ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای مشکل حاد من!!!

Booty
May 27th, 2014, 02:25
سلام خدمت دوستانبچه ها من یه مشکل حاد دارم که خیلی رو اعصابمه !!!ما یه خونه 300 متری داریم که بنده یه اتاق بالاش دارم و کلی حال میکنم حالا مشکلم اینجاست که اینترنت در خونه هست و بالا را انتن نمیدهد یا خودش را بکشد یک خط اون هم حالت برو و بیا داره امکانات هم دارم که مودم اضافه کنم یا اکسس پوینت بزارم اما نمیتونم با کابل شبکه وصل بشم بهش خط تنها چیزی که بالا هست خود خط تلفن که در حال حاضر مجبور به جا به جایی مودم هستم1 - ایا امکانش هست دو مودم را به صورت همزمان بر روی همین خط استفاده کنم ( هر دو همزمان نه یکی ارور بده تا اون یکی خارج شه)2 - اگر اکسس پوینت بخوام بزارم امکانش هست که به صورت وایرلس به این مودمم وصل شه و به بالا اینترنت بده (چجوری؟ ( اکسس پوینت لینکسیس 2 انتنه دارم )3 - ایا مجبورم از ریپیتر استفاده کنم ( دوست ندارم )4- شرایط را طوری در نظر بگیرید که بالا تقریبا خط انتنی نیست و اگر بخوام سر راهش بزارم مثلا جایی بین بالا و پایین باید بیرون خونه بزارم که با توجه به هوای بوشهر ایا برای مودم مضر هست5 - لطفا یک راهنمایی بکنید که من بتونم نتم را بکشم بالا و همزمان پایین هم داشته باشهممنون