟
2- میدونم پشتیبانی داره ولی میگن 24 ساعته جواب نمیده و در ساعات غیر اداری پاسخ گو نیستن
3- 25 مگابایت ؟
4- اگر دیر بشه چی میشه؟
5- این مورد رو نگفتید
6- اینم همینطور.
itech
June 2nd, 2014, 13:11
دوستان اطلاعات کامل در مورد xlhost میخوام یکی بیاد راهنمایی کنه.
arc1o0
June 2nd, 2014, 19:37
سلام
برای هاستینگ پیشنهاد ما ovh است
مهمترین دلیل هم مجهز بودن سرور ها به آنتی دی داس سخت افزاری و رایگان می باشد، که این مورد به کل سرور می ارزد.
pixell2012
June 2nd, 2014, 20:05
سلام
من از هنترز میگیرم
تا اینجا ازشون راضی بودم
Mehran18
June 2nd, 2014, 20:23
برای میزبانی توصیه میکنم از اروپا سرور بگیرید.
نظر بنده hetzner آلمان هست ..
mobinhost.in
June 2nd, 2014, 20:41
دوست من سلام
صرفا تجربه ام رو در اختیار شما می زارم
به هیچ عنوان اگر قصد بالا آوردن سرور هاست اشتراکی را دارید روی آمریکا سرویس نگیرید به دلیل مشکلات مربوط به اسپم و کپی رایت
ایرانی ها اکثرا رعایت نمی کنند و بعد از یه زمان کوتاه مجبور به انتقال خواهید شد
دوم از اروپا و از دیتا سنترهایی که جوابشون رو پس دادن سرور بگیرید
پیشنهاد بنده از آلمان و دیتا سنتر هتزنر هست
هتزنر سخت گیری زیادی با کپی رایت و اسپم ندارد و سخت افزار و کیفیت خوبی هم دارد
در اروپا رد استیشن هم دیتا سنتر خوبی هست و به شدت قوی ولی به دلیل مجدودیت در ارسال ایمیل از هاست و مشکلات مربوط به ریلی سرور پیشنهاد نمی شود
در صورت سوال دیگر در خدمت شما هستم
Mehran18
June 2nd, 2014, 20:47
دوست من سلام
صرفا تجربه ام رو در اختیار شما می زارم
به هیچ عنوان اگر قصد بالا آوردن سرور هاست اشتراکی را دارید روی آمریکا سرویس نگیرید به دلیل مشکلات مربوط به اسپم و کپی رایت
ایرانی ها اکثرا رعایت نمی کنند و بعد از یه زمان کوتاه مجبور به انتقال خواهید شد
دوم از اروپا و از دیتا سنترهایی که جوابشون رو پس دادن سرور بگیرید
پیشنهاد بنده از آلمان و دیتا سنتر هتزنر هست
هتزنر سخت گیری زیادی با کپی رایت و اسپم ندارد و سخت افزار و کیفیت خوبی هم دارد
در اروپا رد استیشن هم دیتا سنتر خوبی هست و به شدت قوی ولی به دلیل مجدودیت در ارسال ایمیل از هاست و مشکلات مربوط به ریلی سرور پیشنهاد نمی شود
در صورت سوال دیگر در خدمت شما هستم
توضیحاتتون کامل بود.
در مورد آمریکا یه کوچولو تند رفتید .. الان بنده از colocrossing سرور داریم سی پنل دارم روش مشکلی ندارم خوب کار میکنه ولی برای میزبانی به هتزنر نمیرسه .. از نظر کیفیت برای میزبانی وب سایت اروپا بهتر هست به خاطر موقعیت جغرافیایی ایران و پینگ تایم..
با احترام :53:
mobinhost.in
June 2nd, 2014, 20:56
توضیحاتتون کامل بود.
در مورد آمریکا یه کوچولو تند رفتید .. الان بنده از colocrossing سرور داریم سی پنل دارم روش مشکلی ندارم خوب کار میکنه ولی برای میزبانی به هتزنر نمیرسه .. از نظر کیفیت برای میزبانی وب سایت اروپا بهتر هست به خاطر موقعیت جغرافیایی ایران و پینگ تایم..
با احترام :53:
در زمینه میزبانی عرض شد دوست من
وگرنه بهترین سخت افزار و کیفیت مال سرور های آمریکاست
در پست هم عرض کردم چون ایرانی ها در ارسال اسپم و کپ رایت رعایت نمی کنند آمریکا توصیه نمی شود
هتزنر در زمینه میزبانی تایید شده هست وگره از بعد سرور خیل دیتا سنتر بهتر از هتزنر وجود دارد
itech
June 2nd, 2014, 22:52
حتما اطلاع دارید چند وقت پیش چه اتفاقی برای دوستانی که از شرکت افرانت سرور گرفته بودن افتاد اونم روی دیتاسنتر هتزنر بود و این باعث میشه آدم محتاط تر بشه در مورد این دیتاسنتر
من 2 سرور رو در حد بودجه 200 تومن روی هر 2 تا دیتاسنتر هتزنر و xlhost بررسی کردم تفاوت ها واقعا خیلی زیاده
الان ببینید ، سرور EX40 هتزنر با قیمت 49 یورو که میشه همون 220 تومن دارای کانفیگ خیلی بالاتریه نسبت به سرور X3350 xlhost که اینم در میاد برامون 196 تومن
به نظرتون این تفاوت زیاد به چه دلیله؟
----------------------------
چند سوالم در مورد هتزنر دارم:
1- پشتیبانیش چطوره؟
2- در مورد ابیوز سخت گیری میکنه؟
3- میشه با دلار هزینه رو پرداخت کرد یا فقط یورو؟
4- اگر حسابی که ازش پرداخت میشه به نام خودمون نباشه بعدا دچار مشکل میشیم؟ (همون مشکلات تایید هویت و پرداخت و ....)
و اینکه با ایران مشکلی نداره؟
itech
June 3rd, 2014, 00:06
سلام
برای هاستینگ پیشنهاد ما ovh است
مهمترین دلیل هم مجهز بودن سرور ها به آنتی دی داس سخت افزاری و رایگان می باشد، که این مورد به کل سرور می ارزد.
داداش ovh کمترین سرورش رو که دیدم برام در میاد 370 هزار تومن ماهیانه اینقدر نمیتونم هزینه کنم اینجور که پیداست سروراش خیلی گرون تر از هتزنر و xlhost
تا الان از نظر قیمت از کم به زیاد به ترتیب هتزنر>ایکس ال هاست>او وی اچ
behnamy01
June 13th, 2014, 11:12
سلام. شما که قیمت ارزون میخوای یک نگاه به اینجا بنداز: https://www.wholesaleinternet.net/dedicated/
دیروز اتفاقی اینجا رو دیدم، دیتاسنتر آمریکایی هستش فکر کنم. به طرز خیلی عجیبی بعضی از سرورهای اختصاصی رو ارزون میده. اگه تحقیقی تونستید در مورد این مورد بکنید. حتما به بنده هم خبر بدید. با تشکر :)
پ.ن: از دوستان دیگه، کسی از اینجا سروری خریده؟ خوبه یا خیر؟
arc1o0
June 13th, 2014, 11:26
سلام. شما که قیمت ارزون میخوای یک نگاه به اینجا بنداز: https://www.wholesaleinternet.net/dedicated/
دیروز اتفاقی اینجا رو دیدم، دیتاسنتر آمریکایی هستش فکر کنم. به طرز خیلی عجیبی بعضی از سرورهای اختصاصی رو ارزون میده. اگه تحقیقی تونستید در مورد این مورد بکنید. حتما به بنده هم خبر بدید. با تشکر :)
پ.ن: از دوستان دیگه، کسی از اینجا سروری خریده؟ خوبه یا خیر؟
این سایت برند دوم دیتاشک است
behnam289
June 13th, 2014, 13:58
درود
پورت 100 تا هم کافیه
در ضمن این قسمتش که زده
single processor desktop dedicated servers
هتزنر برای میزبانی عالیه! و به بودجه شما هم میخوره از همه نظر پورت قیمت پینگ و...
به نظر من ovh تا زمانی که نیاز به پشتیبانی پیدا نکنید خوبه .
RoobinaServer
June 13th, 2014, 14:12
حتما اطلاع دارید چند وقت پیش چه اتفاقی برای دوستانی که از شرکت افرانت سرور گرفته بودن افتاد اونم روی دیتاسنتر هتزنر بود و این باعث میشه آدم محتاط تر بشه در مورد این دیتاسنتر
نمیدونم دقیقا در چه موردی منظورتون هست اما ما چندین سال هست که پنل داریم در هتزنر و هیچ مشکلی هم تاکنون نداشتیم.
تنها مشکلش اینه اگر خدایی نکرده سخت افزار ایراد داشته باشه باید کلی باهاشون صحبت کنید تا قبول کنند. :)
شما سعی کنید از پنل های معتبر خرید کنید که مشکل پیدا نکنید یا شدتش کمتر باشه. پنل جدید حتی تو ایران هم باشید و مشتری جدید باشید میبینید که خدماتی که به مشتریان قدیمی میدهند به شما نخواهند داد.