توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره جهت تغییر سرور مجازی
birmusical
May 27th, 2014, 19:16
دوستان من میخواستم اسباب کشی کنم از این شرکتی که دارم ازش استفاده میکنم... کیفیت و پشتیبانیشون افتضاحه! 80 تومنم ضرر کردم تو 1 ماه!
در مورد فعالیت سایت خودم(دانلود فیلم) نیاز به سرور مجازی دارم که با توجه به بودجه و امکانات مورد نیاز تحقیق کردم و به 3 تا شرکت برای اجاره سرور مجازی(نیمه اختصاصی) رسیدم
ایران سرور(irserverco.ir ) و تیک وب ( tikweb.ir ) و پرشین وی دی ( persianvds.com ) .
اگه هرکدوم از شماها تجربه ی کار کردن با این شرکت هارو دارین ممنون میشم از تجربیاتتون به ما هم بگین. نمیخوام مثل ایندفه 80 تومن پول بی زبون رو بریزم دور!
هیچ آفری ندید. فقط خواهشن اگه اطلاعات و تجربه ای در مورد کیفیت و **پشتیبانی** این شرکت ها دارین لطفا صادقانه قضاوت کنین...
mersad-mr
May 27th, 2014, 19:19
عزیز اگر بخواهید شرکت پارس پک
parspack.com
پشتیبانیشون عالی هست هر زمان تیکت بزنید توی هر ساعتی باشه نهایت 10 دقیقه بعد جواب میگرید.
هزینه هاشون بالاست اما کیفیت خوبی دارند و پشتیبانی معرکه
birmusical
May 27th, 2014, 19:31
عزیز اگر بخواهید شرکت پارس پک
parspack.com
پشتیبانیشون عالی هست هر زمان تیکت بزنید توی هر ساعتی باشه نهایت 10 دقیقه بعد جواب میگرید.
هزینه هاشون بالاست اما کیفیت خوبی دارند و پشتیبانی معرکه
این که شما معرفی کردین پلان هاش با شرایط کاری من نمیخوره... من هارد بالا میخوام برای سایت دانلود فیلم! قیمتش هم به گفته ی خودتون بالاست
mersad-mr
May 27th, 2014, 19:34
باهاشون صحبت کنید سرور سفارشی بگیرید.
یادتون باشه هر مقدار هزینه کنید کیفیمت و پشتیبانیش هم به همون اندازه هست دوست عزیز . هستند همکارایی که سرویس می دن بهتون 20 تومان . اما یقینن کیفیتشون هم به همون اندازه هست
کرمان هاست
May 27th, 2014, 19:45
هر سه از شرکت های نوپا هستن و اخرین مورد هم که ادعا میکنه بزرگترین وی پی اس فروش ایرانه!!!w
صفحات 2 و 3 اش قابل توجه هست .
http://www.webhostingtalk.ir/f15/112036/index3.html
درمورد بزرگترین فروشنده وی پی اس ایران
birmusical
May 27th, 2014, 20:02
هر سه از شرکت های نوپا هستن و اخرین مورد هم که ادعا میکنه بزرگترین وی پی اس فروش ایرانه!!!w
صفحات 2 و 3 اش قابل توجه هست .
درمورد بزرگترین فروشنده وی پی اس ایران
نظرتون قابل احترام. ولی شرکت های نو پایی هم هستن که واسه پشرفت سریع تر تو کارشون کیفیت بالایی رو تو کاراشون ارائه میدن.
خیلی از شرکت های قدیمی هم هستن که چون اسم در کردن و کلی مشتری جذب کردن از کیفیت کاراشون کم کردن به مرور زمان.
عکس دو مورد بالا هم وجود داره مطمئنن... ولی به نظرم نوپا بودن یا نبودن معیار مناسبی برای انتخاب نیست.( مهم هست! ولی الزامی نیست)
morteza1200
May 27th, 2014, 20:18
درود
امیدوارم این پستم تبلیغ حساب نشه
اما از تجربه خودم براتون میگم
poshtvarserver.com یا گارنا سابق
نزدیک 1ساله ازشون سرویس دارم حقیقتش نیازی به پشتیبانی نداره چون که هیچ مشکلی پیش نیامده به جز دوان در حد چند دقیقه برای ریبوت کردن سرور اصلی در طول این سال
تاپیکشون هم در قسمت فروش هست
uoogle
May 27th, 2014, 20:57
سلام
با این سرکت هایی که شما گفتید تا حالا کار نکردم
ولی از شرکت های
iPower - میزبانی حرفه ای سرور در انگلستان (http://i-power.ir)
صفحه اصلی پورتال - آسمان ارتباط آرکا (http://viasky.net)
هاست|دامنه|سرورمجازی (http://www.mahtaonline.ir)
سرویس داشتم هر سه مورد پشتیبانی خوبی دارن و کیفیت سرور هاشون بالا هست
dr.masoud
May 27th, 2014, 21:15
سلام کسی در مورد mihanwebhost میدونه؟
کرمان هاست
May 27th, 2014, 21:18
من نه شرکت های نو پا رو میکوبم و نه تملق شرکت های معروف رو میکنم ولی به صلاح شما نیست از شرکت های بالا خرید کنی همین
یک روز به حرفم میرسی اینقدر شرکت بهتر در این انجمن موجود هست که بهتره از اونها خرید کنین همین رو فقط میگم
birmusical
May 27th, 2014, 21:20
سلام کسی در مورد mihanwebhost میدونه؟
من از هاستش استفاده میکنم و در یک کلمه میتونم بگم فوق العاده!!!
اما در مورد سرور هاش اطلاعی ندارم...
پشتیبانیشم خیلی ازش راضیم
dr.masoud
May 27th, 2014, 21:23
من نه شرکت های نو پا رو میکوبم و نه تملق شرکت های معروف رو میکنم ولی به صلاح شما نیست از شرکت های بالا خرید کنی همین
یک روز به حرفم میرسی اینقدر شرکت بهتر در این انجمن موجود هست که بهتره از اونها خرید کنین همین رو فقط میگم
میشه معرفی کنین؟ چه اشکال داره
- - - Updated - - -
من از هاستش استفاده میکنم و در یک کلمه میتونم بگم فوق العاده!!!
اما در مورد سرور هاش اطلاعی ندارم...
پشتیبانیشم خیلی ازش راضیم
از سرور مجازی چی؟؟
بخوام بگیرم کمی که نه فضا برای سایت فیلم مثلا خیلی کم نیست؟
birmusical
May 27th, 2014, 21:29
متاسفانه بی کیفیتی خیلی از شرکت ها نه تنها اعتماد رو از همه ی شرکت ها سلب می کنه،،، باعث میشه شخصی مثل من با وجود چندین بار تجربه ی کار با هاستو سرور مجازی بازم نتونم یه شرکت مناسب برای کارم انتخاب کنم...
- - - Updated - - -
میشه معرفی کنین؟ چه اشکال داره
- - - Updated - - -
از سرور مجازی چی؟؟
بخوام بگیرم کمی که نه فضا برای سایت فیلم مثلا خیلی کم نیست؟
سروراش فکر نکنم واسه سایتای دانلود فیلم مناسب باشه، چون هم حجم سروراش کمه، هم قیمتشون بالاست. ولی سایت های معتبر و زیادی هستن که هاست و سروراشون رو میهن وب هاست قرار داره.
پشتیبانی تلفنیشم شبانه روزی هست.
Mr.Te0
May 27th, 2014, 21:31
اگر اطلاعات واستتون مهمه به شرکت بودن و نبودن ، نماد الکترونیک ، ادرس و شماره تماس های سرویس دهنده و از همه مهم تر فیدبک های مشتریان توجه ویژه ای داشته باشید.
این سایت هایی که نام بردید تا اونجایی که بنده اطلاع دارم یا شرکت نیستند یا واسطه هستند .( البته عذرمیخوام از سرویس دهنده های عزیز فقط نظرمو اعلام کردم)
birmusical
May 27th, 2014, 21:39
اگر اطلاعات واستتون مهمه به شرکت بودن و نبودن ، نماد الکترونیک ، ادرس و شماره تماس های سرویس دهنده و از همه مهم تر فیدبک های مشتریان توجه ویژه ای داشته باشید.
این سایت هایی که نام بردید تا اونجایی که بنده اطلاع دارم یا شرکت نیستند یا واسطه هستند .( البته عذرمیخوام از سرویس دهنده های عزیز فقط نظرمو اعلام کردم)
ممنون از نظرتون... ولی وقتی همچین شرکت هایی در صفحات اول گوگل قرار دارن و تبلیغات آنچنانی میکنن چی؟ چطور از کیفیت سرور هاشون مطمئن شد؟ همشونم شماره تلفن و آدرس معتبر دارن!
کرمان هاست
May 27th, 2014, 21:41
شما رشتی بگرد شرکتی که سرویس ارائه میده درشهرت پیدا کن حضوری برو سرویس بگیر
Mr.Te0
May 27th, 2014, 22:02
ممنون از نظرتون... ولی وقتی همچین شرکت هایی در صفحات اول گوگل قرار دارن و تبلیغات آنچنانی میکنن چی؟ چطور از کیفیت سرور هاشون مطمئن شد؟ همشونم شماره تلفن و آدرس معتبر دارن!
ببینید دوست عزیز:
تبلیغات و سئو سایت در موتور های جستجوگر نظیر گوگل ، دلیل بر کیفیت سرویس دهی یک سرویس دهنده نمیتواند باشد.
معمولا برای اعتماد علاوه بر شماره و ادرس معتبر نماد الکترونیک از وزرات صنعت و معدن و شماره ثبت شرکتی نیز راه هایی برای اطمینان میباشد.
این رو هم عرض کنم که در 1-2 سال گذشته هم واگذاری نماد و ثبت شرکت بسیار اسان شده و حتی کسانی که دانش کافی یا مدرک لازم رو هم در مورد حرفه مورد نظر ندارند و صرفا حتی واسطه هستند هم ، با یک اجاره نامه صوری توانسته اند نماد بگیرند.
حال این سوال پیش می اید پس به چه کسی باید اطمینان کرد؟
پاسخ این سوال کمی سخت است ولی ناممکن نیست.
به نظر بنده علاوه بر معیار هایی که ذکر شد ،سابقه فعالیت سرویس دهنده و بررسی نظرات کاربران بسیار مورد توجه باید قرار گیرد.
در همین انجمن هم همکارانی هستند که دارای تجربه و سابقه فعالیت طولانی و درخشانی هستند و همینطور کسانی هم هستند که ادعای بزرگترین فروشنده سرور مجازی دارند .
نه تنها مدرک و یا موارد لازم برای ارائه سرویس ندارند بلکه همیشه در حاشیه هستند و سابقه کاریشون به سال هم نکشیده و با ارزان فروشی اقدام به جذب مشتری کرده اند.
کاربران به دو دسته هستند یا اونهایی که به دنبال ارزانی هستند یا کسانی که به دنبال کیفیت هستند.
باید شما هم تکلیفتون رو مشخص کنید .
برای هر دو مورد سرویس دهندگان متعددی وجود دارند.
به طور مثال در همین شهر شما یکی از با سابقه ترین هاستینگ ها به نام میهن وب هاست وجود دارد .
birmusical
May 27th, 2014, 22:10
ببینید دوست عزیز:
تبلیغات و سئو سایت در موتور های جستجوگر نظیر گوگل ، دلیل بر کیفیت سرویس دهی یک سرویس دهنده نمیتواند باشد.
معمولا برای اعتماد علاوه بر شماره و ادرس معتبر نماد الکترونیک از وزرات صنعت و معدن و شماره ثبت شرکتی نیز راه هایی برای اطمینان میباشد.
این رو هم عرض کنم که در 1-2 سال گذشته هم واگذاری نماد و ثبت شرکت بسیار اسان شده و حتی کسانی که دانش کافی یا مدرک لازم رو هم در مورد حرفه مورد نظر ندارند و صرفا حتی واسطه هستند هم ، با یک اجاره نامه صوری توانسته اند نماد بگیرند.
حال این سوال پیش می اید پس به چه کسی باید اطمینان کرد؟
پاسخ این سوال کمی سخت است ولی ناممکن نیست.
به نظر بنده علاوه بر معیار هایی که ذکر شد ،سابقه فعالیت سرویس دهنده و بررسی نظرات کاربران بسیار مورد توجه باید قرار گیرد.
در همین انجمن هم همکارانی هستند که دارای تجربه و سابقه فعالیت طولانی و درخشانی هستند و همینطور کسانی هم هستند که ادعای بزرگترین فروشنده سرور مجازی دارند .
نه تنها مدرک و یا موارد لازم برای ارائه سرویس ندارند بلکه همیشه در حاشیه هستند و سابقه کاریشون به سال هم نکشیده و با ارزان فروشی اقدام به جذب مشتری کرده اند.
کاربران به دو دسته هستند یا اونهایی که به دنبال ارزانی هستند یا کسانی که به دنبال کیفیت هستند.
باید شما هم تکلیفتون رو مشخص کنید .
برای هر دو مورد سرویس دهندگان متعددی وجود دارند.
به طور مثال در همین شهر شما یکی از با سابقه ترین هاستینگ ها به نام میهن وب هاست وجود دارد .