vahida368
May 24th, 2014, 00:47
سلام و خسته نباشید
دوستان الان دیدم که سایتم ساسپند شده
علت را در نت سرچ کردم برمیگرده به نقض قوانین از جمله فشار به سرور و رم و سی پی یو و نصب اسکریپت غیرمجاز پرداخت نکردن هزینه و . . .
ولی فکر نکنم من قانونی را نقض کرده باشم!
سروری که میزبان سایت من هست پیشگام وب هست pishgamweb.net
Account Suspended (http://www.havadaran.info)
فکر میکنم به خاطر تیکت زیر این کار را کرده آیا من حرف بدی زدم؟ حق داشت حسابم را مسدود کنه؟
شما قضاوت کنید حق با کی هست
سلامی دوباره
تو یک ساعت اخیر 100 بار مودم را خاموش و روشن کردم تا آی پی عوض بشه سایت را ببینم
مخصوصا در 10 اخیر تقریبا هر دقیقه مودم را خاموش و روشن میکنم
لطفا این قضیه آی پی را که همش بلوک میکنه برطرف کنید نمیشه که هر دقیقه مودم را خاموش و روشن کنم
من الان دارم سایت را آماده میکنم میدونم این کار را باید بکنم فردا که سایتم افتتاح شد کاربران از کجا باید بفهمند که باید مودم را خاموش و روشن کنند تا آی پی اونا برای بازدید این سایت به خصوص عوض بشه؟!!!
مشتری گرامی شما برید ببینید چه میکنید که فایروالشما را بلاک میکنه بنده که مریض نیستم بلاک کنم اون فایرواله و بلاک میکنه
از دادن تیکیت تکراری هم خوداری کنید
تنها کاری که میکنم یه سری تغییرات در سایت میدم و از این صفحه به اون صفحه و . . . میرم
مثلا یه منو درست میکنم ذخیره میکنم و میرم سراغ بعدی و . . .
فایروال شما از پری روز خیلی حساس شده
قبلا اینطوری نبود که با 4 دفعه رفرش شدن صفحه آی پی را بلاک کنه و فکر کنه که حمله ای صورت گرفته !!!
لطفا حساسیتش را کمی کمتر کنید یا هرکار دیگه ای ممکنه بکنید که هر دقیقه آی پی را بلاک مکنه
مرسی
موفق باشید
یکم ادب داشته باشید و مشتری مدار باشید بد نیست آقای مــــــــــــــــــــــــ ـهـــــــــــــــــــــــ ــــنــــــــــــــــــــ ــــدس
مهندس جان سایتم Suspended شده لطفا درست کنید
اسمس دادید که به علت نقض قوانین اکانت را بستید
میشه توضیح بدید من چه چیزی را نقض کردم؟ بی ادبی کردم؟ به سرور فشار آوردم؟ به سی پی یو یا رم فشار آوردم؟ هزینه سرور را پرداخت نکردم؟
مهندس مهدی لعلی
کارمند ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
متن ارسالیتون رو بخونید
یکم ادب داشته باشید و مشتری مدار باشید بد نیست آقای مــــــــــــــــــــــــ ـهـــــــــــــــــــــــ ــــنــــــــــــــــــــ ــــدس
به خاطر اینه؟
مهندس از شما بعیده که بد خلق باشید؟
اگر به خاطر اینه بنده از شما معذرت میخوام
لطفا سایت را باز کنید
دوستان الان دیدم که سایتم ساسپند شده
علت را در نت سرچ کردم برمیگرده به نقض قوانین از جمله فشار به سرور و رم و سی پی یو و نصب اسکریپت غیرمجاز پرداخت نکردن هزینه و . . .
ولی فکر نکنم من قانونی را نقض کرده باشم!
سروری که میزبان سایت من هست پیشگام وب هست pishgamweb.net
Account Suspended (http://www.havadaran.info)
فکر میکنم به خاطر تیکت زیر این کار را کرده آیا من حرف بدی زدم؟ حق داشت حسابم را مسدود کنه؟
شما قضاوت کنید حق با کی هست
سلامی دوباره
تو یک ساعت اخیر 100 بار مودم را خاموش و روشن کردم تا آی پی عوض بشه سایت را ببینم
مخصوصا در 10 اخیر تقریبا هر دقیقه مودم را خاموش و روشن میکنم
لطفا این قضیه آی پی را که همش بلوک میکنه برطرف کنید نمیشه که هر دقیقه مودم را خاموش و روشن کنم
من الان دارم سایت را آماده میکنم میدونم این کار را باید بکنم فردا که سایتم افتتاح شد کاربران از کجا باید بفهمند که باید مودم را خاموش و روشن کنند تا آی پی اونا برای بازدید این سایت به خصوص عوض بشه؟!!!
مشتری گرامی شما برید ببینید چه میکنید که فایروالشما را بلاک میکنه بنده که مریض نیستم بلاک کنم اون فایرواله و بلاک میکنه
از دادن تیکیت تکراری هم خوداری کنید
تنها کاری که میکنم یه سری تغییرات در سایت میدم و از این صفحه به اون صفحه و . . . میرم
مثلا یه منو درست میکنم ذخیره میکنم و میرم سراغ بعدی و . . .
فایروال شما از پری روز خیلی حساس شده
قبلا اینطوری نبود که با 4 دفعه رفرش شدن صفحه آی پی را بلاک کنه و فکر کنه که حمله ای صورت گرفته !!!
لطفا حساسیتش را کمی کمتر کنید یا هرکار دیگه ای ممکنه بکنید که هر دقیقه آی پی را بلاک مکنه
مرسی
موفق باشید
مهندس جان سایتم Suspended شده لطفا درست کنید
اسمس دادید که به علت نقض قوانین اکانت را بستید
میشه توضیح بدید من چه چیزی را نقض کردم؟ بی ادبی کردم؟ به سرور فشار آوردم؟ به سی پی یو یا رم فشار آوردم؟ هزینه سرور را پرداخت نکردم؟
مهندس مهدی لعلی
کارمند ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
متن ارسالیتون رو بخونید
به خاطر اینه؟
مهندس از شما بعیده که بد خلق باشید؟
اگر به خاطر اینه بنده از شما معذرت میخوام
لطفا سایت را باز کنید