با سلام
بنده به دو عدد بازاریاب برای سایت هاستینگ + سامانه پیام کوتاه نیازمندم
میزان درصد توافقی است
در قسمت هاستینگ هاست لینوکس آلمان و در سامانه پیام کوتاه انواع پنل ها قسمت بازاریابی فعال هست
برای هر کدام از بازاریابان موفق که بتونند در قسمت هاست 4 عدد مشتری برای بنده بیاورند بهشون یک عدد هاست با فضای مجموع فضای سفارش شده توسط مشتریان به صورت رایگان میدهم و تا زمانی فعال خواهد بود هاست رایگانشون که مشتری ها هم اون رو تمدید کنند
یعنی مثلا اگر 4 تا مشتری جمع فضایی که سفارش داده اند 20 گیگ بشه به بازاریاب 20 گیگ هاست رایگان میدم
سایت هاستینگ : هاست و میزبانی وب سایت هاستینگ و ثبت دامنه و دامین - هاستینگ اس اچ تی (http://www.sht-design.ir)
اعضا - گروه طراحی اس اچ تی (http://www.client.sht-design.ir) پرتال کاربری هاست برای سفارش
www.magento-sms.ir سامانه پیام کوتاه ما
عزیزانی که مایل به همکاری هستند لطفا به من پ.خ بدهند یا با آی دی بنده در ارتباط باشند
tebyan
May 27th, 2014, 19:50
به نظرتون این چگونه بازاریابی است؟ این کجاش درصد است ؟:-ی
شرکت هستید یا شخص؟
sht-design
May 27th, 2014, 19:52
ما یک گروه هستیم
این که شما عرض میکنید فکر کنم منظورتون اون هاست رایگانی هست که من اعلام کردم باید خدمتتون عرض کنم این هاست که به صورت رایگان میدیم جدا از اون درصد تعیین شده است
یعنی بازاریاب درصدش رو به ازای هر مشتری دریافت میکنه و علاوه بر اون هاست رایگان هم میگیره
Iran Tech
May 27th, 2014, 22:22
فضای رایگان به چه درد بازاریاب میخوره؟
اگه کسی بتونه 20 گیگ فضاواسه شما بفروشه که خودش هم میزنه تو کار هاستینگ : دی
از طرفی شما اصلا ننوشتین که چند درصد به بازاریاب میدین.
sht-design
May 27th, 2014, 22:31
اگر توجه کنید نوشتم میزان درصد توافقی هست
بعدش شاید کسی نتونه سرمایه گزاری کنه روی هاستینگ و یا اینکه هزینه های هاست رو متقبل بشه و اینجور شرایط واسش بهترین گزینه هست
البته این رو هم بگم میزان درصد پیشنهادی بنده ۲۰ درصد هست
اینم برای دوستانی که نمیخوان پ خ بدن !
اگر کسی مایل هست بنده در خدمتم
sht-design
June 4th, 2014, 21:38
کسی نبود؟!؟!
Iran Tech
June 4th, 2014, 21:40
فکر نکنم کسی با این شرایط با شما همکاری کنه!
sht-design
June 4th, 2014, 21:44
ممنون از نظرتون
شما چه شرایطی رو پیشنهاد میکنید ؟!
Iran Tech
June 4th, 2014, 21:52
باید این پیشنهاد رو به مشتری ها تون بدین.
منظورم سیستم همکاری در فروش هست.
وگرنه کسی که از هاستینگ سر در میاره که ترجیح میده واسه خودش کار کنه.
ما همین سیستم رو به روش خودمون اجرا کردیم و حتی کد تخفیف هایی واسه افرادی که فعال تر هستن ساختیم.
الان یکی از مشتری ها هست که داره ماهی ۴۰۰ تومن از ما واسه بازاریابی دریافت میکنه. البته اینم بگم این شخص خودش طراح سایت هست.
sht-design
June 4th, 2014, 21:56
باید این پیشنهاد رو به مشتری ها تون بدین.
منظورم سیستم همکاری در فروش هست.
وگرنه کسی که از هاستینگ سر در میاره که ترجیح میده واسه خودش کار کنه.
ما همین سیستم رو به روش خودمون اجرا کردیم و حتی کد تخفیف هایی واسه افرادی که فعال تر هستن ساختیم.
الان یکی از مشتری ها هست که داره ماهی ۴۰۰ تومن از ما واسه بازاریابی دریافت میکنه. البته اینم بگم این شخص خودش طراح سایت هست.
خوب فرمایش شما صحیح
ما هم این رو واسه دوستانی آماده کردیم که فعلا بنا به دلایلی هزینه برای سرور یا وقت برای پشتیبانی ندارند
این دو فاکتور بحث مهمی هست که اگه کسی نداشته باشه نمیتونه مشتری هاشو راضی نگه داره
خداروشکر اگر کاربری از ما برامون تیکت زده بشه حداقل سعی کردیم در کتر از 10 تا 30 دقیقه جوابش رو براش ارسال کنیم
حتی در ساعت 12 شب!!
خودتون اگه اینکاره باشید میدونین چقدر مشتری رضایت و اعتماد کسب میکنه که در اسرع وقت جوابش داده بشه
شاید حرف شما صحیح باشه و دستان به دلیل عدم شناخت کافی درخواست ندهند
Iran Tech
June 4th, 2014, 22:00
این تجربه ای بود که بنده کسب کردم در مدت زمانی که کار هاستینگ انجام دادم.
زمان پاسخگویی هم خیلی مهم هست و اینکه بتونی کاری کنی که تیکت ها طولانی نشن و همون ابتدا کامل بتونی بفهمی مشتری چی میخواد و چطور سریع تر کارشو راه بندازی.
sht-design
June 4th, 2014, 22:04
با کسب اجازه از مدیران عزیز اگر اجازه بدهند تاپیک جدی آغاز میشه برای این موضوع
لطفا این تاپیک رو ببندند!