توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک کنید ویندوز سرور میخوام نصب کنم
meisam431
May 19th, 2014, 23:04
سلام میخوام ویندوز سرور دانلود کنم و نصب کنم قبل از دانلود مشخصات خوندم نوشته
نسخههای قابل انتخاب برای نصب:
Windows Server 2008 R2 Server Standard -
Windows Server 2008 R2 Server Standard Core -
Windows Server 2008 R2 Server Enterprise -
Windows Server 2008 R2 Server Enterprise Core -
Windows Server 2008 R2 Server Datacenter -
Windows Server 2008 R2 Server Datacenter Core -
Windows Server 2008 R2 Server Web - Windows Server 2008 R2 Server Web Core
یعنی در نصب باید یکی از این ها انتاخب کنم اگه این طوری باشه باید کدوم انتخاب کنم میخوام یک کامپیوتر دارم بهش ویندوز سرور نصب کنم باهاش بتونم سایت باز کنم باید اول پنل نصب کرد اینو میدونم
Mr.Te0
May 19th, 2014, 23:09
نسخه استاندارد بهترین گزینه است.
meisam431
May 20th, 2014, 09:27
بعدی ها چیه مثلا وب چی میکنه؟
viva
May 20th, 2014, 13:50
نسخه اینترپرایز ویندوز سرور شامل امکانات زیادی هست که بهتر به دردتون میخوره . نسخه ها تفاوتشون توی امکاناتشون هست
meisam431
May 20th, 2014, 15:33
میخوام روی کامپیوترم ویندوز سرور نصب کنم باهاش سرور مجازی باز کنم باید چی کنم؟
TARIMEHR
May 20th, 2014, 15:50
شما هر کدوم اینها رو نصب کنید پاسخگوی شما خواهد بود
فقط مستحضر باشید که نسخه هایی که عبارت core توش نوشته رابط کاربری نداره و فقط باید با استفاده از command با سرور ارتباط برقرار کنید(کار بصورت دستوری)
پیشنهاد میشه از نسخه ی اینتپرایز استفاده کنید
sssoheil
May 20th, 2014, 16:31
سلام
نسخه دیتا سنتر بهتر و کاملتر هست
Woshka
May 20th, 2014, 21:22
برای هاستینگ نسخه web بهترین هست
daniad
May 27th, 2014, 06:35
تا اونجا که میدونم این نسخه کامل تر همس و امکانات نسخه های دیگر هم داره ولی بقیه هر کدوم 1 سری امکانات کم تر دارن متناسب با استفادشونه
- - - Updated - - -
تا اونجا که میدونم این نسخه کامل تر همس و امکانات نسخه های دیگر هم داره ولی بقیه هر کدوم 1 سری امکانات کم تر دارن متناسب با استفادشونه
mobinhost.in
May 27th, 2014, 12:48
دوست عزیز همه اینا مناسب هستن و همرو شرکت میکروسافت ارائه کرده
تنها چیزی که مناسب بودن هرکدوم رو تعیین می کند نیاز شماست
برای کار معمولی قطعا نسخه استانداد رو استفاده کنید و از نطر مصرف منابع برای شما بهتر خواهد بود
اگر کاری می کنید که منابع زیادی مصرف می کنید مثلا بالای 30 گیگ رم و نیازمند این مقدار منابع هستین حتما نسخه دیتا سنتر رو نصب کنید
اینکه می گویم بسته به نیازتون به این دلیل هست که مثلا نسخه استاندارد 30 گیگ رم به بالا رو ساپورت نمی کنید و اگر همچین مابع بالای مصرفی دارید حتتما باید از نسخه دیتا سنتر استفاده کنید
وگرنه شما اگ حتی به نسخه استاندارد بیشتر از این منابع دهید نمی تواند مصرف کند و منابع هرز می روند
برعکس هم وجود دارد
وقتی شما مصرف کمی دارید درست نیست که نسخه دیتا سنتر نصب کنید و بهتر هست همون نسخه استاندارد نصب کنید