saberloty
May 30th, 2014, 11:21
با سلام
من وقتي توي تنظيمات فرير گزينه (اعتبارسنجی شماره تماس و ایمیل خریدار) را فعال ميکنم اگه فرد فقط ايميلشو وارد کنه مشکلي پيش نميادو به صفحه پرداخت بانک هدايت ميشه اما اگر شماره تماسشو وارد کنه پيغام خطاي زيرو ميده
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/u381900739/public_html/shop/index.php on line 65
رفتم و خط 65 به بعد فايل index را چک کردم اينا بود
{
if (!$data[email] AND !$data[mobile])
$error .= 'برای استفاده از پشتیبانی سایت ایمیل یا شماره همراه خود را وارد کنید.<br />';
if ($data[email] AND filter_var($data[email], FILTER_VALIDATE_EMAIL)== false)
$error .= 'ایمیل وارد شده نامعتبر است.<br />';
if ($data[mobile] AND !eregi("^09([0-9]{9})$", $data[mobile]))
$error .= "شماره همراه نامعتبر است.<br />";
}
if($error)
echo $error.'__2';
else
{
اين مشکل را مطرح کردم و فردي پاسخ دادند :
تابع eregi از 5.3.0 PHP حذف شده دوست عزیز،
خودتون با یه تابع دیگه جایگزینش کنید
مثلا با تابع preg_match
ولي من نمي دونم چطوري بايد اين تغييرات را در چند خط بالا انجام دهم.فقط توي همون خط به جاي eregi قرار دادم preg_match بعد خطاي زير را داد
Warning: preg_match(): No ending delimiter '^' found in /home/u381900739/public_html/shop/index.php on line 65 شماره همراه نامعتبر است.
الان خيلي ها دارن از اين اسکريپت استفاده ميکنند يکي پيدا ميشه و به من کمک کنه اين مشکلو حل کنم؟به جاي چند خط بالا کدي که بايد قرار بدهم تا اين مشکل حل بشه و اعتبار سنجي بدون خطا انجام بشه چيه؟
ممنون ميشم راهنمايي کنيد
من وقتي توي تنظيمات فرير گزينه (اعتبارسنجی شماره تماس و ایمیل خریدار) را فعال ميکنم اگه فرد فقط ايميلشو وارد کنه مشکلي پيش نميادو به صفحه پرداخت بانک هدايت ميشه اما اگر شماره تماسشو وارد کنه پيغام خطاي زيرو ميده
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/u381900739/public_html/shop/index.php on line 65
رفتم و خط 65 به بعد فايل index را چک کردم اينا بود
{
if (!$data[email] AND !$data[mobile])
$error .= 'برای استفاده از پشتیبانی سایت ایمیل یا شماره همراه خود را وارد کنید.<br />';
if ($data[email] AND filter_var($data[email], FILTER_VALIDATE_EMAIL)== false)
$error .= 'ایمیل وارد شده نامعتبر است.<br />';
if ($data[mobile] AND !eregi("^09([0-9]{9})$", $data[mobile]))
$error .= "شماره همراه نامعتبر است.<br />";
}
if($error)
echo $error.'__2';
else
{
اين مشکل را مطرح کردم و فردي پاسخ دادند :
تابع eregi از 5.3.0 PHP حذف شده دوست عزیز،
خودتون با یه تابع دیگه جایگزینش کنید
مثلا با تابع preg_match
ولي من نمي دونم چطوري بايد اين تغييرات را در چند خط بالا انجام دهم.فقط توي همون خط به جاي eregi قرار دادم preg_match بعد خطاي زير را داد
Warning: preg_match(): No ending delimiter '^' found in /home/u381900739/public_html/shop/index.php on line 65 شماره همراه نامعتبر است.
الان خيلي ها دارن از اين اسکريپت استفاده ميکنند يکي پيدا ميشه و به من کمک کنه اين مشکلو حل کنم؟به جاي چند خط بالا کدي که بايد قرار بدهم تا اين مشکل حل بشه و اعتبار سنجي بدون خطا انجام بشه چيه؟
ممنون ميشم راهنمايي کنيد