PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساسپند شدن سایت

vahida368
May 24th, 2014, 00:47
سلام و خسته نباشید
دوستان الان دیدم که سایتم ساسپند شده
علت را در نت سرچ کردم برمیگرده به نقض قوانین از جمله فشار به سرور و رم و سی پی یو و نصب اسکریپت غیرمجاز پرداخت نکردن هزینه و . . .
ولی فکر نکنم من قانونی را نقض کرده باشم!
سروری که میزبان سایت من هست پیشگام وب هست pishgamweb.net
Account Suspended (http://www.havadaran.info)

فکر میکنم به خاطر تیکت زیر این کار را کرده آیا من حرف بدی زدم؟ حق داشت حسابم را مسدود کنه؟
شما قضاوت کنید حق با کی هست

سلامی دوباره
تو یک ساعت اخیر 100 بار مودم را خاموش و روشن کردم تا آی پی عوض بشه سایت را ببینم
مخصوصا در 10 اخیر تقریبا هر دقیقه مودم را خاموش و روشن میکنم

لطفا این قضیه آی پی را که همش بلوک میکنه برطرف کنید نمیشه که هر دقیقه مودم را خاموش و روشن کنم
من الان دارم سایت را آماده میکنم میدونم این کار را باید بکنم فردا که سایتم افتتاح شد کاربران از کجا باید بفهمند که باید مودم را خاموش و روشن کنند تا آی پی اونا برای بازدید این سایت به خصوص عوض بشه؟!!!
مشتری گرامی شما برید ببینید چه میکنید که فایروالشما را بلاک میکنه بنده که مریض نیستم بلاک کنم اون فایرواله و بلاک میکنه
از دادن تیکیت تکراری هم خوداری کنید
تنها کاری که میکنم یه سری تغییرات در سایت میدم و از این صفحه به اون صفحه و . . . میرم
مثلا یه منو درست میکنم ذخیره میکنم و میرم سراغ بعدی و . . .
فایروال شما از پری روز خیلی حساس شده
قبلا اینطوری نبود که با 4 دفعه رفرش شدن صفحه آی پی را بلاک کنه و فکر کنه که حمله ای صورت گرفته !!!
لطفا حساسیتش را کمی کمتر کنید یا هرکار دیگه ای ممکنه بکنید که هر دقیقه آی پی را بلاک مکنه

مرسی
موفق باشید
یکم ادب داشته باشید و مشتری مدار باشید بد نیست آقای مــــــــــــــــــــــــ ـهـــــــــــــــــــــــ ــــنــــــــــــــــــــ ــــدس
مهندس جان سایتم Suspended شده لطفا درست کنید
اسمس دادید که به علت نقض قوانین اکانت را بستید
میشه توضیح بدید من چه چیزی را نقض کردم؟ بی ادبی کردم؟ به سرور فشار آوردم؟ به سی پی یو یا رم فشار آوردم؟ هزینه سرور را پرداخت نکردم؟

مهندس مهدی لعلی
کارمند ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
متن ارسالیتون رو بخونید
یکم ادب داشته باشید و مشتری مدار باشید بد نیست آقای مــــــــــــــــــــــــ ـهـــــــــــــــــــــــ ــــنــــــــــــــــــــ ــــدس
به خاطر اینه؟
مهندس از شما بعیده که بد خلق باشید؟

اگر به خاطر اینه بنده از شما معذرت میخوام
لطفا سایت را باز کنید

sh_p1385
May 24th, 2014, 00:55
حالا من با اینا کاری ندارم
دوست عزیز توام سایتت رو تو لوکال تکمیل کن بعد بندازش رو هاست
اون موقع اگه بلاک کرد هاستت رو عوض کن
دیگه انقد اعصاب خودتم خورد نکن

inga
May 24th, 2014, 00:55
سلام

اگه واقعاً همین بوده من رأی رو به شما میدم

majeed
May 24th, 2014, 05:51
بعضی سایت ها مشکل دارند و فشار میارند به سرور و سرویس دهنده رو ناچار میکنن به مسدود کردن سایت شما
البته من سایت شما رو ندیدم و اگر همینجوری بیخود سرور آنها آی پی شما رو بلوک میکنه مشکل از سرویس دهنده هست
هم شما طرز برخوردتون نامناسب بوده هم ایشون
به نظر من هم اول سایتتون رو توی لوکال بالا بیارید بعد در صورت مشکل سرویس دهنده خودتون رو تغییر بدید و هاستتون رو عوض کنید

mahdiazarnia
May 24th, 2014, 06:14
هر مشکلی هم بوده باید اطلاع رسانی میشده
بنا به اون تیکت حق بستن ندارن
هاستتون رو تعویض کنید ، هزینه هم قانوناً باید برگشت بدن بهتون

tadbir
June 3rd, 2014, 23:35
با سلام

رعایت اذب و احترام همیشه باید رعایت شود چه از سوی مشتری چه از سوی سرویس دهنده

شما مطابق گفته دوستان سایت رو روی لوکال تغییر دهید و پس از تکمیل بگذارید روی هاست

البته آنچه شما نوشته اید و تا این میزان تغییر روی هاست نباید سبب بلاک شدن شود

در صورت داشتن مشکل هاست خود را تغییر دهید. کار بر روی نت یعنی صبر و تحمل و مدارا....مرغ زیرک چون به دام افتد تامل بایدش :-)

موفق باشید

Javan Host
June 4th, 2014, 01:52
مهندس مهدی لعلی
کارمند ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
متن ارسالیتون رو بخونید

با سلام و عرض ادب
مگر هاستینگ و میزبانی وب بچه بازیه که به راحتی و با یک تیکت سایت رو ساسپند کنند ؟!
به دور از رفتار یک مهندس است !!

mobinhost.in
June 4th, 2014, 02:19
دوست عزیز امنیت سرور مهمترین قسمت از مدیریت سرور هست
من از نظر فنی پاسخ شما رو می دهم

ببینید مثلا روی سرور هاست در فایروال تعریف می شود که اگر در هر ثانیه بیشتر از 150 کانکشن به سرور از طرف یک ای پی اومد بلاک کن

و این یک تعریف حرفه ای برای امنیت هست . حالا به فرض شرکن سرویس دهنده شما روی یک عددی تنظیم کرده و ممکنه روی تعداد پایینی تنظیم شده باشه

کاش اول ازشون می پرسیدین که در تنظیمات این عدد روی چند هست که مدام بلاک می کنه
این بهتر بود تا ادبیاتی که شما استفاده کردین

ببینید فایروال سرور انسان نیست که با کسی لج کنه
قطعا شما یک عملیاتی انجام دادین که فایروال همچین تشخیصی داده

اینکه ممکنه از یک ای پی چند نفره به اون سرور وصل شده باشید و کار کرده باشید

ببینید گوگل که اینقدر قدرتمند هست
شما از یک ای پی 3 -4 نفذر با هم بشینید و با 4 تا لپتاپ شروع به سرچ کنید پس از چند دقیق ای پی شما رو بلاک می کند

حالا شما بهتر بود به جای اینکه هر تغییری در قالب سایتتون هست رو مدام آپلود کنید لوکال تمام می کریدین و آپلود میزیدین
در ضمن شما هاست اشتراکی خریدین و تعریفش روی اسمش هست

هاست حرفه ای و اختصاصی قطعا این دردسر ها رو هم ندارد