PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره میزان بازدید و افراد آنلاین و مصرف رم در سرور

Global90
May 26th, 2014, 21:25
سلام.

من یه سوالی داشتم.

میخوام بدونم که یک سرور با 2 گیگ رم میتونه پاسخگوی چه تعداد افراد آنلاین و بازید کل(Unique) در روز باشه. اگه بتونین از تجربه هاتون بگین ممنون میشم.

میانگین کوئری ها: 5 کوئری که 1 کوئری 3 تا جدول رو join کرده.

PHP - Apache -MySQL

مشخصات سرور رو هم به شرح زیر در نظر بگیرین:

CPU Power
2 vCores

Guaranteed RAM
2 GB

Burst RAM
4 GB

Traffic
100 Mbit/s

Type
virtual dedicated

Operating System
CentOS

HDD

SSD

کرمان هاست
May 27th, 2014, 00:08
نمیشه گفت دقیقا عزیز باید تست بگیرین خودتون بالای ده هزارتا رو میتونه در روز داشته باشه اگر خوب کانفیگ شه و هارد خوب باشه

viva
May 27th, 2014, 00:14
بالای 25 هزارتا در حالت معمولی پشتیبانی میکنه

softlayer
May 27th, 2014, 00:51
سلام.

من یه سوالی داشتم.

میخوام بدونم که یک سرور با 2 گیگ رم میتونه پاسخگوی چه تعداد افراد آنلاین و بازید کل(Unique) در روز باشه. اگه بتونین از تجربه هاتون بگین ممنون میشم.

میانگین کوئری ها: 5 کوئری که 1 کوئری 3 تا جدول رو join کرده.

PHP - Apache -MySQL

مشخصات سرور رو هم به شرح زیر در نظر بگیرین:

CPU Power
2 vCores

Guaranteed RAM
2 GB

Burst RAM
4 GB

Traffic
100 Mbit/s

Type
virtual dedicated

Operating System
CentOS

درود
چنین امارهایی به هیچ وجه قابل تخمین نیست
در وحله اول همه چیز به میزان قدرت سخت افزار و پردازش پردازنده بر میگرده
فرکانس هر هسته پردازنده نوع هارددیسک و مهمترین بخش بعداز سخت افزارنوع کنترل پنل، نوع کانفیگ سرور و وبسرور و میزان بهینه سازیه
شما باید تست کنید و میزان مصرف رو مشاهده کنید
موفق باشید

Mr.Te0
May 27th, 2014, 01:21
صرفا عدد خاصی نمیشه گفت ولی با بهینه سازی سرویس میشه به بالا ترین Performance ممکن دست پیدا کرد.

Global90
May 27th, 2014, 11:02
خیلی ممنون از توضیحاتی که دادید.

نوع هارد ssd هست.

توی صحبت هایی که کردیدن به مسله کانفیگ درست سرور خیلی اشاره شده.

چطور میشه یک سرور رو به درستی کانفیک کرد؟ اگه منبع آموزشی دارید لطفا قرار بدین. (سر تیتر ها رو هم ذکر کنین کفایت میکنه)

به مسله تست هم اشاره کردین. این تست رو به چه صورتی میشه انجام داد؟ آیا حتما باید سرور رو گرفت و بعد سایت رو روش ران کرد و دید که چه اتفاقی میشه؟

در مورد حدود تعداد افراد آنلاین هم اگه بگین ممنون میشه.

M.D.A
May 27th, 2014, 11:42
برای پردازنده تنها قید وجود تعداد هسته کافی نیست!
بهتره مدل دقیق پردازنده و فرکانس هر هسته هم از صاحب سرور جویا بشید.
برای کانفیگ هم نمیشه رول خاصی تعریف کرد به این خاطر که به عوامل مثل نوع cms شما و کارهایی که cms انجام میده (نحوه و تعداد درخواست ها) داره
کانفیگ کاریست تجربی....
به نظر بنده بهترین راه همانطور که خودتون فرمودید این هست که سایت بیاد روی سرور و کارهای لازم انجام بشه تا بهترین نتیجه ممکن دریافت کنید.

موفق باشید

viva
May 27th, 2014, 11:50
کانفیگ سرور به اسکریپت شما هم بستگی داره ، در حالتی که کانفیگ درست باشه و سایت شما عکس و دانلود نداشته باشه روی وی پی اس با رم دو میتونید تا همون مقدار ساپورت بکنید ، ولی مثلا اگ رودپرس باشه شاید این مقدار کمتر هم بشه چون وردپرس منابع زیاد مصرف میکنه

Global90
May 28th, 2014, 09:57
اسکریپت رو خودم نوشتم. تا حد امکان سعی کردم که درخواست هایی که به سمت بانک ارسال میشه رو بهینه کنم.

قالب کلی اسکریپ خوب یکسر عکس همراهش هست.

سرور رو از اینجا میخواستم بگیرم. نظرتون چیه:
vServer Comparison – Server4You (http://www.server4you.com/vserver/vserver-vergleich.php?server=PRO)