توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : resources در vmware esxi
caspiannets
May 31st, 2014, 15:46
با سلام چند تا سوال درباره resource دارم برای سرور مجازی ها
1-در قسمت تنظیمات ماشین مجازی تب resource چه برای سی پی یو و چه برای رم گزینه reservation چه فایده و مضراتی داره مثلا اگر من 512 مگابایت برای رم یک ماشین مجاری رزرو کنم این به صورت واقعی حتی اگر ماشین مجازی این مقدار استفاده نکنه رو روی هاست فضا میگیره ؟
2- اگر در قسمت limit تیک unlimit رو بردارم و برای سی پی یو یک مقدار فرکانس اختصاص بدم و برای رم یک مقدار خاص ، سی پی یو بیشتر از اون حد نمیتونه استفاده کنه ؟ برای رم چه خاصیتی داره اگر نامحدود نباشه ؟
ممنون اگر راهنمایی به جا کنید
OmidX
May 31st, 2014, 16:01
2- اگر در قسمت limit تیک unlimit رو بردارم و برای سی پی یو یک مقدار فرکانس اختصاص بدم و برای رم یک مقدار خاص ، سی پی یو بیشتر از اون حد نمیتونه استفاده کنه ؟ برای رم چه خاصیتی داره اگر نامحدود نباشه ؟
دقیقا برای همینکار هست ، مثلا شما برای یک پلان ، سی پی یو رو لیمیت میکنید رو 1000MHz و کاربر بیشتر از این مقدار (البته یک مقدار هم ب عنوان Guest در نظر گرفته میشه ک مشکلی نباشه) نمیتونه استفاده کنه ...
Dictator_
May 31st, 2014, 23:24
دقیقا برای همینکار هست ، مثلا شما برای یک پلان ، سی پی یو رو لیمیت میکنید رو 1000MHz و کاربر بیشتر از این مقدار (البته یک مقدار هم ب عنوان Guest در نظر گرفته میشه ک مشکلی نباشه) نمیتونه استفاده کنه ...
اطلاع دارید چه مقدار برای Guset درنظر گرفته میشه ؟
OmidX
June 1st, 2014, 09:23
اطلاع دارید چه مقدار برای Guset درنظر گرفته میشه ؟
بصورت پیش فرض 5% .
Dictator_
June 1st, 2014, 15:33
بصورت پیش فرض 5% .
میشه مقدارش رو بیشتر کرد ؟
MajorHost
June 1st, 2014, 16:42
1- reservation به معنای ریزرو کردن رم هست. شما 512 که vps میدی ، از سرور 512 کم میشه و دیگه نمیتونی oversell کنید
2- در هر دو حالت محدود میکنه. اگه رم یا cpu رو بزارید نامحدود تنها از منابع که تو کانفیگ هست میتونه استفاده کنه. یعنی 512 میتونه 512 استفاده کنه یا 2 کور پردازشگر 2 گیگاهرتزی نامحدودش یعنی 4 گیگاهرتز
sina
June 5th, 2014, 15:32
منم این سوال را دارم که در سروری که با کمبود منابع مواجه نیستیم و رم و پردازنده به اندازه کافی موجوده و نیازی به اورسل نیست، آیا رزرو کردن منابع رم و پردازنده برای یک ماشین مجازی تو کارکرد اون تاثیر مثبتی داره و یا فرقی نمیکنه...
Mr.Te0
June 5th, 2014, 16:04
1-در قسمت تنظیمات ماشین مجازی تب resource چه برای سی پی یو و چه برای رم گزینه reservation چه فایده و مضراتی داره مثلا اگر من 512 مگابایت برای رم یک ماشین مجاری رزرو کنم این به صورت واقعی حتی اگر ماشین مجازی این مقدار استفاده نکنه رو روی هاست فضا میگیره ؟
منم این سوال را دارم که در سروری که با کمبود منابع مواجه نیستیم و رم و پردازنده به اندازه کافی موجوده و نیازی به اورسل نیست، آیا رزرو کردن منابع رم و پردازنده برای یک ماشین مجازی تو کارکرد اون تاثیر مثبتی داره و یا فرقی نمیکنه...
به یک مقاله مفید در زمینه درک بهتر مفاهیم رزرو و لیمیت در وی ام ویر برخوردم ... مطالعه ان خالی از لطف نیست و میتونه تمام اطلاعاتی که نیاز دارید در این زمینه را در اختیارتون قرار بده.
Understanding VMware Reservations Limits and Shares (http://www.vfrank.org/2013/09/19/understanding-vmware-reservations-limits-and-shares/)
mobinhost.in
June 5th, 2014, 16:13
سلام اگر به صورت رزرو منابع بدین اون میزان فضا فقط به اون سرور تعلق خواهد گرفت و چه مصرف بشود و چه نشود در اختیار اون سرور هست
اگر در قسمت لیمیت کنید روی هر عددی از اون عدد با یه ضریبی بالاتر نخواهد رفت
مثلا رو 1000 لیمیت کنید نشون میده تا مثلا 1050 بیشتر نم تواند بالا رود