PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ست کردن آی پی در Centos 6.5 64

mehrdad.
June 1st, 2014, 11:23
سلام
چند روزی است میخوام داخل vm یه فایل .ova رو export کنم که به راحتی export میشه Centos 6.5 64
اما مشکلی که دارم این است که که هر کاری و هر آموزشی رو انجام میدم آی پی که ست میشه بالا نمیاد
باری اولی که بالا میاد بعد از ست کردن آی پی این خطارو میده

device eth0 does not seem to be present, delaying initialization
که طبق این آموزش عمل کردم

http://www.webhostingtalk.ir/f14/80033/

بعد از انجام و ریستارت این خطا رو میده حالا

determining if ip address is already in use
در صورتی که آی پی هیج جای دیگری ست نشده و فقط همینجا قرار گرفته
با چند تا .ova مختلف تست کردم باز همین مشکل وجود داره هر آموزش و هر مطلب خارجی و ایرانی رو انجام دادم نشد که نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
Milad-H
June 1st, 2014, 11:33
دلیل این امر این هست که سیستم عامل CentOS 6 به یک device manager جدید به نام udev مجهز شده است

و این device manager کارت شبکه شما را بعد از انتقال به عنوان eth1 شناسایی میکند چون مک آدرس تغییر کرده

برای حل مشکل به طریق زیر باید اقدام کنید ، اول لیست کارت شبکه های موجود رو بگیریم:

# ls /sys/class/net
که خروجه به شکل زیر خواهد بود

eth1 lo
فایل زیر رو با ادیتور مورد علاقه ـتون باز کنید ، که من از nano استفاده کردم

nano /etc/udev/rules.d/70-persistent-net.rules
که خروجه به شکل زیر خواهد بود البته مک آدرس ها برای شما متفاوت خواهد بود

# This file was automatically generated by the /lib/udev/write_net_rules
# program, run by the persistent-net-generator.rules rules file.
#
# You can modify it, as long as you keep each rule on a single
# line, and change only the value of the NAME= key.

# PCI device 0x15ad:0x07b0 (vmxnet3) (custom name provided by external tool)
SUBSYSTEM=="net", ACTION=="add", DRIVERS=="?*", ATTR{address}=="00:50:56:bc:00:45", ATTR{type}=="1", KERNEL=="eth*", NAME="eth0"

# PCI device 0x15ad:0x07b0 (vmxnet3)
SUBSYSTEM=="net", ACTION=="add", DRIVERS=="?*", ATTR{address}=="00:50:56:bc:00:46", ATTR{type}=="1", KERNEL=="eth*", NAME="eth1""
خوب حالا باید subsystem اول رو از فایل حذف کنیم ، پس قسمت زیر رو از فایل پاک کنید

SUBSYSTEM=="net", ACTION=="add", DRIVERS=="?*", ATTR{address}=="00:50:56:bc:00:45", ATTR{type}=="1", KERNEL=="eth*", NAME="eth0""
حالا باید در subsystem دوم عبارت NAME="eth1" را به NAME="eth0" تغییر بدید و مک آدرس مربوطه رو کپی یا یادداشت کنید

سپس باید مک آدرس جدید رو که کپی کردیم در تنظیمات کارت شبکه وارد کنیم که به صورت زیر عمل میکنیم

nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0
مک آدرس قبلی رو از جلوی عبارت HWADDR پاک کنید و مک آدرس جدید رو وارد کنید

فایل تنظیمات رو ذخیره کرده و جارج بشید برای اعمال تغییرات هم سیستم رو یک بار رست کنید

mehrdad.
June 1st, 2014, 11:35
دلیل این امر این هست که سیستم عامل CentOS 6 به یک device manager جدید به نام udev مجهز شده است

و این device manager کارت شبکه شما را بعد از انتقال به عنوان eth1 شناسایی میکند چون مک آدرس تغییر کرده

برای حل مشکل به طریق زیر باید اقدام کنید ، اول لیست کارت شبکه های موجود رو بگیریم:

کد:
# ls /sys/class/net
که خروجه به شکل زیر خواهد بود

کد:
eth1 lo
فایل زیر رو با ادیتور مورد علاقه ـتون باز کنید ، که من از nano استفاده کردم

کد:
nano /etc/udev/rules.d/70-persistent-net.rules
که خروجه به شکل زیر خواهد بود البته مک آدرس ها برای شما متفاوت خواهد بود

کد:
# This file was automatically generated by the /lib/udev/write_net_rules
# program, run by the persistent-net-generator.rules rules file.
#
# You can modify it, as long as you keep each rule on a single
# line, and change only the value of the NAME= key.

SUBSYSTEM=="net", ACTION=="add", DRIVERS=="?*", ATTR{address}=="00:50:56:bc:00:45", ATTR{type}=="1", KERNEL=="eth*", NAME="eth0"

# PCI device 0x15ad:0x07b0 (vmxnet3)
SUBSYSTEM=="net", ACTION=="add", DRIVERS=="?*", ATTR{address}=="00:50:56:bc:00:46", ATTR{type}=="1", KERNEL=="eth*", NAME="eth1"
خوب حالا باید subsystem اول رو از فایل حذف کنیم ، پس قسمت زیر رو از فایل پاک کنید

کد:
حالا باید در subsystem دوم عبارت NAME="eth1" را به NAME="eth0" تغییر بدید و مک آدرس مربوطه رو کپی یا یادداشت کنید

سپس باید مک آدرس جدید رو که کپی کردیم در تنظیمات کارت شبکه وارد کنیم که به صورت زیر عمل میکنیم

کد:
nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0
مک آدرس قبلی رو از جلوی عبارت HWADDR پاک کنید و مک آدرس جدید رو وارد کنید

فایل تنظیمات رو ذخیره کرده و جارج بشید برای اعمال تغییرات هم سیستم رو یک بار رست کنید
ممنون دوست عزیز اما اگر دقت کنید عرض کردم این کارو هم انجام دادم باز خطای دوم که ارسال کردم رو ظاهر میشه

Milad-H
June 1st, 2014, 11:54
ای پی را یکبار با setup اد کنید ببینید مشکل حل نمیشه
در تنظیمات vm هم چک کنید کارت شبکه مشکل نداشته باشد

mehrdad.
June 1st, 2014, 12:05
ای پی را یکبار با setup اد کنید ببینید مشکل حل نمیشه
در تنظیمات vm هم چک کنید کارت شبکه مشکل نداشته باشد
با setup هم نشد
حتی کارت شبکه هم یکبار حذف کردم مجددا اد کردم نشد
فقط این مشکل با centos 6.5 دارم همین آی پی با Centos 5.9 به راحتی ست میشه
نسخه vm هم 5.5 آخرین ورژن هست

ServerDL.com
June 1st, 2014, 13:05
مشکل حل شد .

mehrdad.
June 1st, 2014, 13:06
مشکل حل شد .
تشکر از احسان عزیز مشکل رو رفع کرد

hassanshaikhi
June 1st, 2014, 17:31
یکی میاد مشکلش رو میگه بعد میان میگن مشکل رفع شد خوب چرا نحوه رفع مشکل رو نمیگید شاید یه بنده خدا دیگه هم همین مشکل براش پیش اومد اینجا اسمش فروم هست واسه اشتراک گذاری اطلاعات هست.

MajorHost
June 1st, 2014, 17:42
Re: CentOS6.5 -- ip is already in use for device eth0 (https://www.centos.org/forums/viewtopic.php?f=16&t=45240#p192180) https://www.centos.org/forums/styles/prosilver/imageset/icon_post_target.gif (https://www.centos.org/forums/viewtopic.php?p=192180&sid=6ba89297e164fc001b410e046036e6cd#p192180)by TrevorH (https://www.centos.org/forums/memberlist.php?mode=viewprofile&u=42237&sid=6ba89297e164fc001b410e046036e6cd) » 2014/03/04 13:37:59
You're correct, that is a normal message as of CentOS 6. It's nothing to worry about but if you read it quickly it does look like it's complaining that there's a duplicate.

ارور خاصی نیست. سیستم ما هم همیشه این اررور را میده ;)

mehrdad.
June 2nd, 2014, 21:35
یکی میاد مشکلش رو میگه بعد میان میگن مشکل رفع شد خوب چرا نحوه رفع مشکل رو نمیگید شاید یه بنده خدا دیگه هم همین مشکل براش پیش اومد اینجا اسمش فروم هست واسه اشتراک گذاری اطلاعات هست.
والا مشکل بنده از جای دیگری بود کلا جالب بود آی پی مشکل داشت یه بار بالا میومد یکیش یکیش نه که به دیتا سنتر گفتم اوکی کردن
این خطا با همون آموزش رفع که در پست اول قرار دادم به راحتی رفع میشه بالا میاد دوست عزیز مجددا قرار میدم
http://www.webhostingtalk.ir/f14/80033/