توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گرفتن نمایندگی فروش سرور مجازی!؟
peyman24x
May 21st, 2014, 02:25
سلام من برای تعدادی از اطرافیان و دوستان و آشنایان طراحی سایت کردم حالا کم کم دارم کارم را گسترش میدم و میخوام تمام مشتریانم را یک جا جمع کنم و خودمم یک سایت برای فروش هاستینگ راه اندازی کنم تا در کنار مشتریان فعلی و سرو سامان دادن به آنها و حرفه ای تر شدن کارها مشتریان جدیدی هم اگه خدا خواست (روزی همه دست خداست حتی تو دنیای مجازیo:-)) داشته باشم و میخوام شروع کنم به گرفتن نمایندگی ها از نمایندگی دامنه تا ریسیلر هاست ریسیلر vps ری سیلر سرور اختصاصی و ...
از آنجایی که خودم زیاد در مدیریت سرور دانش چندانی ندارم خودم قصد راه اندازی اخصاصی ندارم اما میخوام همه چیز تحت نام و نشان خودم باشه برای مشتریان
در کل میخوام به جمع طراحان وب و میزبانان حرفه ای وب بپیوندم و یک سری خواسته و و یک سری راه حل احتیاج دارم از دوستان در خواست مشورت دارم:
1.برای شروع میخواهم یک سایت ایجاد کنم تا از آنجا به معرفی خدمات و محصولاتم و وفروش آنها و مدیریت و پشتیبانی مشتریانم بپردازم یک سایت بر پایه whmcs مثل صدها شرکت و گروه و شخص دیگر ، حال برای میزبانی این سایت اصلی چیکار کنم؟
یک هاست بگیرم که خوب نام نشان میزبان اصلیش به راحتی قابل دسترس است!! پس فکر نکنم بدرد بخوره نمایندگی ریسیلر بگیرم؟ سرور مجازی بگیرم؟
2.برای مدیریت سایت فروش وب هاستینگم از نسخه های نال شده whmcs استفاده کنم مشکلی برای پیش نمی آورد؟ آیا از نظر امنیت مشکلی ندارن؟ کسی توصیه میکنه اگر نه راه حل پیشنهادی چیست؟
3.از آنجایی که من خودم هنوز در زمینه مدیریت سرور تجربه کافی ندارم چه پیشنهادی میکنید ؟ ریسیلر های با کیفیت و قیمت مناسب تهیه کنم؟ پیشنهاد شما چیست؟
4. دوست ندارم فقط نماینده فروش هاست باشم آیا میتوانم نمایندگی فروش سرور مجازی بدون خرید از قبل آنها داشته باشم؟ و باز هم نامی از تامین کننده سرویس نباشد ،آیا کسی این نوع نمایندگی ارائه میدهد؟ در مورد سرور اختصاصی چطور؟
5.برای بالا بردن سطح دانش خودم قصد گرفتن یک سرور مجازی دارم تا در آن شروع به یادگیری آزمون و خطا و استفاده های شخصی مثل ریموت دارم چه پیشنهادی دارید؟
6.در کل دیگر به چه چیز های نیاز دارم برای پرداخت های سفارش مشتریانم از چه روش استفاده کنم؟ چه پیشنهادی دارید؟
آیا قبلا کسی این راه را پیموده؟ نتیجه می دهد؟ چقدر سرمایه احتیاج است؟ برای کل پروژه از ثبت دامنه ها تا گرفتن نمایندگی های دامنه ، ریسیلر ، سرور اختصاصی ، برنامه های مورد نیاز و ...
در آخر من عاشق:x این کار هستم تنها کاری که میتونم با عشق انجام بدهم نمیدونم میتونید درک کنید یا نه پس خواهشن منو راهنمایی کنید نه دل سرد
با تشکر
sajjad65
May 21st, 2014, 02:31
بهتر است نسخه نال استفاده نکنین
میتوانین نمایندگی درصدی و یا نمایندگی فروش دریافت کنین که در هر دو پنل در اختیار دارید بدون نام سرویس دهنده
برای پرداخت از سایت های واسطه مانند پی لاین جهان پی و ... میتوانید استفاده کنین
viva
May 21st, 2014, 02:31
شما اگر با سرور نمیتونید کار بکنید سرور مجازی هم نگیرید . نسخه های نال شده امنیت پایینی دارن و ممکن هست هک بشن
xaep
May 21st, 2014, 09:39
شما سرور اختصاصی تهیه کنید برای میزبانی برای شروع یه سرور 100 یا 150 تومنی خوبه نگران مدیریت هم نباشید اموزش های زیادی هست برای نصب سی پنل و دایرکت ادمین بر روی سنت اس.
نسخه نال شده و لایسنس دار تفاوتی ندارن تفاوتشون توی پشتیبانی هست که نسخه نال پشتیبانی نداره و اگه مشکلی داشته باشید به دردسر میافتید.
viva
May 22nd, 2014, 16:08
شما سرور اختصاصی تهیه کنید برای میزبانی برای شروع یه سرور 100 یا 150 تومنی خوبه نگران مدیریت هم نباشید اموزش های زیادی هست برای نصب سی پنل و دایرکت ادمین بر روی سنت اس.
نسخه نال شده و لایسنس دار تفاوتی ندارن تفاوتشون توی پشتیبانی هست که نسخه نال پشتیبانی نداره و اگه مشکلی داشته باشید به دردسر میافتید.
جالبه چه حرفا میشنویم تو این انجمن :)
Mr.Te0
May 23rd, 2014, 02:27
صحبت های جالبی شد.
جسارتا:
به نظر شما کانفیگ امنیتی و کامل سرور را با چند فیلم اموزشی میتوان به درستی انجام داد؟
ایا برای مقابله با مشکلات احتمالی اعم از انواع حملات و.. هم فیلم های اموزشی پاسخگو است؟!!
ایا واقعا تفاوت نسخه نال و لایسنس دار در پشتیبانی است؟!!!!
M.Abooali
May 23rd, 2014, 06:29
از کجا شروع کنم؟
وقتی شما قصد دارید برید کلاس زبان از شما یک امتحان تعیین سطح می گیرند، دقیقا با همین هدف که روشن شود شما باید از کجا شروع کنید.حکایت کار سرور و هاست نیز همین است.
اگر شما بدون گرفتن این آزمون از خودتان بخواهید از نقطه ای که مناسب نیست شروع کنید، هر چند آموزش ها همانطور که دوستان گفتند امروزه به صورت انبوه و رایگان یا حتی با پرداخت هزینه در اختیارتان باشد کار درستی نکردید. و در حقیقت وقت و سرمایه خود را هدر دادین که در بیشتر موارد هم وموجب شکست شما خواهد شد.
بهتره ابتدا کاملا بر سطح دانش فعلی خودتان آگاه بشید، بعد نظر به موقعیتی که درش قرار دارید، میتوان سرمایه مورد نیاز و ... را تعیین کرد.
زمانی که از نقطه صحیح شروع کنید، حتی اگر کارتان به دلایل مختلف مشکل پیدا کند نا امید نشده و تا موفقی کارتان را ادامه خواهید داد، اما اگر جز این باشد، مثل اکثریت پس از مدتی دیگر از تلف کردن وقت و سرمایه خودتان خسته شده و به عبارت ساده شکست را تجربه خواهید کرد.
pashmakTaj
May 23rd, 2014, 10:53
از کجا شروع کنم؟
وقتی شما قصد دارید برید کلاس زبان از شما یک امتحان تعیین سطح می گیرند، دقیقا با همین هدف که روشن شود شما باید از کجا شروع کنید.حکایت کار سرور و هاست نیز همین است.
اگر شما بدون گرفتن این آزمون از خودتان بخواهید از نقطه ای که مناسب نیست شروع کنید، هر چند آموزش ها همانطور که دوستان گفتند امروزه به صورت انبوه و رایگان یا حتی با پرداخت هزینه در اختیارتان باشد کار درستی نکردید. و در حقیقت وقت و سرمایه خود را هدر دادین که در بیشتر موارد هم وموجب شکست شما خواهد شد.
بهتره ابتدا کاملا بر سطح دانش فعلی خودتان آگاه بشید، بعد نظر به موقعیتی که درش قرار دارید، میتوان سرمایه مورد نیاز و ... را تعیین کرد.
زمانی که از نقطه صحیح شروع کنید، حتی اگر کارتان به دلایل مختلف مشکل پیدا کند نا امید نشده و تا موفقی کارتان را ادامه خواهید داد، اما اگر جز این باشد، مثل اکثریت پس از مدتی دیگر از تلف کردن وقت و سرمایه خودتان خسته شده و به عبارت ساده شکست را تجربه خواهید کرد.
خراب مثال های قشنگتم مهندس.ولی بعضی وقتی زیاد زر میزنی
Mihan-VPS
May 23rd, 2014, 11:24
سوالاتتون خیلی کلی بوده و نکته مهم اینه که کارتون را دوست دارید بهمین دلیل حتما پشتکار خواهید داشت و موفق خواهید بود.
در مورد سرور مجازی برای دریافت نمایندگی بصورت درصدی میتوانید وی پی اس تهیه کنید و به نام شما نصب و کانفیگ می شود تا تحویل مشتریان خودتان دهید.
موفق باشید
kohkan
May 25th, 2014, 09:44
فقط آذر میزبان
آذر میزبان - پیشرو در ارائه خدمات نوین - صفحه اصلی پورتال (http://www.azarmizban.com)
hajigirinof
May 25th, 2014, 14:21
از عسل هاست در خدمتیم پلان های نمایندگی برای شروع بهتر هستند
لینک پلان ها : سبد خرید - ناحیه کاربری عسل هاست (http://client.asalhost.in/cart.php?gid=9)
از لحاظ قیمت میتونید مشاهده کنید که قیمت ها مناسب هستند و 7 روز گارانتی بازگشت وجه وجود دارد
Mr.Te0
May 26th, 2014, 01:47
از عسل هاست در خدمتیم پلان های نمایندگی برای شروع بهتر هستند
لینک پلان ها : سبد خرید - ناحیه کاربری عسل هاست (http://client.asalhost.in/cart.php?gid=9)
از لحاظ قیمت میتونید مشاهده کنید که قیمت ها مناسب هستند و 7 روز گارانتی بازگشت وجه وجود دارد
دوست عزیز دادن افر در بخش اموزشی ممنوع است.
mobinhost.in
May 26th, 2014, 23:43
دوست من صرفا تجربیاتم رو در اختیار می زارم
ببینید هر کاری نیاز به سرومیه گذاری دارد
شما اینجور که گفتی طراحی انجام میدی پس کاربر اماتوری نیستی
ببینید برای شروع شخصی مثل شما باید با اشخاص شناخته شده و معتبر کار رو شروع کنید و اروم اروم یاد بگیرید و کار رو خوتون دست بگیرید
به فرض شما اگر تا ب حال وارد whm نشدی برای مدیریت هاست چند ماه بایستی با ریسلر شروع کنید تا یاد بگیری و بعد خودتون هاست جداگانه راه اندازی کنید
هزینه راه اندازی یه هاست مناسب برای شما حدود ماهی 100 تومان با سرور مناسب و لایسنس حداقل خواهد بود ولی برای شروع 10 گیگ ریسلر رو با ماهی 20 تومان می توانید تهیه کنید
برای سرور هم همینطور هست
اول بایستی با یک شخص مورد اعتماد کار کنید تعدا مشتریانت رو به اندازه یک سرور اختصاصی برسونی مثلا 20-30 تا و بعد خودت یک سرور اختصاصی بگیری این روش بهترینن نتیجه رو برات داره هم کسی رو پیدا کردی که بش اعتماد کنی و هم اموزشت می ده و هم مشتری جدب می کنی اگر
ادم فعال و دنبال کنی باشی ظرف 3 ماه می توانی با سود فروشت خودکفا باشی
دوت من اگر سوال و راهنمایی خواستین درخدمتم
خوشحال می شم بتونم کمکی بکنم تا بهترین روش رو پیدا کنید
mobinhost.com
msmhost.net
September 10th, 2014, 03:52
با درود و احترام جهت فعالیت شما می توانیم برای شما خدماتی را فراهم سازیم که بسیار مناسب می باشد لطفا در صورت تمایل با من در تماس باشید با تشکر
09382516330
برای اطلاعات بیستر به اخبار سایت ما مراجعه فرمایید
با تشکر
فروش سرور مجازی - خرید سرور مجازی - خرید سرور اختصاصی - MSMHOST - فروش سرور مجازی (http://www.msmhost.net)
hamra
September 10th, 2014, 05:15
هیچ تاپیکی به اندازه تاپیک های خرید سرویس ،
پر از آفر های رنگارنگ و شلوغ پلوغ نیست !
خب جالبه این دوستمون اومدن راهنمایشون کنید نه اینکه سر در گمشون کنید !
اخه چه دلیلی داره الات بهشون پیشنهاد ریسلر از سایت هاتون میدید !
عزیزان بخش آموزشی به گفته خیلی ها ظاهرا جای اینکارا نیست !
ParsIranic
September 10th, 2014, 05:32
به جای اینکه خودتون رو درگیر مسائل سرور بکنید، وقتتون رو بگذارید برای گسترش کار طراحیتون.
از سرور و هاست پول در میاد ولی این دو تفاوت عمده دارن. طراحی کاربر هست ولی هاستینگ هم کار می بره هم سرمایه. عمده کسانی هم که وارد میشن بازنده هستند.
طراحهای با تجربه فقط دنبال جایی میگردن که بدون درد سر سایت هاشون هاست بشه. دنبال کاری که دردسر داره نگردید.
aligoli
September 10th, 2014, 06:28
سلام من برای تعدادی از اطرافیان و دوستان و آشنایان طراحی سایت کردم حالا کم کم دارم کارم را گسترش میدم و میخوام تمام مشتریانم را یک جا جمع کنم و خودمم یک سایت برای فروش هاستینگ راه اندازی کنم تا در کنار مشتریان فعلی و سرو سامان دادن به آنها و حرفه ای تر شدن کارها مشتریان جدیدی هم اگه خدا خواست (روزی همه دست خداست حتی تو دنیای مجازیo:-)) داشته باشم و میخوام شروع کنم به گرفتن نمایندگی ها از نمایندگی دامنه تا ریسیلر هاست ریسیلر vps ری سیلر سرور اختصاصی و ...
از آنجایی که خودم زیاد در مدیریت سرور دانش چندانی ندارم خودم قصد راه اندازی اخصاصی ندارم اما میخوام همه چیز تحت نام و نشان خودم باشه برای مشتریان
در کل میخوام به جمع طراحان وب و میزبانان حرفه ای وب بپیوندم و یک سری خواسته و و یک سری راه حل احتیاج دارم از دوستان در خواست مشورت دارم:
1.برای شروع میخواهم یک سایت ایجاد کنم تا از آنجا به معرفی خدمات و محصولاتم و وفروش آنها و مدیریت و پشتیبانی مشتریانم بپردازم یک سایت بر پایه whmcs مثل صدها شرکت و گروه و شخص دیگر ، حال برای میزبانی این سایت اصلی چیکار کنم؟
یک هاست بگیرم که خوب نام نشان میزبان اصلیش به راحتی قابل دسترس است!! پس فکر نکنم بدرد بخوره نمایندگی ریسیلر بگیرم؟ سرور مجازی بگیرم؟
2.برای مدیریت سایت فروش وب هاستینگم از نسخه های نال شده whmcs استفاده کنم مشکلی برای پیش نمی آورد؟ آیا از نظر امنیت مشکلی ندارن؟ کسی توصیه میکنه اگر نه راه حل پیشنهادی چیست؟
3.از آنجایی که من خودم هنوز در زمینه مدیریت سرور تجربه کافی ندارم چه پیشنهادی میکنید ؟ ریسیلر های با کیفیت و قیمت مناسب تهیه کنم؟ پیشنهاد شما چیست؟
4. دوست ندارم فقط نماینده فروش هاست باشم آیا میتوانم نمایندگی فروش سرور مجازی بدون خرید از قبل آنها داشته باشم؟ و باز هم نامی از تامین کننده سرویس نباشد ،آیا کسی این نوع نمایندگی ارائه میدهد؟ در مورد سرور اختصاصی چطور؟
5.برای بالا بردن سطح دانش خودم قصد گرفتن یک سرور مجازی دارم تا در آن شروع به یادگیری آزمون و خطا و استفاده های شخصی مثل ریموت دارم چه پیشنهادی دارید؟
6.در کل دیگر به چه چیز های نیاز دارم برای پرداخت های سفارش مشتریانم از چه روش استفاده کنم؟ چه پیشنهادی دارید؟
آیا قبلا کسی این راه را پیموده؟ نتیجه می دهد؟ چقدر سرمایه احتیاج است؟ برای کل پروژه از ثبت دامنه ها تا گرفتن نمایندگی های دامنه ، ریسیلر ، سرور اختصاصی ، برنامه های مورد نیاز و ...
در آخر من عاشق:x این کار هستم تنها کاری که میتونم با عشق انجام بدهم نمیدونم میتونید درک کنید یا نه پس خواهشن منو راهنمایی کنید نه دل سرد
با تشکر
بهترین گزینه و راه برای شما خرید سرور مجازی و راه اندازی یک کنترل پنل و کانفیگ صحیح سرور است.
روی آن یک هاست برای بخش whmcs راه اندازی نمایید که البته لایسنس دار و قانونی سپس اقدام به فعالیت کنید.
irsrev
September 10th, 2014, 15:02
با تشکر
درود
در این کار به هیچ عنوان از نسخه های نال شده و کرک استفاده نکنید
چند شرکت مهتبر هستند که نمایندگی کلیه محصولات را به شما می دهند از سرور و هاست و دامنه تا طراحی و برنامه نویسی و پیامک و...
ان شاءالله با همت و تلاش و افزایش معلومات و ارائه خدمات با کیفیت می توانید موفق شوید
hamra
September 10th, 2014, 15:21
تا جایی که میتونید دنبال کار هاستینگ نرید چون هرچی بیشتر در این زمینه پیشرفت کنید ، بیشتر باید شکست خورید !
بهتر اینکه در طمینه طراحی وبسایت و... فعالیتتون رو بیشتر کنید ، پول اینجاست نه هاستینگ :)
الان شما یک سرور اختصاصی بخواین بگیرین کمه کم باید حدود 250 تومان در ماه هزینه فقط سرور بدید + صد و خورده ای هزینه لایسنس سی پنل یا کمتر هزینه داییرکت ادمین + حالا بماند که باز مدیریت خود سرور نیاز به تخصص داره و اگر در این امر وارد نباشید کل مشتریانتون میپره .
کلا طراحی رو پیشه بگیرید بهترین گزینه هست :)
موفق باشید .