PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جابجایی دو سرور مجازی بین دو سرور esxi

Iran Tech
May 24th, 2014, 16:45
سلام دوستان.

ما میخوایم تعدادی سرور مجازی رو بین دو سرور اختصاصی esxi جابجا کنیم.
از طریق template گرفتن هم نمیتونیم این کار رو انجام بدیم.
از طرفی سرور مبدا در انگلیس با esxi 5.5 و سرور مقصد نیز در آلمان و با esxi 5.1 میباشد.
ممنون میشم سریع ترین راه انتقال رو بیان کنید.

OmidX
May 24th, 2014, 16:52
سلام دوستان.

از طرفی سرور مبدا در انگلیس با esxi 5.5 و سرور مقصد نیز در آلمان و با esxi 5.1 میباشد.

با vcenter خیلی راحت میتونید اینکارو بکنید ...

Iran Tech
May 24th, 2014, 17:32
با vcenter خیلی راحت میتونید اینکارو بکنید ...
دوست عزیز میدونم که امکان پذیر هست ولی من میخواستم که راهنمایی بفرمایید به چه صورت قابل انجام است.

MagicVps.Com
May 24th, 2014, 18:48
دوست عزیز میدونم که امکان پذیر هست ولی من میخواستم که راهنمایی بفرمایید به چه صورت قابل انجام است.

یک وی پی اس با ویندوز نسخه 2008r2 نیاز هستش بعدش وی سنتر را روش نصب مکنید توی فروم هم لینک دانلود هم اموزش نصبش هست
نسخه 5.5هم نصب کنید ( که بتونید سرور کی که نسخه 5.5 هست داخلش ادد کنید در صورتی که نسخه 5 .1 نصب کنید امکان ادد کردن سرور تون که نسخه 5.5 هست داخلش نیست )
بعداز نصب سورهایتون را توی وی سنتر ادد مکنید

هر دو سرور را

بعدش ویپیاسها را خاموش میکنید و یکی یکی از سرور مبدا توی سرور مقصد بوسیله گزینه کلون میفرستید -همچنینی زا طریق گزینه میگریت هم امکان پذیر هستش

در هر صورت بعد از خاموش کردن ویپیاس مورد نظر راست کلید مکنید و یکی از گزینهای میگریت و یا کلون را استفاده کنید بدش ازتون مسیر سرور مقصد و هارد مورد نظر که باید منتقل بشه میگره و اوکی میکنید . بعدش انتقال شروع میشود و البته زمان گیر هم میباشد بسته به پورت اصلی سرور مبدا و مقصد همچنین لوکیشن که مثلا توی یک لوکیشن باشن یا توی اروپا یا امریکا باشه و یکسری موارد دیگر سرعت انتقال متغیر میباشد

novin-web
May 24th, 2014, 19:19
سلام
بله با استفاده از vcneter میتونید این کار رو انجام بدید
دوست داشتید یک سرور 2008 بدید تا براتون رایگان نصب رو انجام بدیم.

MagicVps.Com
May 24th, 2014, 22:33

سلام
بله با استفاده از vcneter میتونید این کار رو انجام بدید
دوست داشتید یک سرور 2008 بدید تا براتون رایگان نصب رو انجام بدیم.

مهندس
این بندذه خدا نگفته مجانی یا پولی نصب کنید پرسیدن که به چه صورت هست

se7en-host
May 25th, 2014, 00:09
عزیز بهترین و سریعترین راه استفاده از
vcenter هست
اگه در نصب و کار vcenter مشکل دارید می تونم کمکتون کنم

arkahost
May 25th, 2014, 11:28
سلام دوستان.

به نظر من سریعترین و راحترین راه Export گرفتن هست . میتونید از vcenter هم استفاده کنید .

d3m0n3y3z
May 25th, 2014, 22:51
همون طور که دوستان فرمودن vCenter Server می تونه به راحتی ماشین ها رو حتی اگه روشن باشن Migrate کنه اما سریع ترین راه این نیست. اگه براتون خیلی مهمه که سریع انجام بشه با استفاده از SCP/SFTP فایل ها رو به DS جدید منتقل و سپس به inventory از طریق DS browser اضافه کنید.

Iran Tech
May 26th, 2014, 01:13
همون طور که دوستان فرمودن vCenter Server می تونه به راحتی ماشین ها رو حتی اگه روشن باشن Migrate کنه اما سریع ترین راه این نیست. اگه براتون خیلی مهمه که سریع انجام بشه با استفاده از SCP/SFTP فایل ها رو به DS جدید منتقل و سپس به inventory از طریق DS browser اضافه کنید.
میخوام با scp این کار رو انجام بدم. تعدادی آموزش هم دیدم و انجام دادم ولی نمیدونم مشکل کار کجاست که انتقال انجام نمیشد.
دوستان اگر راهی رو تست کردن دستور کاملش رو برام بفرستن که ما هم یاد بگیریم.
فکر کنم این مشکل ، مشکل خیلیا باشه !!!

Iran Tech
June 6th, 2014, 11:49
یه سوالی داشتم.
پس از نصب vcenter روی سرور 2012 چه تنظیماتی باید انجام بدم؟
دوستان گفتن یه سری تنظیمات داخل registery هست ولی دقیق نگفتن چه تنظیماتی.

Mr.Te0
June 6th, 2014, 16:04
یه سوالی داشتم.
پس از نصب vcenter روی سرور 2012 چه تنظیماتی باید انجام بدم؟
دوستان گفتن یه سری تنظیمات داخل registery هست ولی دقیق نگفتن چه تنظیماتی.

اگر وی سنترتون کامل و سالم بالا میاد نباید مشکلی باشه یا نیاز به کانفیگ اضافه ای باشه.