PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی محدود کردن تعداد کاربران آنلاین همزمان

alihoseiny
June 1st, 2014, 12:52
سلام.
هاست من به علت تعداد زیاد بازدید کنندگان توسط شرکت هاستینگ مسدود (Suspended) شده.من می خواستم بدونم چگونه میشه تعداد کانکشن های همزمان متصل به سایت رو محدود کرد.
ممنون

Mehran18
June 2nd, 2014, 01:33
سلام,
لیمیت کردن تعداد کانکشن ها توسط مدیر سرور انجام میشه .. رو سرور کانفیگ میکنن که مقدارش چه قدر باشه ..

MajorHost
June 2nd, 2014, 01:37
سلام.
هاست من به علت تعداد زیاد بازدید کنندگان توسط شرکت هاستینگ مسدود (Suspended) شده.من می خواستم بدونم چگونه میشه تعداد کانکشن های همزمان متصل به سایت رو محدود کرد.
ممنون

دوست عزیز شما میخواید سایتتون را گسترش بدید. نباید بازدیدتون را کم کنید. باید سعی به افزایش بازدید داشته باشید.

Yas-Host
June 2nd, 2014, 11:35
فقط مدیر سرور با قرار دادن سیستم کلاد لینوکس میتواند این امکان را برای شما فراهم کند که ماهانه 15 دلار هزینه لایسنس دارد.

البته پیشنهاد بنده به شما تغییر سرور خودتان هست!

در ضمن چقدر آنلاین دارید؟ بیشتر از 500 نفر؟

SASAN-BSE
June 2nd, 2014, 12:22
این برا تنظیمات آپاچیه فکر کنم از این طریق میشه
nano /etc/httpd/conf/extra/httpd-mpm.conf
و بعد قسمت
MaxClients
خیلی وقته کار نکردم ولی فکر کنم همین باشه

alihoseiny
June 2nd, 2014, 12:57
سلام,
لیمیت کردن تعداد کانکشن ها توسط مدیر سرور انجام میشه .. رو سرور کانفیگ میکنن که مقدارش چه قدر باشه ..
متاسفانه ظرکت هاستینگ من گفته باید خودتون مشل رو برطرف کنید.

alihoseiny
June 2nd, 2014, 13:35
جا به جا بشید. :)
خوب من اونجا هاست (حجم )نامحدود دارم.به بیشتر هاستینگ ها هم نمیشه اعتماد کرد.از همه مهمتر اینه که قیمت هاست پربازدید زیاده.

daniad
June 2nd, 2014, 14:08
خوب اگه سایتتون پر بازدیده فکر کنم هزینه 1 هاست قوی براتون چیزی نباشه
چند بازدید در روز دارین؟
آدرس سایتو میدین؟
دوستان زیادی اینجا هاستینگ دارن با یکم جستجو و پرس و جو میتونید 1 دونه خوب و قابل اعتماد پیدا کنید
بهتره اینه که کاربراتون از دست برن

alihoseiny
June 2nd, 2014, 16:24
خوب اگه سایتتون پر بازدیده فکر کنم هزینه 1 هاست قوی براتون چیزی نباشه
چند بازدید در روز دارین؟
آدرس سایتو میدین؟
دوستان زیادی اینجا هاستینگ دارن با یکم جستجو و پرس و جو میتونید 1 دونه خوب و قابل اعتماد پیدا کنید
بهتره اینه که کاربراتون از دست برن
شک | مرجع گرافیک و قالب مرجع طراحی قالب سایت و وبلاگ ، قالب رزبلاگ، قالب های سئو شده و دانلود ابزار گرافیکی » شک | مرجع گرافیک و قالب (http://www.shek.ir)
به طور میانگین 7932 تابازدید روزانه.
البته طبق آمار گوگل 165173صفحه ی وب از پوسته های وبلاگ ما استفاده می کنند.به اضافه ی دانلود های روزانه ی سرور و همین طور کدهای رایگانی که فایل هاشون مستقیما از روی هاست ما بار گزاری می شه و... .

daniad
June 2nd, 2014, 16:58
خب از هاستتون به عنوان سرور دانلود استفاده کردین؟
معمولا اینجور مواقع سرویس تونو میبندن

alihoseiny
June 2nd, 2014, 17:07
من اون زمانی که می خواستم بخرم با مرکز فروش سرور پارس تلفنی صحبت کردم . اونام گفتن اشکالی نداره.الان هم به خاطر بیش از حد بودن تعداد کاکنکشن های همزمان مسدود کرده بود.الان هم هاست از مسدودی در اومده.من به دنبال راهیم که از تکرار این کار جلوگیری کنه چون با مسدود شدن هاست نه تنها سایت ما بالا نمی یاد ,بلکه تعداد زیادی وبلاگ هم که از پوسته های ما استفاده می کنند دچار مشکل می شوند.

daniad
June 2nd, 2014, 17:23
خب اگه این همه وبلغاگ ازقالبایی که تو هاستت هستند استفاده میکنند پس قطا مشکل مسدود شدن از همینجا نشات میگیره
بنطر من بهترین کاری که میتونی کنی اینه که قالبات و فایل هایی که کاربرا مستقیم استفاده و دانلود میکنند رو منتقل کنی روی یه رور مجازی
هم کیفیت کارت بالا میره هم این مشکل دیگه پیش نمیاد
اگه توضیحات بیشتری میخوای یا از سرور مجازی زیاد اطلاع نداری بگو سوالاتتو تا کامل بهت بگم