توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به یک شریک واسه سایت هاستینگ
AHADGH
May 23rd, 2014, 20:03
سلام
دنبال یه شریک هاستینگم
اینم اول بگم که سرور رو کانفیگ امنیتی + کانفیگ نرم افزار های خاص + لایسنیس هم خریدم و نصب کردم
فقط از شما یک دامنه بین الملی ترجیحاً .com میخوام بعد هم ماهانه باید 15 تومن هزینه لایسنیس بدید
پنل هم دایرکت ادمین می باشد به خاطر سرعتش دایرکت ادمین گرفتم!
اگر به دنبال یه کار می گردید این یک پیشنهاد عالی است
در ضمن اگه کسی پیدا شد شراکت کنه نماد اعتماد و نمایندگی دامنه های بین الملی هم خواهم گرفت
در ضمن بگم من قبلاً یه سایت هاستینگ هم داشتم که واگذار کردمش
کسانی که میتونن شراکت کنن تو این پست اعلام کنن.
با تشکر
98M!zban
May 23rd, 2014, 20:23
شغل هاستینگ اونقد در عدم استاندارد به سر می بره که هاستینگ داشته باشید واگذار کنید و حالا دنبال شریک واسه راه اندازی مجدد باشید ؟
باور کنید موضوع تفریحی یا فیلم و سریال نیست . هاستینگه یعنی اطلاعات و زحمات شبانه روزی
پیشنهاد می کنم حداقل سمت در آمد های دیگه برید
موفق باشید
AHADGH
May 23rd, 2014, 20:25
دوست عزیز رفتم کار کردم الان هم یه سایت دانلودی دارم
من یه زمانی درامدی داشتم از هاستینگ و دامنه خودم با شرایطش اشنا هستم
به دلیل نداشتن وقت واگذار کردم حدود یک سال پیش بود
شغل هاستینگ اونقد در عدم استاندارد به سر می بره که هاستینگ داشته باشید واگذار کنید و حالا دنبال شریک واسه راه اندازی مجدد باشید ؟
باور کنید موضوع تفریحی یا فیلم و سریال نیست . هاستینگه یعنی اطلاعات و زحمات شبانه روزی
پیشنهاد می کنم حداقل سمت در آمد های دیگه برید
موفق باشید
با سلام همکار گرامی !
طبق فرموده ی شما این روز ها هاستینگ به تفریحی رایج بین کاربران اینترنتی تبدیل شده و امثال شما و مثلا یاس آی تی , میهن میزبان و دیگر هاستینگ های معروف همچنان معروف هستند و هیچ وقت کم رنگ نمیشه !!
موفق باشید !