PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : *بالا نیامدن سرور بعد از ری استارت*

birmusical
May 24th, 2014, 20:12
من هروقت سرورم رو ری استارت میکنم بعد از اون نمیتونم وارد سرورم بشم

هرکاری میکنم وارد سرور بشم ارور میده که این سرور خاموشه یا اینکه اصلا همچین سروری وجود نداره! بعضی وقتا بعد 1 ساعت مشکلش برطرف میشه و لی بعضی وقت ها هم تا 12 ساعت اجازه دسترسی نمیده!

موقعی هم که نمیتونم وارد سرور بشم لینک های دانلود از سرورم هیچ کدومشون کار نمیکنن

پنل ریبوت هم ندارم که از اونجا سرورم رو خاموش روشن کنم .

به شرکت ارائه دهنده سرویس هم تیک زدم گفت ما هیچ ایرادی رو سرور شما نمیبینیم... اگه بخواید می تونیم واستون ریلود کنیم سرورتونو . و به گفته ی خودشون این کارو انجام دادن ولی بازم مشکلم مثل سابقه و هنوز برطرف نشده :((

کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

nimafire
May 24th, 2014, 20:15
سلام
سیستم عامل ؟
کنترل پنل؟
سرور پس از ریست تمام دسترسی هایش قطع میشود ؟

birmusical
May 24th, 2014, 20:19
سلام
سیستم عامل ؟
کنترل پنل؟
سرور پس از ریست تمام دسترسی هایش قطع میشود ؟

سلام . ویندوز 2008 ، 64بیت

Vmware ESXi V5.1

بله. انگار همچین سروری وجود نداره!

کرمان هاست
May 24th, 2014, 20:24
بهتون بگین یک کنسول بدن یا جابجا شین

nimafire
May 24th, 2014, 20:26
این مورد غیر طبیعی است.
مشکل میتواند از شبکه باشد
از سروی سدهنده خود درخواست کنید ای پی دیگری و در صورت امکان بر روی gateway دیگری برای شما تنظیم کنند

birmusical
May 24th, 2014, 20:35
ماشاالله انقدر که پشتیبانیشون خوبه کلی باید واسه هر تیکت صبر کنی...

یه بار پیش اومد تیکتو بعد 4روز جواب دادن!!! همه ی اعضای شرکت با هم مسافرتم برن 4 روز طول نمیکشه!

chatsaz
May 24th, 2014, 21:03
بیشتر مواقع در سرور های ویندوز موقع وصل شدن به remote با سرویس اینترنتی اختلال پیدا میکنه و هر چی کانکت بزنید وصل نمیشه در اینجا باید یا با ****** وصل بشید یا مودم رو خاموش روشن کنید

birmusical
May 24th, 2014, 21:39
بیشتر مواقع در سرور های ویندوز موقع وصل شدن به remote با سرویس اینترنتی اختلال پیدا میکنه و هر چی کانکت بزنید وصل نمیشه در اینجا باید یا با ****** وصل بشید یا مودم رو خاموش روشن کنید

دوست عزیز هر دو موردیو که شما فرمودید امتحان کردم، ولی بازم تاثیری نداشت.

chatsaz
May 24th, 2014, 22:19
میتونید از متن خطا عکس بگیرید؟

birmusical
May 24th, 2014, 22:32
میتونید از متن خطا عکس بگیرید؟

20568

بعد از وارد کردن یوزر پسورد این اتفاق میوفنه.
این کار رو از ریموت دسکتاپ 2تا کامپیوتر هم امتحان کردم

shinsilvers
May 24th, 2014, 23:06
دوست عزیز ویندوز شما یک کار کنید بگید براتون ویندوز 2003 بزنن
ببینید روی ویندوز 2003 هم همچین مشکلی دارید ؟
چون ویندوز 2008 سنگین هست و مهمترین عامل در بوت شدن هارد هست !
شاید هارد های سرور مشکل دارند .
اما در کل ویندوز 2003 در مقایسه 2008 خیلی بهتر هست .

daniad
May 25th, 2014, 04:50
دوستم اگه از نرم افزار هایی مثل kerio server یا فایر وال نرم افزاری داخل سرور مجازی استفاده میکنی ریمووش کن .

birmusical
May 25th, 2014, 13:40
دوستم اگه از نرم افزار هایی مثل kerio server یا فایر وال نرم افزاری داخل سرور مجازی استفاده میکنی ریمووش کن .

سرورم رو تازه گرفتم! غیر از اینترنت دانلود منیجیر هیچ نرم افزار دیگه ای روش نصب نیست!

chatsaz
May 25th, 2014, 14:00
ای پی تون رو بدید چک کنیم

Mr.Te0
May 26th, 2014, 01:48
سرورم رو تازه گرفتم! غیر از اینترنت دانلود منیجیر هیچ نرم افزار دیگه ای روش نصب نیست!

مطمئنن مورد مربوط میشه به سرویس دهنده و ایشون باید بررسی های لازم را با دسترسی که دارند انجام بدند.
از دست شما کاری بر نمی آید.

birmusical
May 26th, 2014, 14:10
مطمئنن مورد مربوط میشه به سرویس دهنده و ایشون باید بررسی های لازم را با دسترسی که دارند انجام بدند.
از دست شما کاری بر نمی آید.

آره دقیقا! زنگ زدم که جریان رو واسم بررسی کنن، الان مشکلم حل شده، ولی سرعت دانلود سرورم در حد کیلوبایت پایین اومده!!! یچیو میان درست میکنن میزنن چیز دیگرو خراب میکنن! از سایت های مختلف دانلود هم امتحان کردم ولی سرعن دانلودم پایینه پایینه!

Javan Host
May 26th, 2014, 15:26
آره دقیقا! زنگ زدم که جریان رو واسم بررسی کنن، الان مشکلم حل شده، ولی سرعت دانلود سرورم در حد کیلوبایت پایین اومده!!! یچیو میان درست میکنن میزنن چیز دیگرو خراب میکنن! از سایت های مختلف دانلود هم امتحان کردم ولی سرعن دانلودم پایینه پایینه!

دوست عزیز از کجا سرور میگیرید ؟‌!
با تشکر

sssoheil
May 26th, 2014, 17:04
سلام

هر کس تجربه خودشو داره اینجا عنوان میکنه.مشکل شما فقط وقتی مشخص میشه که دسترسی بدید یکی از همکارها بررسی کنند.چون طبق گفته های شما اعتباری به صحت صحبت ها و پشتیبانی ادمینتون نیست.

mobinhost.in
May 26th, 2014, 23:08
دلیل دیر بالا آمدن سرور جند پارامتر م تواند باشد
مثلا کم بودن منابع سرور
از جمله سی پی یو که خیلی مهم هست برای بالا امدن سرور

از موارد مهم دیگر سرعت هارد سرور هست

در مواردی بعضی همکاران ما تعداد زیادی سرور مجازی زو زوی یک هارد بالا میارند که به شدت در سرعت همه سرور ها و کلا عملکرد سرور ها تاثیر داره

اکثرا سرویس دهنده هایی که هارد ساتا استفاده می کنند و مجازی سزی انجام می دهد روی یک هارد تعداد سرور رو میزارن و کیفیت نا مناسبی ارائه می شود
الیته قیمت سرویسون رو بررسی کنید اگر ارزان بود شرایط رو طبیعی بدونید

از موارد دیگری که ممکنه تاخیر در بالا امدن سرور باشه

تداخل سرویس های نصب شده روی سرور هست
مثلا امکان داره به فرض یک پورت خاصی برای چند سرویس ادد شده باشه که باعث بالا رفتن مصرف سی پی یو و در نتیجه مشکل د سرور می شود
دوست عزیز مشکل شما بایستی بررسی شود قطعا یک جایی ایراد هست وگرنه روی یک سرور با سخت افزار مناسب
ماکسیمم یک سرور باید 30 ثانیه بالا بیاد

VPS
May 26th, 2014, 23:20
دورود
همکاران برخی از موارد رو گفتند. یکی از مواردی که ممکن است چنین مشکلی پیش بیاد به خاطر بروز رسانی سرور است که بعد از بروز رسانی سرور ریبوت می شود. که ممکن است هنگام نصب package های جدید شما به سرور متصل میشوید که این مشکل بوجود می آید.
به هر حال تا مشکل بررسی نشود نمی توان نظر قطعی داد . در صورت نیاز به بررسی در تماس باشید.