توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال از direct admin به cpanel ؟؟؟
Iran Tech
May 22nd, 2014, 11:39
سلام دوستان
ما میخوایم تمام اکانت های دایرکت ادمین یک نمایندگی رو به cpanel انتقال بدیم.
حالا اینجا چند مساله هست.
یکی اینکه در سرور دایرکت ادمین دسترسی به root و ssh نداریم.
و اینکه نمیخوایم رمز عبور اکانت های دایرکت ادمین تغییر کنه.
سریع ترین راه ممکن که تا حد امکان به صورت دستی هم نباشه و زمان کمی بگیره چی هست؟
سرزمین
May 22nd, 2014, 12:11
سلام
در سرور cPanel دسترسی به روت دارید؟ اگر ندارید به پشتیبان بگین براتون منتقل کنن
nginxweb
May 22nd, 2014, 12:25
درود
دوست گرامی در whm با کمک transfer میتوانید خودکار اکانت ها را از دایرکت ادمین ایمپورت نمایید
nimafire
May 22nd, 2014, 15:53
درود
دوست گرامی در whm با کمک transfer میتوانید خودکار اکانت ها را از دایرکت ادمین ایمپورت نمایید
با استفاده از برنامه whm برای انتقال از دایرکت ادمین ، به دفعات پس از انتقال مشاهده کرده ام که یا فایل ها ناقص منتقل شده اند یا دیتابیس
بهترین کار این هست که فایل ها منتقل و دیتاسبیس ها نیز با phpmyadmin پشتیبان گیری و منتقل شوند.
Iran Tech
May 22nd, 2014, 19:55
درود
دوست عزیز در whm با کمک transfer در دوحالت میتواند انتقال را انجام داد یکی به صورت multiple هست که نیاز به روس سرور da هست که ما نداریم.
یکی هم به صورت copy an account with usernam and password هست که فقط واسه cpanel میشه.
حالا یه مشکل دیگه هم که هست اینه که ما اگر راهی هم پیدا کنیم بالاخری csf در سرور da ما رو بلاک میکنه!!!
- - - Updated - - -
سلام
در سرور cPanel دسترسی به روت دارید؟ اگر ندارید به پشتیبان بگین براتون منتقل کنن
اینجور جواب دادن یعنی spam
آقای عزیز من خودم همون پشتیبان هستم و به سرور whm دسترسی کامل دارم.
nimafire
May 22nd, 2014, 20:19
دوست عزیز در whm با کمک transfer در دوحالت میتواند انتقال را انجام داد یکی به صورت multiple هست که نیاز به روس سرور da هست که ما نداریم.
یکی هم به صورت copy an account with usernam and password هست که فقط واسه cpanel میشه.
حالا یه مشکل دیگه هم که هست اینه که ما اگر راهی هم پیدا کنیم بالاخری csf در سرور da ما رو بلاک میکنه!!!
- - - Updated - - -
اینجور جواب دادن یعنی spam
آقای عزیز من خودم همون پشتیبان هستم و به سرور whm دسترسی کامل دارم.
تعداد اکانت ها اگر زاد هست از همان سیست مداخلی whm استفاده کنید اما دقیقا تمام اکانت ها را چک کنید که دیتابیس ها مشکلی نداشته باشند
Iran Tech
May 22nd, 2014, 20:31
تعداد اکانت ها اگر زاد هست از همان سیست مداخلی whm استفاده کنید اما دقیقا تمام اکانت ها را چک کنید که دیتابیس ها مشکلی نداشته باشند
با همون سیستم داخل whm نمیشه دوست من.
دسترسی روت میخواد به سرور direct admin
98M!zban
May 22nd, 2014, 20:46
اکانت ها چند تاست مگه ؟
به نظرم دستی این کارو بکنید بی دردسرترین روشه برای انجام این کار
nimafire
May 22nd, 2014, 22:49
با همون سیستم داخل whm نمیشه دوست من.
دسترسی روت میخواد به سرور direct admin
بله بی دقتی بنده بوده که متوجه عدم دسترسی شما به پرمیشن روت نبودم.
در این صورت شما هیچ راهی بجز انتقال دستی ندارید