سلام خسته نباشید من منتظر یه دامنه دات کام بودم خیلی وقته و این دامنه برای شرکت backup.ca corporation هستش .
من پیروز رفتم سراقش نوشته بود دامنه تا 1 روز اینده غیر فعال می شود . اما الان سه روز گذشت و ....
کسی میدونه اخلاق این شرکت چه طوریه و دامنه هارو چند مدت نگهمیداره بعد غیر فعال شدنشون ؟؟؟؟
May 26th, 2014, 11:03
سلام خسته نباشید من منتظر یه دامنه دات کام بودم خیلی وقته و این دامنه برای شرکت backup.ca corporation هستش .
من پیروز رفتم سراقش نوشته بود دامنه تا 1 روز اینده غیر فعال می شود . اما الان سه روز گذشت و ....
کسی میدونه اخلاق این شرکت چه طوریه و دامنه هارو چند مدت نگهمیداره بعد غیر فعال شدنشون ؟؟؟؟
قانون دامنه به این صورت هستش که وقتی اکسپایر میشه تا 90 روز همچنان توی پنل شخص ریجستر کننده می مونه که اگه خواست تمدید کنه بعد 90 روز ازاد میشه و شما می تونی ریجستر کنی
iwpanel
May 26th, 2014, 11:18
سلام دامین رو خصوصی pm کنید تا بگم کی expire میشه زمان دقیقش
viva
May 26th, 2014, 11:58
دامنه وقتی ثبت میشه به مدت یکسال اعتبار داره بعد از اون اگر تمدید نشه تا 90 تا 120 روز فقط کسی که اول ثبت کرده میتونه دوباره تمدیدش کنه و برای دیگران ازاد نیست بعد از این مدت برای عموم آزاد میشه ممکن هست بعضی ها دامنه را backorder بکنند و بعد از اتمام مهلت بلافاصله ثبتش میکنند و برای این کار پول میگیرند