PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هنگی لحظه ای سرور

roozbeh837
May 24th, 2014, 23:49
بنده سرور مجازی دارم برای چت روم با هاردssd که از اسکریپ های ای تی چت استفاده میشه ولی موردی که اینه این سرور لینوکس سی پنل میباشد و بررسی که کردم در حین ارسال پیام بین کاربران پیام ها هنگ میکنه دو تاشون میره گاهی اوقات یکی نمیره چند تا میره و دوتا نمیره و قسمت انلاین هاشم پرش داره و ورودی قسمتی که نام کاربری رو میزنن با هنگی مواجعه میشه که کاربر باید چند بار اف5 بزن دوباره اسم بنویسه که بتونه وارد بشه.

خواستم بدونم از دوستان کسی میتونه راهنمائی کنه که این مشکل از کجاست چون واقعا دردسر شده همین اسکریپ رو در دایرکت ادمین تست کردم موردی نداشت و کاملا تبادل پیام به خوبی اجرا میشد و هنگی نداشت

shahab-f
May 25th, 2014, 21:34
بنده سرور مجازی دارم برای چت روم با هاردssd که از اسکریپ های ای تی چت استفاده میشه ولی موردی که اینه این سرور لینوکس سی پنل میباشد و بررسی که کردم در حین ارسال پیام بین کاربران پیام ها هنگ میکنه دو تاشون میره گاهی اوقات یکی نمیره چند تا میره و دوتا نمیره و قسمت انلاین هاشم پرش داره و ورودی قسمتی که نام کاربری رو میزنن با هنگی مواجعه میشه که کاربر باید چند بار اف5 بزن دوباره اسم بنویسه که بتونه وارد بشه.

خواستم بدونم از دوستان کسی میتونه راهنمائی کنه که این مشکل از کجاست چون واقعا دردسر شده همین اسکریپ رو در دایرکت ادمین تست کردم موردی نداشت و کاملا تبادل پیام به خوبی اجرا میشد و هنگی نداشت
ّبا سلام لود سرورتون معمولا رو چند هست ؟

ممکن مشکل از سنگینی قالبتون هم باشه

Mr.Te0
May 26th, 2014, 01:51
لود سرور و میزان منابع اختصاص داده شده باید چک شود.

کرمان هاست
May 26th, 2014, 01:53
ات چت منابع زیادی مصرف میکنه و بهتراست اصلا بدون کنترل پنل نصب گردد زیرا سی پنل سنگین است و دایرکت ادمین سبکتراست
ولی در مجموع باید کاتفیگتون بررسی شه ولی منابعتون مشکلی ندارد مطمئنا موفق باشین وقتی میگین که روی دایرکت مشکلی ندارین

Hostline
May 26th, 2014, 09:31
ایراد از کنترل پنل نیست!
شما از چه وب سروری استفاده کردین؟

ided
May 26th, 2014, 09:46
یقینا از کنترل پنل نیست

یه چک کن ببین وضعیت منابع مصرفی سرورت چطوره!
شما یه خورده سرورتو optimaz کن
یه php cash نصب کن روش

برنامه های اضافی رو ببند از سرورت
احتمالا بهتر میشه

Yas-Host
May 26th, 2014, 10:41
پیشنهاد بنده برای چت روم استفاده از وب سرور لایت اسپید یا حداقل nginx در کنار آپاچی می باشد.

چند سوال:

1- تعداد نفرات آنلاین شما چقدر هست؟
2- سرور اختصاصی هست یا مجازی؟ (اگر مجازی هست از منابع اختصاص داده شده به سرور مجازی اطمینان دارید؟)
3- مشخصات سرور رو ارسال فرمایید.
4- لود سرور در هنگام ارسال پیام ها چقدر هست؟
5- چند چت روم روی سرور نصب می باشد؟
6- کانفیگ MySQL به خوبی انجام شده است؟

راه حل مشکلات شما وابسته به سوالات بنده می باشد و خارج از این موارد نیست.
موفق باشید.

roozbeh837
May 28th, 2014, 08:22
منابع سرور پائین پائین هستش و هیچ فشاری روش نیست و در مورد قالب قالب ها همشون سبک هستن و هیچ فشاری ندارن و سرور از هاردssd استفاده شده و لود سرور عالی میباشد و در مورد کنترل پنل به نحوه احسن کانفیگ شده

roozbeh837
May 31st, 2014, 19:45
الان سرور 12 کور سی پیو 15000cash از سرور اصلی روش ساپورت شده و 6 گیگ رم و هارد ssd ولی مجدد سرور با هنگی مواجعه هست از وب سرورngnix برای میزبانی چت روم ها و لود سریع چت روم استفاده میشه ولی باز مشکلات هنگ میباشد به کانفیگ گر سرور گفتم مشکل از کانفیگ میگه مشکلی نمیبینم از دوستان کسی با این مسئله اشنایی داره که راهنمائی کنه خیلی ممنون میشم

roozbeh837
May 31st, 2014, 22:45
از دوستان کسی میتونه راهنمائی کنه مورد خیلی حاد هستش

RoobinaServer
May 31st, 2014, 23:00
جسارتا چرا از فلش چت استفاده نمیکنید و خودتون را راحت نمیکنید ؟

ممکن هست php مشکل داشته باشه یا mysql چون دقیقا در زمان چت این دو مورد دقیقا درگیر هست (البته اگر اطمینان دارید مشکلی از نظر سخت افزار و شبکه نیست)

با تشکر

roozbeh837
May 31st, 2014, 23:16
بنده از اسکریپ های ای تی چت البته به صورت کامل تغییراتر روشون داده شده و سبک شدن

در مورد سخت افزاری منابع کاملا خالی خالی هستش یعنی هیچ فشاری روش نیست چون هیچ چت رومی کاربران انلاین ندارد ولی باز ورودی چت روم ها و داخل با هنگی مواجعه هست

roozbeh837
May 31st, 2014, 23:46
بنده بخاطر این مسئله بیشتر مشتریامو از دست دادم اگر یکی ازدوستان بزرگواری کنه و مارو راهنمائی کنه این مشکل رو حل کنیم خیلی ممنون میشم.

بنده مسافر هستم و میخوام سریعتر این مشکل رو حل کنم گفتم مورد حاد هستش و پس راهمائی کنید

- - - Updated - - -

mysql و php هم کانفیگر گفته چک کرده و موردی ندیده

softlayer
June 1st, 2014, 00:12
اگر از نحوه کانفیگ وبسرور و cpanel اطمینان دارید مسلما مشکل از منابع سرور اصلی هست
درصورتی که هم منابع عالی باشه و هم کانفیگ عالی مشکلی نباید وجود داشته باشه
حتما یکی از این دو مورد مشکل داره که باید بررسی کاملا عملی انجام بدید
موفق باشید

roozbeh837
June 1st, 2014, 07:48
منابع مشکلین داره منابع خالی میباشد و کیفیت عالی. از وب سرورngnix استفاده میشود سی پنل هم که هر روز بروز میکنیم ولی معلوم نیست مشکل از کجاست

khanihost-ir
June 1st, 2014, 09:53
کانفیگ های سرور به درستی انجام نشده ...

اگر mysql سرور بهینه سازی شود سرور خیلی روان تر عمل خواهد کرد

ورژن php رو به 5.3
و
mysql رو به 5.5 ارتقا بدید

---------

رویه سرور بجز چت روم سایت هم ساپرت میکنید ؟

آیا از اسکریپ های رایگان گروه های (هاست به ****)(هزار **** ) استفاده میکنید ؟

سرور رو یک ریبوت بدید و از کانفیگ گرتون لیست کانفیگ های که رویه سرور انجام شده قرار بدید

roozbeh837
June 1st, 2014, 18:58
بله بجز چت سایت هم ساپورت میشه مورد دوم اینکه مشتریان از اسکریپ هاست به*** استفاده میکنن ولی تا جایی که در جریانم این اسکریپ ها باگ دارن ولی مشکل ورود ایجاد نکردن چون خیلی ها رو میشناسم از این اسکریپ استفاده کردن بنده بجز این اسکریپ ها حتی از اسکریپ خام ای تی چت هم استفاده کردم ولی مجد هنگ داره در ورود و داخل چت روم

قبلا ریبوت کردم ولی مجدد مشکل هنگ موجود میباشد اولین بار هستش چنین چیزی میبینم

mobinhost.in
June 1st, 2014, 19:10
ایراد شما مربوط به دیتابیس هست و مشکل یا از بهینه نبودن مصرف و کاراریی دیتابیس می باشد
با منابعی که شما گفتید و خالی هم هست
و همچننی وب سروری که دارید 100 % ایراد رو در دیتابیس دنبال کنید

ما هم یک سرور اشتیم البته برای کار دیگری بود ولی حدود 1000 کابر به نرم افزار وصل می شدند و به خاطر مشکل در دیتا بیس و یک سرویسی که درست کار نمی کرد سرعت لود رو به شدت اورده بود پایین

سرور 96 گیگ رم و 12 هسته سی پی یو داشت و هارد م اس اس دس یود ولی ایراد در دیتابیس بود

roozbeh837
June 1st, 2014, 20:00
والا منابع که کاملا در اختیار ما هستش و اور هم نشده وب سرور هم که به گفته کانفیگر که کارشون هم خوب هست وب سرور خیلی خوبی هست برای میزبانی چت روم ولی بنده هر چقدر به ایشون میگم مشکل از یه جای کانفیگ میباشد ایشون حاضر نیستن قبول کنن و حرفی میزنن که غیر قابل قبول میباشد که میگن سرور رو کاملا اختصاصی کنم. در صورتی که منابع کاملا عالی هستش و هیچ فشاری روش نیست. بنده این میزبانی رو با رم 4 و 3 کور سی پی یو هم گذروندم مشکلی نداشته ولی بخاطر این مسئله کل سرور رو اوکی کردم و ارتقا دادم به صورت کامل ولی ایشون باز حرف رو میزنن که سرور رو عوض کنم بنده از نظر بکاپ،کانفیگ،ریستوری ها،درگاه سایت و خیلی چیزای دیگه در نظر گرفتم که نمیتونم و هزینشم برام سنگیتر میشه چون تا الان هزینه زیادی کردم

roozbeh837
June 1st, 2014, 22:20
دوستانی که کارشون سرور هستش و حرفه ای هستن یه سوال بنظر شما منابع سرور

12 کور سی پیو 15000 cash

6 گیگ رم dd3

هاردssd

مشخصات این میباشد و کانفیگ هم شده به گفته خوده کانفیگر حرفه ای و عالی

ولی سرور هنگ میکنه بنظر شما منابع خالی یعنی هیچ استفاده نمیشه و سایت هایی که روی سرور هستن و بازدیدی ندارن این هنگی مشکل از منابع هستش؟؟؟

یا کانفیگ؟
mysql
ngnix
apachi
php
centos
cpanel
نظر شا کدوم مشکل داره؟؟؟؟ دوستان خواهشا دقیق بگید مشکل از چیه نظر گذری ندید ممنون میشم؟

SASAN-BSE
June 2nd, 2014, 00:22
دوستانی که کارشون سرور هستش و حرفه ای هستن یه سوال بنظر شما منابع سرور

12 کور سی پیو 15000 cash

6 گیگ رم dd3

هاردssd

مشخصات این میباشد و کانفیگ هم شده به گفته خوده کانفیگر حرفه ای و عالی

ولی سرور هنگ میکنه بنظر شما منابع خالی یعنی هیچ استفاده نمیشه و سایت هایی که روی سرور هستن و بازدیدی ندارن این هنگی مشکل از منابع هستش؟؟؟

یا کانفیگ؟
mysql
ngnix
apachi
php
centos
cpanel
نظر شا کدوم مشکل داره؟؟؟؟ دوستان خواهشا دقیق بگید مشکل از چیه نظر گذری ندید ممنون میشم؟
اگه منظورت از هنگی اینه که یه لحظه طول میکشه و بعد لود سایت شروع میشه مشکل از آپاچیه
اگه ارور میده مشکل از mysql و کنترل پنل باید باشه
البته همه چیز بستگی داره به کانفینگ درست httpd و msql اصله کاری کانفینگ درسته

roozbeh837
June 2nd, 2014, 00:33
اروری که نمیده خب هنگ لحظه ای میکنه که به گفته دوستان گویا از mysql باید باشه

roozbeh837
June 2nd, 2014, 13:58
قبلا ورژنmysql 5.3 بود که کیفیت خوبی داشت ولی کانفیگ مجدد در ورژن5.5 این مشکل رو برامون به وحود اورده و قابل برگشت نیست

khanihost-ir
June 2nd, 2014, 22:09
کانفیگ هارو بدید شخصی که کارشون کانفیگ حرفهه ای سرور چت روم می باشد بررسی کنند

سرور رو مانیتورینگ کنید ببینید اتک نمیخورید یا به چه قسمت های فشار بالایی داره وارد میشه

- - - Updated - - -

اسکریپ هاستت به *** باید بهینه سازیش کنید زمانی که به حد 25 کاربر برسه چت روم هنگ میکنه

تمامی اسکریپ های که همکارا استفاده میکنن همه به همین شکل هست به حد نساب 25 کاربر میرسه هنگ میکنه

مایل بودید میتونم براتون عیب یابی و بهینه سازی کنم و رفع باگ

roozbeh837
June 3rd, 2014, 19:25
حرف شما درسته ولی اسکریپ بهینه سازی و رفع باگ شده. و چندیدن سرور و هاست دیگری هم همین اسکریپ ها رو تست زدیم مشکلی از نظر ورود نداره ولی به کانفیگر حرفه ای هستش مورد رو پیگیر نکردن و از پشتیبانی شونه خالی کردن و گفتن مشکل از کانفیگ نیست در صورتی که هست ولی بنده وقتی وب سرورngnix رو غیر فعال میکنن ورود ها و هنگی ها برطرف میشه. ولی بیشتر چت روم ها موقع ورود صفحه داخلیشون سفید میشه. وب سرور هم مجدد نصب شد ولی بازم مشکل هنگی موجود میباشد. اگر کسی بتونه مشکل رو بگه هزینشم تقدیم میکنم که حلش کنم.

BlueStation
June 3rd, 2014, 22:10
سلام

اگر بخواهید میتونم مشکلتون رو حل کنم

از طریق پیام خصوصی با بنده در ارتباط باشید.

BlueStation
June 3rd, 2014, 23:15
سلام

اگر بخواهید میتونم مشکلتون رو حل کنم

از طریق پیام خصوصی با بنده در ارتباط باشید.

قبلا هم خودمون هم همین مشکل رو داشتم پیام ها با اختلاف زیاد یا اصلا ارسال نمیشود.

roozbeh837
June 5th, 2014, 10:36
بله با اختلاف وزیاد یا ارسال نمیشه یا ورودی چت روم هنگ میکنه. میشه راهنمائی کنید که مشکل از کجا میباشد؟ هزینشم تقدیم میکنم از طریق پیام خصوصی بهم اعلام کنید مشکل از چیه

roozbeh837
June 5th, 2014, 18:04
اگر از دوستان هم کسی هست که این مشکل رو میشناسن راهنمائیمون کنن

emperor3508
June 5th, 2014, 19:04
به احتمال زیاد از Sql هست
قبلا این مشکل رو داشتیم
باید بدین واستون SQL رو بهینه سازی کنند

roozbeh837
June 5th, 2014, 19:43
بنده هم شکم درsql میباشد ولی ورزنش 5.5 میباشد در کانفیگ قبلی5.3 بود و کیفیت خوبی داشت و بدون مشکل بود.

- - - Updated - - -

بنده هم شکم درSQL میباشد ولی ورزنش 5.5 میباشد در کانفیگ قبلی5.3 بود و کیفیت خوبی داشت و بدون مشکل بود.

roozbeh837
June 6th, 2014, 12:29
دوستان کسی هست مشکل رو بررسی کنه و مشکل رو بگه؟

roozbeh837
June 9th, 2014, 18:03
مشکل رو کاربر
BlueStation (http://www.webhostingtalk.ir/member/98444/) انجام دادن و کارشون خوب بود و بنده ایشون رو تایید میکنم ولی از کاربر مورد نظر که اسمش رو جایز نیست ببرم شاکی بودم به دلیل انجام ندادن کانفیگ کامل اپاچی و mysql که باعث ضرر کلی به بنده شدن هویت خوبی دارن ولی وقتی کانفیگ میکنن از زیر کانفیگ شونه خالی میکنن و پشتیبانی و مشکلات رو قبول نمیکنن

BlueStation
June 9th, 2014, 18:29
وظیفه بود.:53:

roozbeh837
June 12th, 2014, 08:11
دوستان یه مشکل ما این مشکل هنگی رو برطرف کردیم ولی مجدد برگشت به حالت هنگی این کلا مشکل جدیه معلوم نیست از کجاست کی تجربه اینکارو داره

roozbeh837
June 13th, 2014, 13:50
یعنی یکی داخل این انجمن نیست این مشکل رو بگه

roozbeh837
June 23rd, 2014, 17:43
دوستان مشکل سرور تا حدودی برطرف شده ولی تبادل پیام بین کاربران با تاخیر مواجعه هستش از دوستان کسی این مسئله رو میدونه و چیکار باید انجام داد البته گویا اپاچی درگیر هستش و کامل اوکی نیست من چیکار کنم که اپاچی بهینه بشه و مشکلش برطرف بشه

- - - Updated - - -

یه ادم حرفه ای که با این مورد اشنایی کامل داره نیست توی این انجمن هر کسی میاد یه تاپیک الکی میده که از فلان چیز و فلان چیزه کسی نیست این مشکل رو بگه الان اپاچی اوکی شده و پیام ها میره واسه طرف ولی طرف نمیبینه از اسکریپ هم نمیباشد

- - - Updated - - -

یه ادم حرفه ای که با این مورد اشنایی کامل داره نیست توی این انجمن هر کسی میاد یه تاپیک الکی میده که از فلان چیز و فلان چیزه کسی نیست این مشکل رو بگه الان اپاچی اوکی شده و پیام ها میره واسه طرف ولی طرف نمیبینه از اسکریپ هم نمیباشد