ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند بازاریاب با حقوق عالی (افراد فعال اد کنید)

mehrshad13and11
May 27th, 2014, 15:10
با سلام به تعدادی بازاریاب جهت همکاری در مورد فروش هاستینگ و پنل پیامک و پروژه های طراحی و سئو سایت نیازمندیم
شرایط خاصی نداره فقط مشتری میارید برای پنل هایی که ما تعیین میکنیم و اگر بیش از 5 مشتری در ماه شد حقوق ثابت در نظر گرفته میشه در غیر این صورت بصورت تک فروشی درصدی از ان به شما تعلق میگیره!
لطفا درک کنید شرایط عالی برای فردی هست که فعالیت خوبی داشته باشه البته اینو هم بگم در طی زمان مزایا و امکانات داده میشه.
همکاری طولانی مدت
با حقوق و مزایای عالی

ویژگی ها :
آشنایی به مسایل وب و هاستینگ
نحوه برخورد و ادب مناسب با مشتری
مشتری مداری
اشنایی با روال کاری سایت (یکبار مسایل توضیحات داده میشه) و فرد باید همه رو به خاطر داشته باشه
دسترسی خاصی داده نمیشه شما بازاریاب هستید

ایدی : mehrshad.dementor

mehrshad13and11
May 27th, 2014, 15:47
اطلاعات بیشتری قرار دهید ؟
شرکت هستید ؟ چند درصد ؟ مقدار حقوق ثابت ؟

خیر شرکت نیستیم ، معمولا بصورت 40 درصد به شما تعلق میگیره البته به سرویسی که میفروشید هست.
حقوق بالا عرض کردم اگر بیش از 5 مشتری باشه برای ماه اول حقوقی در نظر گرفته میشه و کم کم افزایش پیدا میکنه ، افزایش هم بستگی به خودتون داره هر چی فعالیت بیشتر = حقوق بیشتر
در ضمن همکاری گروه هم مد نظر هست.
سوالی بود بپرسید من جواب میدم

mehrshad13and11
May 27th, 2014, 15:54
پایه حقوق ؟
شرکت نمی باشید چگونه میتوانین اعتماد سازی انجام بدهید؟

عزیز تو کار ما صداقت و عدالت هست تا حالا یک تومان اضافه از کسی نگرفتیم.
دوستانی که با ما کار کردن میدونن ، البته اینو هم بگم بازاریاب قبلا داشتیم ولی متاسفانه سر حرفشون نبودن و همون روز اول انصراف دادن ، یعنی با این شرایط نتونستن کار کنن.
حقوق پایه خودتون برام پ.خ کنید

mehrshad13and11
May 27th, 2014, 20:32
up

mehrshad13and11
May 29th, 2014, 02:55
دوستانی که در پ.خ پیشنهاد میدن و درخواست اموزش به ازای تبلیغات میدن باید بگم بنده وقت اموزش برای شما رو ندارم خوشبختانه مطالب اموزشی زیادی وجود داره و خودتون باید وقت بزارید و تلاش کنید و هدفتون دنبال کنید.
ما از بازاریاب کار مفید میخوایم و هزینه هاش رو هم پرداخت میکنیم.
لطفا با من در تماس باشید. جهت اشنایی بیشتر با بنده ایدی رو اد کنید
اگر نظری هم دارید بگید.