ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با سرورهای کلوکراسینگ - مهم

ParsWebIT
May 27th, 2014, 17:13
با سلام
از کلوکراسینگ 8 ماه پیش سرور گرفتیم که تا 1 هفته پیش همه چیز درست بود

از 1 هفته پیش رنج آی پی هایی که ویندوز سرور 2003 بودند پینگشون قطع میشد
و هر آی پی جدیدی که ست میشد روی ویندوز بعد از 10 دقیقه پینگ نمیده باز

3 روز پیش
یک سرور جدید از کلوکراسینگ گرفتیم که شاید رنج آی پی قبلی مشکلی داشته باشه شاید سرور قبلی مشکلی داشته؟ و هر چیزی که هست مشتریان ما ناراضی نباشد.

اما روی سرور جدید هم یک ویندوز نصب شد و باز هم مشکل پینگ داره
رنچ قبلی 172.245.215.... و رنج جدید 23.95.11.... هست

از همکارانی که الان از کلوکراسینگ سرور دارند کسی این مشکل رو داشته و یا داره؟ کلافه شدیم این چند روز چون روی سرور جدید فقط یک ویندوز سرور 2003 نصب شد برای تست و خیلی عجیب هست که بازم مشکل داره

سرور هم از یکی از اعضای همین انجمن خرید شده که واسطه هستند. و بسیار پیگیر و مطمئن

روی vps های لینوکسی مشکلی نیست فقط ویندوز سرور 2003 بعد از آی پی دهی 10-15 دقیقه پینگ داریم
سرویس dns غیر فعال شده ، ویندوز آپدیت شده، از آی اس پی های مختلف پینگ گرفته شده، دیتاسنتر جواب درستی نمیده
و هر کاری به ذهنمون رسده انجام شده

ویندوزهای نصب شده دانلود شده از خود مایکروسافت هستند و از سیستم عامل اطمینان 100% داریم

لطفا همکارانی که از این دیتاسنتر سرور دارند یک مشورت ارایه بدن
با تشکر فراوان

best74op
May 27th, 2014, 18:17
فکر کنم این یوزرها از کلوکراسینگ سرور دارن

dreamdata

P-CO

novinvps.com
May 27th, 2014, 18:19
سلام
تجربه بنده نشان داده
1- مشکل با ریستارت سرور حل میشد و یا از سوی خودشون که این مشکل رو قبلا حدود 2 سال پیش در دیتاسنتر REDstation داشتیم
2- ویندوز الوده شده ( که این امکانش بیشتر بود ) تجربه نشون داده در بعضی دیتاسنتر ها ویندوز سرور 2003 به محض اینکه نصب شد فایروال روشن نباشه بلافاصله بعد از 2-3 دقیقه سرویس آلوده خواهد شد.

ParsWebIT
May 27th, 2014, 18:44
سلام
تجربه بنده نشان داده
1- مشکل با ریستارت سرور حل میشد و یا از سوی خودشون که این مشکل رو قبلا حدود 2 سال پیش در دیتاسنتر REDstation داشتیم
2- ویندوز الوده شده ( که این امکانش بیشتر بود ) تجربه نشون داده در بعضی دیتاسنتر ها ویندوز سرور 2003 به محض اینکه نصب شد فایروال روشن نباشه بلافاصله بعد از 2-3 دقیقه سرویس آلوده خواهد شد.

با سلام و تشکر

متاسفانه با ریستارت حل نشده هم vps هم سرور اصلی
فایروال ویندوز روشن بوده و قبل از آی پی دهی، در کنسول تنظیمات لازم روی ویندوز انجام شده و سپس آی پی دهی شده

- - - Updated - - -

سلام
تجربه بنده نشان داده

با سلام و تشکر

فایروال ویندوز روشن بوده و قبل از آی پی دهی، در کنسول تنظیمات لازم روی ویندوز انجام شده و سپس آی پی دهی شده

novinvps.com
May 27th, 2014, 19:32
با سلام و تشکر

- - - Updated - - -

با سلام و تشکر

سلام
شما روی ویندوز سرور 2008 یا 2012 چک کردید که این مشکل وجود دارد یا خیر؟

ParsWebIT
May 27th, 2014, 20:45
سلام
شما روی ویندوز سرور 2008 یا 2012 چک کردید که این مشکل وجود دارد یا خیر؟

بله
روی ویندوز سرور 2008 تست شد مشکلی نیست
روی centos هم تست شد بدون مشکل
فقط روی ویندوز 2003 این مشکل هست

pudge
May 27th, 2014, 20:56
بله
روی ویندوز سرور 2008 تست شد مشکلی نیست
روی centos هم تست شد بدون مشکل
فقط روی ویندوز 2003 این مشکل هست

با وی ام ویر ظاهرا این مشکل هست
من خودم روی یه دیتاسنتر دیگه ای الان این مشکل رو دارم
از وین 2008 و 2012 استفاده کنید

Mr.Te0
May 27th, 2014, 21:26
اگر روی نسخه های دیگر ویندوز موردی نیست شما یکبار ایزو رو تغییر دهید و نصب سیستم عامل را دستی انجام دهید و ببینید مشکل پابرجاست یا خیر.

ParsWebIT
May 27th, 2014, 21:41
اگر روی نسخه های دیگر ویندوز موردی نیست شما یکبار ایزو رو تغییر دهید و نصب سیستم عامل را دستی انجام دهید و ببینید مشکل پابرجاست یا خیر.

ویندوزها دستی نصب شده اند و ایزوی مورد استفاده من مستقیما از اکانت vlsc مایکروسافتم دانلود شده و 100% مطمئن هست
برای تست 5 ایزو مختلف رو تست کردیم روی سررو اما مشکل پا برجاست

dark_7qe
May 27th, 2014, 21:43
سلام خدمت دوستان
بنده از همین دیتاسنتر با میکروتیک حتی این مشکل رو دارم پس مشکل از نسخه ویندوز نیست

Mr.Te0
May 28th, 2014, 00:44
ویندوزها دستی نصب شده اند و ایزوی مورد استفاده من مستقیما از اکانت vlsc مایکروسافتم دانلود شده و 100% مطمئن هست
برای تست 5 ایزو مختلف رو تست کردیم روی سررو اما مشکل پا برجاست

با دیتا سنتر مشکل را در میان گذاشتید؟
راه حلی نداشتند؟

taha_2011
May 28th, 2014, 00:53
ما حدود 3-4 ماهه از این دیتاسنتر داریم و مشکلی نبوده روی ویندوز 2003

ParsWebIT
May 28th, 2014, 01:39
با دیتا سنتر مشکل را در میان گذاشتید؟
راه حلی نداشتند؟

دیتاسنتر گفت تست کردن و مشکلی نبوده، بار بعدی گفتند یک ویندوز رو بدین تست می کنیم که بعد از تست چند ساعتی پینگ داد و مجدد قطع شد.

گفتیم خوب چه کاری انجام دادین؟ جواب نامفهوم دادن که برخی سرویسها ریستارت شدند که منظور سرویس dns client بوده
ما از واسط گرفتیم و متن دقیق تیکتها رو در اختیار نداریم متاسفانه
در نهایت بعد از چند روز از تحویل سرور کماکان مشکل ما پا برجاست
در حال حاضر 2 وی پی اس ویندوزی پینگ دارند و مابقی ندارند یا یک وی پی اس در تایمی حدود 8 ساعت 10 دقیقه پینگ داشته

روی سرورها پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 گرفته نمیشود
DNS های level3 رو که از تامین کنندگان پهنای باند این دیتاسنتر هست رو پینگ کردیم موفق بوده مانند: 209.244.0.3

ما حدود 3-4 ماهه از این دیتاسنتر داریم و مشکلی نبوده روی ویندوز 2003

ما حدود 8-9 ماه هست مشکلی نداریم و فوق العاده راضی هستیم از کیفیت شبکه و سخت افزار - متاسفانه از 1 هفته قبل این مشکل پیش اومد که حتی با خرید سرور جدید هم حل نشده!

Mr.Te0
May 28th, 2014, 01:42
دیتاسنتر گفت تست کردن و مشکلی نبوده، بار بعدی گفتند یک ویندوز رو بدین تست میکنمی که بعد از تست چند ساعتی پینگ داد
گفتیم خوب چه کاری انجام دادین؟ جواب نامفهوم دادن که برخی سرویسها ریستارت شدند که منظور سرویس dns client بوده
ما از واسط گرفتیم و متن دقیق تیکتها رو در اختیار نداریم متاسفانه
در نهایت بعد از چند روز از تحویل سرور کماکان مشکل ما پا برجاست

اگر به متن ها بتونید دسترسی پیدا کنید در حل مشکل بسیار کمک خواهد کرد.

ParsWebIT
May 28th, 2014, 01:46
اگر به متن ها بتونید دسترسی پیدا کنید در حل مشکل بسیار کمک خواهد کرد.

DNS Client رو استاپ کردیم سرویس رو از اجرای اتوماتیک در آوردیم . vps رو ریست کردیم، کل سرور رو ریست کردیم
متاسفانه فرقی نکرد...

ParsWebIT
May 28th, 2014, 17:38
آپ...

softlayer
May 28th, 2014, 18:16
درصورت امکان و تمایل دسترسی بدید براتون بررسی کنیم
اینجا هرچقدر هم که متن نوشته بشه ارزش عمل رو نداره
عملا باید روش های مختلف تست بشه و مشکل ریشه یابی بشه
موفق باشید

da6276
May 28th, 2014, 19:24
سلام
نزدیک به دو سال از این دیتاسنتر سرور دارم و تا الان همچین مشکلی نداشتم.
من فکر میکنم سیستم عامل ویندوز 2003 که استفاده میکنید مشکل داره و شماهم بهتره با قطعیت نگید که مشکل نداره !
این مورد سابقه داره و بعضی از ایزوهای ویندوز 2003 روی بعضی شبکه ها به مشکل میخوره و به بک کرم اینترنتی الوده میشه و کلا نتورک رو بهم میریزه.
مشکل شما چیز عجیب قریبی نباید باشه ، در صورت تمایل دسترسی بدید سرورتون رو بک بررسی کنم.

d3m0n3y3z
May 29th, 2014, 20:33
خیلی از دوستان تاکید دارن که ویندوز شما آلوده شده. اما به نظر من اگه قبل از اتصال به اینترنت یه فایروال نصب کردید، بسیار بعید هست. با تمام این ها استفاده از Microsoft Autoruns و Microsoft Process Explorer رو اکیداً توصیه می کنم. من همیشه یه سیستم آلوده رو توی چند دقیقه با این ابزارها پیدا می کنم.

ParsWebIT
May 30th, 2014, 06:34
تشکر از همگی دوستان
مشکل از یک ویروسی شدن بسیار سریع ویندوز 2 الی 5 دقیقه بعد از آی پی دهی بود.
و جالب اینجاست که حتی قبل از باز کردن inbound connection ویندوز رو آپدیت میکردیم ما و به این سرعت ویروسی میشد.
با کانفیگ یک فایروال و بن کردن رنجهای مجاور مشکل حل شد