PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چیکار کنم با این شرایطم ؟ ( چه سایتی ؟ ) لطفا بیا تو

songkadehnew
May 31st, 2014, 14:05
سلام دوستان گلم .
من حدود 4 سال است که وب مستر هستم و سایت موزیک دارم ولی خب حالا می خوام یک کار جدید در عرصه اینترنت را شروع کنم که پتانسیل در امدی خوبی داشته باشه ( در آینده نزدیک )
حدود 700 ت بودجه اولیه دارم با یک سرور رم 6 هارد 2 ترابایت و پهنا نامحدود حدود 150 هم ماهی میتونم هزینه کنم
چه پیشنهادی دارید ؟ چه نوع سایتی با این شرایط بنده مناسب تر است؟
فیلم ؟ اندروید ؟ دانلود ی؟ تفریحی ؟ نیازمندی و ...؟ کدام؟

Saati
May 31st, 2014, 14:08
دانلود یا تفریحی :d

songkadehnew
May 31st, 2014, 14:11
دوستان گلم وقتی یه موضوع رو انتخاب میکنید لطفا بگید برای چی این موضوع ؟ یعنی چه برتری هایی داری چه راه های بهتری داره و ...

mojtaba.ghadri
May 31st, 2014, 14:18
دوست من , علاقه حرف اول رو میزنه . : علاقه + دوست داشتن کاری که انجام میدید = هرگز پشیمون نمیشید.

songkadehnew
May 31st, 2014, 14:21
علاقم موزیکه ولی خب وقتی یه سایتی درامد مورد نظرتو نداشته باشه اینجا علاقه = هیچی می باشد

mojtaba.ghadri
May 31st, 2014, 15:05
راستش بنده رشته ام الکترونیک هستش , علاقه من هم الکترونیکه , اما قاطی کار طراحی وب و سرور شدم , چون مشتری و شرکت هایی وابسته ازم خواستند... پشیمون نیستم اما دوستشم ندارم , دارم سعی می کنم برگردم به علاقه خودم , اما خیلی عقب هستم... به خاطر این تاکید من به شما روی علاقه تون هستش , چون ممکنه درامد داشته باشید , اما بعد ها یه شکاف بزرگی تو زندگی تون احساس می کنید... یه جا میرسه که احساس خلا می کنید , دیگه از پولی که در میارید خوشحال نیستید , اوایل ممکنه درامد شیرین باشه , اما وقتی که به کار تکراری که بهش علاقه ندارید ادامه میدید , فقط ضربه ای هستش که به خودتون دارید میزنید.

mehrshad13and11
May 31st, 2014, 15:07
سلام
مواردی که گفتید همشون هزینه بالا و وقت و حوصله میخوان...
به نظر من برو طراحی گرافیکی یا طراحی قالب یادبگیر بدون هزینه درامد بالا کسب کن
یه دوستی دارم تخصصش طراحی بنر برای سایت های معروف و موزیک و فیلمه ، اینقد سفارش داره ایمیلش دیگه جا نداره... یه کار بدون دردسر و هزینه

songkadehnew
May 31st, 2014, 15:10
طراحی چجوری یاد بگیرم اونم کلاس هاش هزینه زیاد بر میداره خب

mehrshad13and11
May 31st, 2014, 15:12
طراحی چجوری یاد بگیرم اونم کلاس هاش هزینه زیاد بر میداره خب

فقط اراده میخواد عزیز
بخوای به خاطر این چیزا هزینه کنی خوب نیست سعی کن خودت دنبالش بری ، وقتی که مطلب یاد گرفتی هم خودت خوشحال میشی هم به تخصص هات اضافه شده...
تو همین نت سرچ کنی مطلب زیاد در این زمینه ها پیدا میشه، در ضمن استعداد و سلیقه هم مهمه

email1414
May 31st, 2014, 15:18
سلام|
عزیزسایت تبلیغاتی نزن!

چون من یکی دارم!
freeniaz.ir
باواژه ی فری نیازروزی200تا300ورودی ازگوگل داره!امادرآمدش فقط ازبنراش هست!ماهی50تا60تومن!

بنظرمن یه نمایندگی هاست بگیرداداش

xaep
May 31st, 2014, 15:26
دنبال سایتی برو که ***** نشه...

باید تخصص یا ایده داشته باشی تا بتونی زود به کسب درامد برسی...

بنظر من اگه زبانت خوبه سایت علمی بزن مقالات رو ترجمه کن.

digia
May 31st, 2014, 15:30
هر چی میخوای بزن ولی جون من هاستینگ نزن... این روزا هنه هاستینگ دارن
بنظرم دو سه تا نویسنده خوب و مجرب پیدا کن تو هر زمینه ای بیان واست مقاله بنویسن یا اینکه از سایتای خارجی ترجمه کنن.

email1414
May 31st, 2014, 15:46
هر چی میخوای بزن ولی جون من هاستینگ نزن... این روزا هنه هاستینگ دارن
بنظرم دو سه تا نویسنده خوب و مجرب پیدا کن تو هر زمینه ای بیان واست مقاله بنویسن یا اینکه از سایتای خارجی ترجمه کنن.

درسته داداش همه هاستینگ دارن اماعاقل هامیرن جایی که قیمت مناسب اماباکیفیت بدن|

بنده خودم فروشم خوبه

pixell2012
May 31st, 2014, 17:58
اگه میتونی کاربر جمع کنی
به نظر من سایت فیلم بزن
هم میتونی vip کنی
هم از بنر های تبلیغاتی درامد داشته باشی

shahinmq
May 31st, 2014, 18:14
بیشتر صحبت های دوستان را تایید می کنم !

مخصوصا دوستی که گفت علاقه حرف اولو میزنه !

داستان نمی خوام براتون بگم ولی خوب یه تجربست،سال 89 کار طراحیو خودم بدون نیاز به کلاس رفتن شروع کردم تا اینکه یکی از دوستان انقدر منو وسوسه کرد که رفتیم سمت کارهای هاستینگ و سرور(بدون هیچ دانشی)

کم کم مهارت های لازم رو کسب کردم ولی فقط ماه اول سود داشت اونم سود خیلی کم ، چنان ضربه مالی خوردم که هیچ موقع از یادم نمیره !

خلاصه حرفم اینه که یا همون سایت موزیکی که دارید رو یه سری امکاناتی بهش اضافه کنید که هیچ سایت موزیک دیگه ای نداره و بقیه باید براش هزینه بدن ( ایده های زیادی دارم واسه ی این کار خواستید کمکتون می کنم )

یا اینکه اگر کاری مثل طراحی و برنامه نویسی بهش علاقه دارید می تونید با هزینه ی خیلی کم شروع کنید

سوالی داشتید در خدمتم

irasoul
May 31st, 2014, 18:15
با کمی فکر کردن میتونی به ایده ای خوب برسی ، سعی کن سایتی که میزنید خیلی اشباح نشده باشه و با توجه به نیاز ها و توانایی افراد جامعه سایت راه اندازی کن ! به عنوان مثال دارم میگم : امروزه با بهتر شدن سرعت اینترنت ها ( قبلا به افراد معمولی بیشتر از سرعت 256 نمیدادند ، الان تا 10 مگابایت هم مجاز هستند ) دفعات دانلود در هر زمینه رو به افزایش هست پس سایت دانلود میتونه یکی از کیس ها باشه و یا امروزه از هر شخصی که با اینترنت سر و کار داشته باشه حداقل یه هاست برای خودش داره یعنی هاستینگ هم میتونه یکی از اون کیس ها باشه و ..... !!
البته شما هر کاری را انتخاب کنی باید دقیق ، منظم ، پایبند به وبسایتت باشی و کاربر یا بازدید کننده که وارد سایتت میشه با خاطره ای خوش بره بیرون

آرزوی موفقیت

tadbir
June 4th, 2014, 12:22
سلام

شما می تونید یک نمایندگی بگیرید که تمام نیازهای تبلیغاتی اشخاص رو برطرف کنه

شما فقط تمرکز می کنید روی فروش و سایر موارد رو واگذار می کنید به شرکت اصلی

در کنار این کار با سرمایه گذاری کم می تونید شروع کنید به یادگیری طراحی سایت و... که درآمد خوبی هم داره

موفق باشید