ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوستان عزیز راهنمایی کنند در مورد خرید سرور اختصاصی

tiger2
May 21st, 2014, 13:08
سلام دوستان . از اونجاییکه من تواین انجمن دارم می بینم دوستان زحمت کش و متخصص زیادی رو می بینم که راهنمایی های خوبی ارائه میدن . می خواستم یه سوال بپرسم :

کسی سرور اختصاصی ایران با پهنای باند نامحدود و پورت یک گیگ سراغ داره ؟

@@@ اصلا یه راهنمایی بکنید من می خوام یه سرور اختصاصی بخرم بیشتر هم دوست دارم دیتاسنترش تو ایران باشه که موجب تحریم نشه . و به عنوان مدیر یک سرور می خوام برروی سرور اسکریپت های زیر را نصب بکنم و نیاز به هارد بالا دارم و همین ور سرعت بالا برای دسترسی کاربران .

1 - شبکه احتماعی (3عدد)

2 - آپلود سنتر (حدود 2 یا 3 تا)

3 - چت روم (3 تا)

4 - فروشگاه انلاین (بالای 10 تا)

البته موارد بالا گوشه ای از اسکریپت هایی است که می خوام نصب بکنم و همین طور هارد با فضای بالا می خوام جهت آپلود و دانلود فایل .

به نظر شما با مشخصات بالا پهنای باند و پورت و هارد (برای خرید اولیه چقدره ؟) و آیا امکان اضافه کردن هارد و امکانات جانبی به سرور اختصاصی هست ؟

وبه طور کلی به نظر شماایران برای خرید سرور بهتره یا خارج ؟ لطفا دلایل منطقی تون رو هم بگید .

​ممنون می شم راهنماییم بکنید .

mersad-mr
May 21st, 2014, 13:29
عزیز ایران هزینه اش زیاد میشه چون پهنای باند گرون هست .
اما بجاش سعت بسیار بالای دارید پینگ خیلی خوبی دارید و آپلود و دانلودتون خیلی سرعت بالاتری هست و کامل از پورت میشه استفاده کرد

arc1o0
May 21st, 2014, 13:45
سلام

مشکل پورت و پهنای باند در ایران کلافه خواهد کرد شما را !!

aligoli
May 21st, 2014, 13:55
سلام دوستان . از اونجاییکه من تواین انجمن دارم می بینم دوستان زحمت کش و متخصص زیادی رو می بینم که راهنمایی های خوبی ارائه میدن . می خواستم یه سوال بپرسم :

@@@ اصلا یه راهنمایی بکنید من می خوام یه سرور اختصاصی بخرم بیشتر هم دوست دارم دیتاسنترش تو ایران باشه که موجب تحریم نشه . و به عنوان مدیر یک سرور می خوام برروی سرور اسکریپت های زیر را نصب بکنم و نیاز به هارد بالا دارم و همین ور سرعت بالا برای دسترسی کاربران .

1 - شبکه احتماعی (3عدد)

3 - چت روم (3 تا)

البته موارد بالا گوشه ای از اسکریپت هایی است که می خوام نصب بکنم و همین طور هارد با فضای بالا می خوام جهت آپلود و دانلود فایل .

به نظر شما با مشخصات بالا پهنای باند و پورت و هارد (برای خرید اولیه چقدره ؟) و آیا امکان اضافه کردن هارد و امکانات جانبی به سرور اختصاصی هست ؟

وبه طور کلی به نظر شماایران برای خرید سرور بهتره یا خارج ؟ لطفا دلایل منطقی تون رو هم بگید .

سرور اختصاصی ایران با پهنای باند بالا قابل ارایه خواهد بود، لطفا در بخش " درخواست سرویس - سرور اختصاصی " تایپکی ایجاد نمایید تا به شما آفر دهیم.
در بخش آموزشی امکان ارایه آفر وجود ندارد.

اگر مصرف داخلی است قطعا ایران بهترین گزینه است.
در صورتی که سایت ها در ایران میزبانی شود و بازدیدها داخلی باشند، سرعت لود سایت نسبت به خارج 4 برابر بیشتر خواهد بود.

Mr.Te0
May 21st, 2014, 14:23
اینو عرض کنم چیزی به عنوان پهنای نامحدود وجود نداره و اغلب به علت پهنای باند بالا اسم رو به نامحدود تغییر میدند.

samansystems
May 21st, 2014, 14:39
پهنای باند نامحدود وجود نداره ولی با پهنای باند خوب و قيمت مناسب ميتونيد در ايران سرور تهيه کنيد.

حتی شرکت هایی هم که نامحدود فروش دارن قيد ميکنن استفاده منطقی از سرويس.

tadbir
May 21st, 2014, 14:41

1 - شبکه احتماعی (3عدد)

3 - چت روم (3 تا)

با سلام و عرض ادب

خرید سرور در داخل ایران با دو مشکل عمده مواجه است. ساختار دیتاسنترها و هزینه بالای پهنای باند.
مثلا در دیتاسنتر آسیاتک یا شهرادیه با اینکه قیمت ها مناسب تر از سایر دیتاسنترها می باشد اما پهنای باند در سفارش 999هزارتومانی ماهانه فقط 5 ترابایت است که در مشابه نمونه خارج از ایران حداقل 30ترابایت می باشد.

نکته دیگر اینکه به هیچ عنوان پهنای باند نامحدود معنا ندارد و تمامی دیتاسنترها و شریک های تجاری قانونی آنها در این موضوع دارای قوانین مشخص و سخت گیرانه می باشند.

به نظر بنده می توانید از 2 سرور استفاده نمایید یک سرور داخل و یک سرور خارج که پینگ مناسبی به ایران داشته باشد. مانند آلمان، هلند، انگلستان

موفق و پیروز باشید

AbtinServer
May 21st, 2014, 14:45
والا هزینه خیلی بالایی هم نداره.
بنده پارس آنلاین دارم و به شما هم توصیه میکنم

tadbir
May 21st, 2014, 15:08
با سلام و عرض احترام

بنده متوجه نشدم. به نظر شما این آدرس PNDC (http://www.pndc.ir/farsi/dedicatedservers.htm) سرورهای اختصاصی در پارس آنلاین
Intel XEON 2.x GHz Quad Core Processor با 4 گیگ رم 146 گیگ فضا و 300 گیگ پهنای باند گران نیست؟!!! 490هزارتومان با 100هزار تومان ستاپ

با این مبلغ می توان حداقل 16 گیگ رم 1024گیگ فضا و 10240گیگ پهنای باند از خارج از کشور گرفت.

موفق و پیروز باشید

sht-design
May 21st, 2014, 15:13
به نظر من اول شما از هاست پربازدید استفاده کنید بعد از اون برید سراغ سرور مجازی
چون تا بخواهین کاربر پیدا کنید همون اول ممکنه با مشکل مواجه بشید

tadbir
May 21st, 2014, 15:14
@@@ اصلا یه راهنمایی بکنید من می خوام یه سرور اختصاصی بخرم بیشتر هم دوست دارم دیتاسنترش تو ایران باشه که موجب تحریم نشه .

احتراما

اگر شما از یک شرکت با دفتر مستقل در اتحادیه اروپا خرید کنید شامل هیچگونه تحریمی نخواهید شد.

""مصوبه کمیسیون روابط اقتصادی اتحادیه اروپا که به تایید کمیسیون مستقل اقتصادی آمریکا و کانادا و وزارت خزانه داری آمریکا رسیده است، اعلام می دارد کلیه فعالیت های شرکت های فعال در عرصه it و ict که دارای دفتر مستقل در اتحادیه اروپا می باشند حتی در صورت عقد قرارداد با کشورهای شامل تحریم از جمله کره شمالی - لیبی - ایران و... ، شامل مجازات های ناشی از تحریم ها نمی شوند.""

موفق و پیروز باشید

key11
May 21st, 2014, 16:57
سلام
اگر مشکل مالی ندارید میتوانید از پنل های جدید اسیا تک استفاده کنید
تعرفه سرور اختصاصی Dedicated Server (http://www.asiatech.ir/%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%A1-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-Dedicated-Server)
اگر هم نیاز به این هزینه ها ندارید میتوانید از شرکت فراسو سرور بگیرید که در دیتاسنتر پارسآنلاین می باشد.
سرور اختصاصی ایران (http://www.faraso.org/dedicatedserver-iran)

موفق باشید.

Parserver
May 21st, 2014, 17:18
دوست عزیز در صورتی که کاربران شما در ایران هستند اتفاقا این موضوع کاملا برای شما مناسب خواهد بود ، و میتوانید هاستینگ و یا خدماتی با سرعت خوب به کاربران خود ارائه دهید

portal.parserver.net
mahdiazarnia
May 21st, 2014, 17:57
به نظر من 2 تکه کنید محدوده کاریتون رو برا میزبانی سایت هاتون از ایران و میزبانی فایل هاتون از خارج از ایران استفاده کنید

tadbir
May 21st, 2014, 23:51
به نظر من 2 تکه کنید محدوده کاریتون رو برا میزبانی سایت هاتون از ایران و میزبانی فایل هاتون از خارج از ایران استفاده کنید
بهترین کار تهیه دو سرور اختصاصی مجزاست
البته بستگی به توان مالی و درنظر گرفتن هزینه ها و درآمدها دارد که دوست عزیزمان باید لحاظ کنند.

emperor3508
May 22nd, 2014, 13:03
بهتره از دیتاسنتر های اروپایی استفاده کنید
چون پهنای باند سرور های ایران کم میباشد
اما سرور های اروپایی دارای پورت و پهنای باند بالایی دارند و پینگ خوبی به ایران دارند (البته نسبت به دیتاسنتر های آمریکایی )