ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی برای راه اندازی سایت کاملا خارجی

فال
May 30th, 2014, 12:01
سلام
من قصد راه اندازی یک سایت خارجی دارم که بتوانم تبلیغات گوگل ادسنس کنم، دایی من در سوییس است و من قصد دارم با هاست خارجی و وی پی ان سوییسی کار را شروع کنم. چند سؤال دارم که ممنون می شوم اگر اساتید راهنمایی بفرمایند:

1- برای سایت داخلیم من حوصله و زمان مدیریت سرور مجازی را نداشته و علاقه خاصی به کار با سی پنل دارم و چون قصد پرداخت حق اشتراک ماهانه آنرا ندارم، از سرویس هاست اشتراکی رسانگار استفاده می کنم که با فضای 4 گیگ، رم 512 و با کنترل پنل سی پنل، ماهی 25 تومان می پردازم ، (چون بازدیدکننده کم است فعلا پردازنده مهم نبوده)
حالا اگر از هاست پرترافیک خارجی رسانگار هاست تهیه کنم، نمی فهمند که از ایران هستم؟

2- اگر از ایران هاست خارجی تهیه کنم، گوگل می تواند تشخیص دهد که سایت متعلق به ایران است؟

3- برای خرید از هاست خارجی مشکلی ندارم، ولی آیا می توانم سرویس معتبری با سی پنل و مشخصات بالا پیدا کنم؟

4- سایتم یک مجله با موضوعات متنوع خواهد بود، بنظر شما باید به فکر سرور مجازی باشم و نیازهای آینده با هاست اشتراکی تأمین نخواهند شد؟ البته فکر می کنم جواب مثبت است، بنابراین از همین الان باید با سرور مجازی شروع کنم؟

دست تنها هستم متأسفانه، خواهش می کنم هرکسی نظر یا راهنمایی یا تجربه ای دارد، دریغ نکند، چه درباره هاست و چه درباره کاری که قصد انجام دارم یعنی کار با گوگل ادسنس

ممنونم از توجهتان

فال
May 30th, 2014, 16:42
اگر کسی اطلاع داره کمک کنه لطفا

NAKOOT
May 30th, 2014, 17:01
درود
چرا هاست رو از همون سوییس تهیه نمی کنید؟
تا جایی که من اطلاع دارم گوگل فقط محتوا رو چک می کنه و پیگیر هاست نمی شه.

daniad
May 30th, 2014, 17:48
خب وقتی هاست تو 1 دیتا سنتر خارجیه از کجا میخواد بفهمه ؟
اگه آشنا دارین خارج با توجه به قیمت ارز خیلی ارزون تر براتون در میاد.
اگه کمکی خواستین از دستم بر اومد در خدمتم

فال
May 30th, 2014, 17:59
ممنون از کمکتون
سرور مجازی با کنترل پنل سی پنل بگیرم از خارج باید حق اشتراک بدم مثل ایران؟

daniad
May 30th, 2014, 18:15
از نظر من از یک هاستینگ معتبر خارجی هاست cpanel با منابع اختصاصی بگیرید
چون سایت شما فعلا نیاززی به سرور اختصاصی نداره و نمیصرفه

- - - Updated - - -

از نظر من از یک هاستینگ معتبر خارجی هاست cpanel با منابع اختصاصی بگیرید
چون سایت شما فعلا نیاززی به سرور اختصاصی نداره و نمیصرفه

فال
May 30th, 2014, 18:32
یعنی سرور مجازی؟
اگه سرور مجازی بگیرم برای سی پنلش باید پول بدم ماهیانه؟

daniad
May 30th, 2014, 18:37
منظورم همون هاست اشتراکی بود
آره برا اون مورد باید ماهانه پول بدین
اگه خواستین به یاهو من پیام بدین کامل بگم براتون danial_2xxx

tadbir
June 3rd, 2014, 23:14
با سلام و احترام

شما از یک شرکت خارجی می توانید به راحتی یک هاست سیپنل تهیه کنید.

اگر شما از ایران یک شرکت که سرور از کشورهای خارجی دارد هاست یا سرور مجازی تهیه کنید ، گوگل متوجه نخواهد شد چرا که آی پی سرور خارج از ایران است

در ابتدای کار بهتر است از هاست اشتراکی استفاده نمایید چراکه مدیریت و کانفیگ مناسب یک سرور مجازی احتیاج به اطلاعات فنی و زمان زیاد دارد

شما در شروع کار باید روی محتوا زمان بگذارید

موفق باشید