توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سروراختصاصی ایران - ترافیک ۳ترابایت و بالاتر
Mozafary
May 31st, 2014, 19:05
باسلام
همکاران عزیر، پس از تجربهی موفق در ارایه خدمات مشابه با همکاری دیتاسنتر پارسآنلاین اکنون امکان ارایه خدمات سروراختصاصی ویژه در افرانت فراهم شده است.
ایران سرور سرورهای اختصاصی ایران را با برند HP و شرایط استثنایی ارایه میدهد.
DualXeon5520
32G RAM
2x1TB HDD
3TB Traffic
کنترل پنل Directadmin رایگان
هزینه ماهیانه ۴۹۰هزارتومان.
یکماه سرویس رایگان در صورت پرداخت هزینهی سه ماهه(فقط تا ۱۵خرداد۹۳)
هزینه راه اندازی ۵۰هزارتومان
(در حال حاضر فقط همین پیکربندی سخت افزار موجود است)
دیگر شرایط:
حداکثر IP برروی هر سرور ۳۲آدرس.
در صورت نیاز به ترافیک بیش از ۳ترابایت، امکان ارایه اینترنت ۱گیگابیت وجود دارد.(ویژه سایتهای پربازدید)
در صورت نیاز به اینترانت با بخش فروش در ارتباط باشید.
مناسب برای خدمات هاستینگ و سرورمجازی.
دیتاسنتر افرانت/پارسآنلاین
تحویل حداکثر تا پایان خرداد ماه.
تمام خدمات توسط ایران سرور ارایه میشوند.
با توجه به محدود بودن تعداد سرورها، اولویت با افرادی خواهد بود که سریعتر سفارش خود را تکمیل نمایند.
اطلاعات و جزییات کامل خدمات سروراختصاصی ایران (http://www.iranserver.com/dedicated-server/iran/)
موضوع مشابه در انجمن (http://www.webhostingtalk.ir/f11/104525/)
babak92
May 31st, 2014, 19:24
سلام لطفا به چند سوال من پاسخ دهید
1-ایپی که شما می فرماید متعلق به یک سرور روم است به اسم آشنا در مشهد
شما فقط دی ان اس هاتون به افرانت است
IP Reverse DNS (Host): r01.afranet.irandns.com
ولی لوکیشن سروراتون جایی دیگه است چرا با مردم اینگونه برخورد میکنید
دلیل این همه توی تریس از افرانت رد میشه اینه که این سرور رو آشنا با افرانت bgp هست برای همین روتش از افرانت عبور میکنه
اگرقصد تبلیغ دارید درست تبلیغ نماید
افرانت بالای 20 ترابیت در ماه رو 200 هزار تومن میده چه جوری حساب می کنید از افرانت ماهی 490 هزار تومان با 3 ترابایت در ماه رایگان
پارس آناین هم خودتو باید بکشی که 3 ترابایت داخلی مصرف داشته باشی تا به شما تخفیف بده که اونم هر ماه یه نوع قیمت گذاری میکنه
Lookup Ip 31.25.89.1 ? - 31.25.89.1 Owner Toos - Ashena Co. Ltd, Toos-Ashena Co. Ltd, Saman Akhgarandooz, No. 48, Emamat 46, Emamat Blvd. Mashhad, Iran, 9188795687 Mashhad, Iran, Islamic Republic Of Iran | Myip.ms (http://www.myip.ms/info/whois/31.25.89.1)
لطفا به مصرف کنند ایرانی احترام بگذاریم و درست رفتار کنیم
Mozafary
May 31st, 2014, 19:40
باسلام
بله،bgp بین ما و افرانت برقرار است تا بتوانیم از آدرسهای ip خود در شبکه افرانت استفاده کنیم. در حال حاضر این متداولترین راهکار برای استفاده از ip در دیتاسنتر است.
ایران سرور با بیش از ۱۲سال سابقه در بازار نیاز مواردی که شما فرمودید برای تبلیغ ندارد. سابقه و مشتریان ما مشخص است.
شما میتوانید از مشتریان ما در پارسآنلاین که تعدادی از انها در همین انجمن فعالاند تحقیق نمایید ولی بدون تحقیق و بررسی کافی، ارسال پست ناصحیح اجتناب ناپذیر است.
اگر نیاز به راهنمایی و توضیحات فنی بیشتر دارید میتوانید با شماره 05117673600 تماس بگیرید.
سلام لطفا به چند سوال من پاسخ دهید
1-ایپی که شما می فرماید متعلق به یک سرور روم است به اسم آشنا در مشهد
شما فقط دی ان اس هاتون به افرانت است
ip reverse dns (host): R01.afranet.irandns.com
ولی لوکیشن سروراتون جایی دیگه است چرا با مردم اینگونه برخورد میکنید
دلیل این همه توی تریس از افرانت رد میشه اینه که این سرور رو آشنا با افرانت bgp هست برای همین روتش از افرانت عبور میکنه
اگرقصد تبلیغ دارید درست تبلیغ نماید
افرانت بالای 20 ترابیت در ماه رو 200 هزار تومن میده چه جوری حساب می کنید از افرانت ماهی 490 هزار تومان با 3 ترابایت در ماه رایگان
پارس آناین هم خودتو باید بکشی که 3 ترابایت داخلی مصرف داشته باشی تا به شما تخفیف بده که اونم هر ماه یه نوع قیمت گذاری میکنه
lookup ip 31.25.89.1 ? - 31.25.89.1 owner toos - ashena co. Ltd, toos-ashena co. Ltd, saman akhgarandooz, no. 48, emamat 46, emamat blvd. Mashhad, iran, 9188795687 mashhad, iran, islamic republic of iran | myip.ms (http://www.myip.ms/info/whois/31.25.89.1)
لطفا به مصرف کنند ایرانی احترام بگذاریم و درست رفتار کنیم
babak92
May 31st, 2014, 19:49
با سلام سابقه شما برای شما مهم است نه برای من
برای من فقط روراست بودن مهم است من گفتم
این سرور رو آشنا با افرانت bgp هست برای همین روتش از افرانت عبور میکنه
نه شما با افرانت
گفتم آی پی متعلق به سرور م اشناست نه متعلق به شما
شما که 12 سال داری کار میکنید هنوز lir ندارید که رفتید ای پی از یه سرور روم گرفتید
سوال من این است شما که می فرماید 490 هزار تومان از افرانت با 3 ترابایت رایگان نحوه محاسبه به چه صورت است
دقیق به این موضوع پاسخ دهید آیا این سرور ها در سرور روم آشنا است؟
در مورد صحت گفته های شما خوشبختانه
بخش فروش افرانت اشنا هستند خانم سلحشور و خانم تمیز منش و سرپرست دیتاسنتر مهندس قلعه نویی 100% سوال خواهد شد
که چگونه دیگر همکاران شما از این دیتا سنتر همچین قیمتی را نمی دهند
یک مورد دیگر سوال کردن حق منه مشتری هست که بدونم چه خبره چی رو دارم خریداری میکنم
قبلا هم مثل شما بودن که مارو اغوا کردن به امید نامحدود و قیمت مناسب ما رفتیم پارس انلاین بعدش سرمون کلاه رفته
Mozafary
May 31st, 2014, 20:01
باسلام
آدرسهای مورد نظر شما از شرکت آشنا اجاره شده اند و در افرانت استفاده میشوند. همانطور که بصورت شفاف گفته شد، سرورهای ارایه شده در افرانت میباشند.
با سلام سابقه شما برای شما مهم است نه برای من
برای من فقط روراست بودن مهم است من گفتم
نه شما با افرانت
گفتم آی پی متعلق به سرور م اشناست نه متعلق به شما
شما که 12 سال داری کار میکنید هنوز lir ندارید که رفتید ای پی از یه سرور روم گرفتید
سوال من این است شما که می فرماید 490 هزار تومان از افرانت با 3 ترابایت رایگان نحوه محاسبه به چه صورت است
دقیق به این موضوع پاسخ دهید آیا این سرور ها در سرور روم آشنا است؟
در مورد صحت گفته های شما خوشبختانه
بخش فروش افرانت اشنا هستند خانم سلحشور و خانم تمیز منش و سرپرست دیتاسنتر مهندس قلعه نویی 100% سوال خواهد شد
که چگونه دیگر همکاران شما از این دیتا سنتر همچین قیمتی را نمی دهند
یک مورد دیگر سوال کردن حق منه مشتری هست که بدونم چه خبره چی رو دارم خریداری میکنم
قبلا هم مثل شما بودن که مارو اغوا کردن به امید نامحدود و قیمت مناسب ما رفتیم پارس انلاین بعدش سرمون کلاه رفته
babak92
May 31st, 2014, 20:06
با سلام بازم پاسخ مرا ندادید
باشه مشکلی نداره فردا سوال خواهد شد که این ای پی متعلق به کیست 31.25.89.1 از افرانت
و سرور روم گفته شده هم سوال میکنم
خدمات مرکز داده - ASHENA.NET (http://www.ashena.net/services/data-center)
یک مورد دیگر هم این که as نامبر هر دوتا یکیست
http://www.myip.ms/view/ip_addresses/521754880/31.25.89.0_31.25.89.255#i
http://www.myip.ms/view/ip_addresses/3001819648/178.236.34.0_178.236.34.255#i
اگر شما درست می فرماید بنده 1 عدد از این سرور ها خریداری میکنم
متشکر
Mozafary
May 31st, 2014, 20:12
لطفا فردا نتیجه را در همین بخش منعکس فرمایید.
باشه مشکلی نداره فردا سوال خواهد شد که این ای پی متعلق به کیست 31.25.89.1 از افرانت
Www.ashena.net Site Whois Hosting in Ashena Iran ? (http://www.myip.ms/info/whois/178.236.34.188/k/3937503304/website/www.ashena.net)
متشکر
- - - Updated - - -
لطفا فردا نتیجه را در همین بخش منعکس فرمایید.
متشکر
babak92
May 31st, 2014, 20:30
انشالله که شما درست می فرماید
یکی دیگر هم از فروشندگان سرور هستند که ایشون هم هر ترابایت رو 180 تومن میده از افرانت که باز سراز مرکز داده یا سرور روم اشنا در اورد
و فقط به خاطر اینکه ای پی ها ار روت افرانت عبور میکرد به ملت می گفتند که از افرانت است
این موضوع مرکز اشنا مربوط به الان نمیشه
فردا یک تاپیک اطلاع رسانی در مورد سو استفاده برخی از فروشندگان از نام دیتاسنتر افرانت میزنم
اونچا ایمیل ها و مکاتبات مربوط به دوست عزیز که ترافیک را خیلی اروزن می داد رو میزارم
در مورد شما هم چشم ولی کاملا مشخصه همچیز توی دنیایی و صنفی هستیم که همچی رو با یه سرچ کوچیلو میشه پیدا کرد
روز خوش
mobinhost.in
June 1st, 2014, 19:30
این سرور ها از هر دیتاسنتر و لوکیشنی باشند کیفیت و پشتیبانی خوبی دارند حالا از پارس باشن یا افرانت خیلی تفاوتی ندارن وقتی هم پشتیبانی دارن و هم کیفیت
بنده 4 ماه پیش با این سرویس دهنده آشنا شدم
اول بگم من و همکاران بالا 5 سرور از این سرویس دهنده داریم
دوم در مدت 4 ماه چند بار مشکل جزئی در حد 30 دقیقه پیش اومد ولی هروقت درخواست پشتیبانی دادیم پاسخ منطقی به ما دادن
من نه قصد چاپلوسی دارم و نه برام مهمه روت ای پی ها از کجا رد می شوند و ...
این دوستان خوب کار می کنند و هرکسی ازشون سرور گرفته راضی بوده است
سخت افزار مناسب هست پشتیبانی خوبه سرعت و پورت هم خوبه
من هم با مدیر این شرکت اقای محمدی و هم اقای مظفری که به نظرم مسوول بخش فنی این شرکت هستند چند باری صحبت کردم و به عنوان کسی که 2 سال سرور ایران اجاره می کنم و همه دیتاسنتر ها رو دور زدم
از سرویس دهیشون راضیم
تا حالا حسنشون رو گفتم ایرادشون رو هم بگم
به خودشون هم تلفنی گفتم به شدت غیر حرفه ای هست که ای پی ها به نام خودشون هست و اسم و شماره تلفن شرکتشون توی ای پی ها هست و یه جور عدم حمایت از مشتریانشون هست
در هیچ دیتا سنتری از دنیاای پی به این صورت مشخصات سرویس دهنده به این روال نیست و برای کار حرفه ای یه کم نادرست هست
در کل تصمصم بر نوشتن این پست داشتم تا دیگر همکاران و دوستان من که در این انجمن تلاش می کنن و همجنین دوستانمون که در ایران سرور ارائه سرور می کنن بتونن مزایا و معایب سرویس گرفتن و سرویس دادن رو بدونن
secure_host
June 1st, 2014, 20:33
با سلام
ما چندین سال است که با شرکت ایران سرور همکاری داریم و حرفه ای بودن آنها را تایید می کنم. و نیازی به تعریف و تمجید نداره.
بله . همان طوری که جناب Mozafary در تاپیک هم گفته اند آی پی ها مربوط به آشنا می باشد.
ما مدتی از سرور های مربوطه در ایران استفاده میکنیم و ترافیک ۳ ترابایت واقعی به ما داده اند.و مشکلی وجود نداشته است و محدودیتی نیز وجود نداشته است.
با تشکر
m_dg_farari
June 3rd, 2014, 00:24
سلام
با اینکه پاسخ این پست برام مشخص هست ، اما
جناب babak92
نتیجه تماستون چی شد پس!؟
m_dg_farari
June 8th, 2014, 13:26
سلام
جناب برای سفارش باید از کدام قسمت سایت اقدام بشه؟
تماس تلفنی هم گرفتیم چند وقت پیش و درخواست دادیم برای اینکه هر موقع سرور در دسترس بود با ما تماس بگیرید هنوز تماسی گرفته نشده
همچنین هارد اس اس دی هم قابل ارائه هست؟
ممنون
Mozafary
June 8th, 2014, 18:49
سلام
از طریق پیغام خصوصی پیگیری شد.
سلام
جناب برای سفارش باید از کدام قسمت سایت اقدام بشه؟
تماس تلفنی هم گرفتیم چند وقت پیش و درخواست دادیم برای اینکه هر موقع سرور در دسترس بود با ما تماس بگیرید هنوز تماسی گرفته نشده
همچنین هارد اس اس دی هم قابل ارائه هست؟
ممنون