توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل کردن ip به ادرس وب
litetarh
June 1st, 2014, 13:33
سلام نمی خوام خرید و فروش کنم و قوانین رو زیر پا بگزارم فقط یه راهنمایی میخوام
من ریسلر کریو خریداری کردم برام یه ای پی سرور دادن به این صورت 11.112.113.114:4040 من به مدیریت سرور گفتم که میشه
این ای پی رو وصل کنم به دامینم به این صورت us.mydominname.ir:4040 اینطوری باشه گفتن اره میشه وصلش کنید از قسمت سی پنل
به قسمت Advanced DNS Zone Editor برید از اونجا میتونید
بنده هم رفتم ولی هیچی سردر نیاوردم لطفا کمک کنید
سپاس
Raid_10
June 1st, 2014, 13:47
با سلام
دسترسی بدید انجام می دم براتون
Dictator_
June 1st, 2014, 13:55
من ریسلر کریو خریداری کردم برام یه ای پی سرور دادن به این صورت 11.112.113.114:4040 من به مدیریت سرور گفتم که میشه
این ای پی رو وصل کنم به دامینم به این صورت us.mydominname.ir:4040 اینطوری باشه گفتن اره میشه وصلش کنید از قسمت سی پنل
سپاس
آی دی یاهو بدید تا بهتون بگم چطوری مشکل رو برطرف کنید.
NarvanData
June 1st, 2014, 14:03
سپاس
شما باید یک دامنه mydominname.ir بر روی Cpanel ست کرده باشین
بر روی این دامنه از قسمت ساب-دامین یک ساب به صورت us بسازین که میشه us.mydomainname.ir
حالا به قسمت Advanced DNS Zone Editor برید و آی پی که جلوی این ساب-دامین جدید ساختین رو ویرایش کنین و آی پی او سروری که اشتراک ازش دارین رو قرار بدین
حالا به صورت us.mydominname.ir:4040 قابل اتصال هست.
MajorHost
June 1st, 2014, 14:05
توی دی ان اس زون یک a record با آی پی سرور 11.112.113.114 و با نام us.mydominname.ir بسازید