ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وصل کردن ساب دومین به سرور مجازی

Dictator_
May 31st, 2014, 00:18
برای این کار اول باید به هاست میزبانی وب که در سرور اولی هست و سایت شما روی آن قرار دارد بروید و در کنترل پنل یک ساب دامین بسازید بعد در کنترل پنل سی پنل در قسمت Domain بروید

در این قسمت یک آپشن وجود دارد با عنوان advanced DNS zone Editor

بعد در این قسمت در زیر صفحه رکورد ها را مشاهده میکنید که رکورد ساب دامنه شما باید اینجا وجود داشته باشد در سمت راست گزینه Edite وجود دارد

بعد از زدن این گزینه چند تا کارد برای شما باز خواهد شد که آخرین کادر مربوط به ای پی هست که شما باید ای پی را به ای پی سرور مجازی تغییر بدهید

بعد از اینکه ای پی جدید را قرار دادید گزینه Edite Record را بزنید

توجه داشته باشید که برای ساب دامین دوتا رکورد مشاهده خواهید کرد یک رکورد با دبلیو و یکی بدون دبلیو که هردو باید به همین صورت ای پی جدید جایگزین شود

keyvan4
June 13th, 2014, 21:54
در دایرکت ادمین رو هم توضیح بدید لطفا.
ممنون.

pedram795
August 13th, 2014, 11:35
ممکنه در پلسک هم توضیح بدین؟!؟

dakkeh20
August 14th, 2014, 01:14
در دایرکت ادمین رو هم توضیح بدید لطفا.
ممنون.

ممکنه در پلسک هم توضیح بدین؟!؟

دوستان عزیز روش کار بسیار ساده هست.

شما کافیه بعد از ایجاد هر ساب دامین به قسمت تنظیمات DNS در کنترل پنلتون برید و 2 تا از A record هایی که به اون ساب دومین ایجاد شده که یکی www.subdomain و دیگری هم با نام خود subdomain ایجاد شده را ویرایش کنید و در قسمت IP - آیپی سرور مورد نظر را قرار بدید و ذخیره کنید و منتظر باشید تا DNS رو IP جدید ست بشه .

اگر واقعا در Directadmin با Plesk نتونستین توضیحات بالا رو اعمال کنید ، بگین من هم پلسک و هم دایرکت ادمین دارم چند تا عکس زمیمه کنم کارتون را بیوفته .
موفق باشید

pedram795
August 16th, 2014, 09:49
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f14/22113-%D9%88%D8%B5%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-dns-records-parallels-jpg
ممکنه بفرمایین غیر از قسمت مشخص شده که به ip سرور مجازی متصل شده کدام بخش دیگر نیازمند تغییرات است؟