توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جریان !!!
alborzhost
June 4th, 2010, 17:12
سلام
آقا کسی از یک شرکت 2 تا سرور داشته باشه بعدا تو چت صاحب سرور به فروشنده بگه که من سرور 2ومی رو نمیخوام ولی اولی رو شاید بذارم بمونه شما موقع فرا رسیدن تمدیدش چی کار میکنید ؟!!
بهش زنگ میزنید ؟!
بهش 4 روزقبل ایمیل میزنید یا نه ؟!
با تشکر
Ali-718
June 4th, 2010, 17:19
اگه خودش شخصا اینجوری گفته باشه ( بستگی داره ) 2 روز بعد از تاریخ تمدید وقت میدادم اگه تو این دو روز خودش اقدام نکرد یعنی نمیخواد ;)
1eng.ir
June 4th, 2010, 17:19
ولی اولی رو شاید بذارم بمونه
یعنی چی بذاری شاید بمونه ؟
یا پرداخت میکنی و تمدید میشه یا پرداخت نمیکنی و کنسل میشه! شایدی در کار نیست. اونیم که میگی نمیخوام کنسل میشه.
بهش زنگ میزنید ؟!
بهش 4 روزقبل ایمیل میزنید یا نه ؟!
ایمیل - تیکت - زنگ - ... / هر چی بشه.
ولی اگه هم فراموش کنم شما وظیفته زمان تمدید سرورت رو به یاد داشته باشی.
پ.ن: از من سرویس نداریا :دی
alborzhost
June 4th, 2010, 17:22
یعنی شما به مشتری ایمیل یا زنگ نمیزنید ؟!
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
ممنون
تاپیک رو ادامه ندید
1eng.ir
June 4th, 2010, 17:23
اگه خودش شخصا اینجوری گفته باشه ( بستگی داره ) 2 روز بعد از تاریخ تمدید وقت میدادم اگه تو این دو روز خودش اقدام نکرد یعنی نمیخواد ;)
یعنی چی 2 روز بعد از تاریخ تمدید ؟
فرض کن من مشتریت. دیتاسنتر 200 دلار بابت سرور بنده از شما میگیره و منم 2 روز بعد از تمدید میگم سرورو نمیخوام کنسلش کن. دیتا رو ورمیدارم و میرم. اونموقع چطور میخوای از من پول بگیری ؟!
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
وظیفمه که این کارو انجام بدم. اگه انجام ندادم شما وظیفته زمان تمدید سرورت یادت باشه // البته قوانین هر شخص/شرکتی با هم متفاوته.
Ali-718
June 4th, 2010, 17:40
یعنی چی 2 روز بعد از تاریخ تمدید ؟
فرض کن من مشتریت. دیتاسنتر 200 دلار بابت سرور بنده از شما میگیره و منم 2 روز بعد از تمدید میگم سرورو نمیخوام کنسلش کن. دیتا رو ورمیدارم و میرم. اونموقع چطور میخوای از من پول بگیری ؟
گفتم که بستگی داره - در مورد سرور اختصاصی اوکی ولی سرور مجازی که دست خودمه ;) این دوستمون هم ذکر نکردند ded یا vps
1eng.ir
June 4th, 2010, 17:47
گفتم که بستگی داره - در مورد سرور اختصاصی اوکی ولی سرور مجازی که دست خودمه ;) این دوستمون هم ذکر نکردند ded یا vps
99% منظورش سرور بود ;)
چون خودش vps میفروشه + هر جا گفتن سرور منظورشون سرور اختصاصیه نه مجازی :دی
Ali-718
June 4th, 2010, 17:49
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
وقتی خودش بگه شاید بخوام شاید هم نخوام یعنی ..... و اگه من باشم و سرویسی که ازم گرفته مثلا وی پی اس باشه 2 روز وقت میدم بعد ساسپند میکنم که خودش اقدام کنه در غیر این صورت برای یاد اوری حتما ایمیل میزنیم به کاربرا
Mohsen
June 4th, 2010, 18:08
ممنون
تاپیک رو ادامه ندید
تاپیک بسته شد، در صورتی که ایجاد کننده قصد ادامه داره، پ.خ. بده