ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در پر شدن هارد دایرکت ادمین

mehrdad111
May 31st, 2014, 11:08
با سلام :

من 30 گیگ هارد اس اس دی دارم با 40 گیگ هارد ساتا که ساتا بعدا اضافه شده .. الان هارد اس اس دیم پر شده و من میخوام از این به بعد هر چی که یوزر میسازم بره تو هارد ساتا که اسمش home2 هست ..

باید چیکار بکنم؟؟؟ ایا کسی قبلا این کار را انجام داده ؟؟ مشکلی پیش نمیاد ؟؟ لطفا کمکم کنید .. ممنون

Yas-Host
May 31st, 2014, 11:50
I have more than one home partition. I need all services to use both the old and new partitions. (http://help.directadmin.com/item.php?id=451)

اگر پارتیشن /home شما LVM باشد که بیشتر لینوکس ها می باشد میتوانید براحتی اقدام به Resize کردن پارتیشن کنید.

البته قبلش 100درصد بک آپ بگیرید و اطمینان داشته باشید.

موفق باشید.

mehrdad111
May 31st, 2014, 12:06
I have more than one home partition. I need all services to use both the old and new partitions. (http://help.directadmin.com/item.php?id=451)

اگر پارتیشن /home شما LVM باشد که بیشتر لینوکس ها می باشد میتوانید براحتی اقدام به Resize کردن پارتیشن کنید.

البته قبلش 100درصد بک آپ بگیرید و اطمینان داشته باشید.

موفق باشید.

شما خودتون امتحان کردید تا حالا؟؟؟؟ من میخوام بعد از این که یوزر میسازم تو دایرکت ادمین بره تو هارد دوم ساخته بشه به اصطلاح فقط دیتابیس رو هارد اس اس دی بمونه ...ممنون

Yas-Host
May 31st, 2014, 12:10
شما خودتون امتحان کردید تا حالا؟؟؟؟ من میخوام بعد از این که یوزر میسازم تو دایرکت ادمین بره تو هارد دوم ساخته بشه به اصطلاح فقط دیتابیس رو هارد اس اس دی بمونه ...ممنون

خیر تست نکرده ام.

ولی فکر میکنم با ln -s همانند cPanel بتونید انجام بدید.

ولی روی سروری که کاربر داره و بالا هست اصلا آزمون و خطا نباید کرد.

mehrdad111
May 31st, 2014, 12:42
خیر تست نکرده ام.

ولی فکر میکنم با ln -s همانند cPanel بتونید انجام بدید.

ولی روی سروری که کاربر داره و بالا هست اصلا آزمون و خطا نباید کرد.

الان پیشنهاد شما چیه ؟؟ من چیکار کنم ؟؟؟ طبق اموزش پیش برم یا چی کار کنم یه راهنمایی میشه بکنید .. ممنون

mehrdad111
May 31st, 2014, 13:14
با دستور df چک کن ببین کدوم پارتیشن پر شده
هارد اولی یا همون پارتیشن ولی که اس اس دی هست اون پر شده 98% پر شده کامل که پر میشه دایرکت ادمین سایت ها همه چی بهم میریزه ... پارتیشن دوم هم اضافه شده ولی یوزر هارو نمیدونم چه طوری منتقل کنم رو اون یا از این به بعد که یوزری ساختم چه طوری بره رو اون پارتیشن دومی !!!؟