PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تهیه بکاپ کامل از یک سرور لینوکس بدون دسترسی به روت و فقط با دسترسی فیزیکی

firstline
May 26th, 2014, 11:04
با سلام
چند سال پیش یک نرم افزار از یک شرکت ایرانی خریداری کرده ایم و یک سرور hp580 نیز بعنوان سرور این نرم افزار تهیه و راه اندازی شده است.
ما فقط بصورت فیزیکی به این سرور دسترسی داریم و دسترسی رووت به این سرور نداریم.

در حال حاضر از این نرم افزار و سرور اصلا استفاده نمیکنیم و به سرور نیاز داریم و چون پشتیبانی اون نرم افزار تموم شده نمیتونم به شرکت بگم بیاد سرور را جابجا کنه.

نیاز فعلی اینه که از این سرور یک بکاپ کامل تهیه کنیم و با راه اندازی یک وی ام ور و مجازی سازی اطلاعات این سرور را بحالت استند بای داشته باشیم که اگه لازم شد مجددا راه اندازی کنیم و ترجیحا هم تغییری در سیستم فعلی پیش نیاد و نیازی نباشه که پسورد رووت رو ریست کنم.

لینوکس بصورت مستقیم بر روی سرور نصب شده است و از vmware استفاده نشده است

لطفا راهنمایی بفرمایید که:
1- چجوری از این سرور که دسترسی رووت نداره یک بکاپ کامل بگیرم؟
2- آیا میشه این بکاپ تهیه شده را پس از راه اندازی و مجازی سازی بصورت یک سرور مجازی راه اندازی کنیم؟

با تشکر

کرمان هاست
May 26th, 2014, 12:26
خوب پسورد روتش رو ریست کن
بعدش م یک ایمیج ازش بگیر با acronis ترو ایمیج
بله می شود چرا نشه

firstline
May 26th, 2014, 14:53
با سلام
دو تا مشکل:
- نمیخوام که هیچ تغییر خاصی پیش بیاد که بعدا اگه اون برنامه را خواستیم راه بندازیم و یه بهانه برای اون شرکت پیش بیاد
- متاسفانه لینوکس کار نکردم
با تشکر

mahdiazarnia
May 26th, 2014, 14:59
رو سرورتون چی نصب بوده ؟
منظورم vm نصب بوده یا لیتوکس بطور مستقیم ؟

nimafire
May 26th, 2014, 15:35
سلام
از vmware esxi استفاده میکنید یا مستقیم بر روی سرور لینوکس نصب شده است ؟

در صورتی که اقدام به ریکاری پسورد کنید هسچ مشکلی برای سرور و برنامه ها ایچاد نمیشود. تنها شما پسورد روت سرور را بازیابی میکنید و خللی در هیچ برنامه ای ایجاد نمیکنید.

mobinhost.in
May 27th, 2014, 20:40
دوست من

شما برای ایجاد وی ویر و ایجاد سرور مجازی باید بتونید چه به صورت لوکال و چه به صورت ای پی استاتیک به سرور دسترسی داشته باشید و وارد روتت بشوید و ای پی ست کنید تا به عنوان یک ای پی مجزا سیستمتون رو بشناسه
پس باید دسترسی روت برای راه اندازی این سیستم داشته باشید

firstline
May 27th, 2014, 22:46
با سلام
لینوکس بصورت مستقیم بر روی سرور نصب شده است و از vmware استفاده نشده است
البته تو فکرم که اول یه بکاپ بگیرم بعد vmware نصب بشه و دوباره این سرور روی vmware بصورت سرور مجازی نصب بشود.
دنبال راهی میگردم که در صورت نیاز دوباره سرور را مثل اولش کنم و اگه بعدا شرکت اومد سراغ سرور متوجه نشن که تغییری پیش اومده است.
با تشکر

کرمان هاست
May 27th, 2014, 22:54
جای نگرانی نیست شما به روشی گفتم عمل کن مشکلی نخواهی داشت اگر هم خواستی من میتونم براتون اوکی کنم از راه دور.....

firstline
May 28th, 2014, 00:49
با سلام
از راهنمایی های شما بسیار ممنون و سپاسگزارم:53:
متاسفانه این سرور به اینترنت متصل نیستند.
اگه ممکنه یه راهنمایی بفرمایید که من برای انجام اینکار چه مواردی را باید انجام بدهم و بدنبال چه اطلاعات و دستوراتی باید بگردم و انجام بدهم.
با تشکر