PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب در whmcs

Reza G
May 29th, 2014, 12:49
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید

من به یه مشکل عجیب با whmcs برخوردم. نسخه 5.2.16 این اسکریپت رو روی یک هاست یکسان، داخل دو پوشه مجزا نصب کردم با دو دیتابیس مجزا.
سایت قدیمی تر که یه 2 ماهه مشغول فعالیته، بدون هیچ مشکلی در حال کاره
سایت جدیدتر عینا با همون قالب راه اندازی شده ولی وقتی اولین درخواست پشتیبانی یا سفارش محصول ثبت میشه، صفحات مربوط به clientarea.php (لیست درخواست ها، لیست فاکتورها و صفحه اول) بهمراه supporttickets.php بهم میریزن و انگار اصلا قالب روشون نیست.
به محضی که درخواست ایجاد شده یا خرید رو کنسل کنم، دوباره ظاهرش درست میشه. لطفا راهنمایی کنید.

litetarh
May 29th, 2014, 13:01
مطمن هستید مشکل از قالبتون نیست ؟

آدرس بدید چک کنم

Reza G
May 29th, 2014, 13:03
نه خب میگم که همین قالب عینا روی یه آدرس دیگه (هاستشون یکسانه) در حال اجراست و بدون مشکل.
پیام خطایی که میده اینه : Call to undefined function jdate()

litetarh
May 29th, 2014, 13:11
والا این مشکل بیشتر از وردپرس رخ داده است , اسم قالبتون چی هست ؟

مثلا همین مشکل در اینجا رخ داده : http://www.webhostingtalk.ir/f212/77096/index3.html

Reza G
May 29th, 2014, 13:14
والا اسمش یادم نیست چون خودم ادیتش کردم ولی تعجب من از اینه که چرا داره خطایی میده که به دلیل نسخه php هست. مگه نسخه php یه هاست ممکنه واسه دو تا سایت متفاوت باشه ؟

Yas-Host
May 29th, 2014, 13:17
والا اسمش یادم نیست چون خودم ادیتش کردم ولی تعجب من از اینه که چرا داره خطایی میده که به دلیل نسخه php هست. مگه نسخه php یه هاست ممکنه واسه دو تا سایت متفاوت باشه ؟

دوست گرامی

شما از قالب شمسی سازی شده در حال استفاده هستید.

Call to undefined function jdate()

فایل jdf.php را در روت whmcs خودتون آپلود بفرمایید.

در ضمن بهتر است به ورژن آخر آپگرید بفرمایید.

iranwhmcs.ir

موفق باشید.

litetarh
May 29th, 2014, 13:17
اگه یکی باشن که نه نباید همچین مشکلی پیش بیاد

شما لطف کنید یه قالب دیگه رو تست کنید ببینید بازم همون مشکل پیش میاد نه

Reza G
May 29th, 2014, 13:27
بسیار ممنون جناب Yas-Host. مشکل دقیقا همین بود. کلا این فایل رو فراموش کرده بودم

mojtaba.ghadri
May 29th, 2014, 13:31
احتمالا تویه پوشه دومی که فایل ها رو داشتید آپلود یا کپی میکردید یکی از فایل ها ناقص کپی شده....

دوباره فایل ها رو تویه پوشه بریزید , حل میشه حتما...

و همچنین حتما فایل های داخل پوشه templates_c رو خالی کنید عزیز.....