توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : :: استایل دهی به عناصر iframe ::
JAV!D
May 31st, 2014, 09:41
درود .
از تگ iframe برای فراخوانی چندتا لینک و متن استفاده کردم ، می خواستم بدونم چطور میشه به لینک ها و متن های درون تگ iframe استایل دلخواه داد ؟!
hamid.soltani92
May 31st, 2014, 10:07
سلام.
یک نمونه کد با jquery:
$('iframe').load( function() {
$('iframe').contents().find("head")
.append($("<style type='text/css'> .my-class{display:none;} </style>"));
});
راه بعدی هم به این صورته:
عرض کردم این کد jquery هست! باید کتابخانه jquery رو فراخوانی کنید :|
JAV!D
May 31st, 2014, 11:29
الان کتابخانه jquary فراخوانی کردم ، زیاد با دستورات jquary آشنایی ندارم ، فایل js داخل یه فولدر هست ، اما میخوام که فایل استایل خارج از فولدر باشه ، داخل jquary چطوری باید لینک داد به یه فولدر قبل ؟!
Yas-Host
May 31st, 2014, 11:36
الان کتابخانه jquary فراخوانی کردم ، زیاد با دستورات jquary آشنایی ندارم ، فایل js داخل یه فولدر هست ، اما میخوام که فایل استایل خارج از فولدر باشه ، داخل jquary چطوری باید لینک داد به یه فولدر قبل ؟!
با فراخوانی جی کوئری هم iframe هیچ تغییری نکرد !!
دوست عزیز لطفا این سوال رو پاسخ بدید:
دامنه فریم مورد نظر، با دامنه صفحه ای که فریم ها رو فراخونی کردید یکیه؟ اگر یکی باشه کد بدون مشکل اجرا میشه.
اگر هم یکی نباشه که مشخصه! به دلایل امنیتی مرورگرتون جلوی انجام این کار رو میگیره.
JAV!D
May 31st, 2014, 12:34
دوست عزیز لطفا این سوال رو پاسخ بدید:
دامنه فریم مورد نظر، با دامنه صفحه ای که فریم ها رو فراخونی کردید یکیه؟ اگر یکی باشه کد بدون مشکل اجرا میشه.
اگر هم یکی نباشه که مشخصه! به دلایل امنیتی مرورگرتون جلوی انجام این کار رو میگیره.
iframe به درستی بار گذاری میشه ، اما قصد دارم به متن و لینک های داخل iframe استایل بدم ، که با استایل نشون نمیده !