توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالی در رابطه با سرویس بک آپ
Farzinn
May 19th, 2014, 20:50
سلام و وقت همه ی بزرگواران بخیر باشه :53:
عزیزان سوالی دارم ::
اگر در هاستینگ دیگری سرویس داشته باشیم و بخواهیم هر روز یک نسخه از بک آپ اونرو به سرور دیگری بفرستیم
امکان پذیر هست ؟؟
ممنونم میشم راهنمائی ام کنید :53:
hamid.soltani92
May 19th, 2014, 21:05
سلام.
من یه چنین اسکریپتی نوشتم قبلا و اگه اشتباه نکنم تو فروم نرم افزار تاپیکش هست. میتونید از اون استفاده کنید.
به صورت خودکار بک آپ میگیره و به یک هاست اف تی پی آپلود میکنه.
این هم لینکش:
http://www.webhostingtalk.ir/f43/109651/
Farzinn
May 19th, 2014, 21:16
ممنونم دوست عزیزم .
یعنی بغیر این روش دیگری نیست برای انجام اینکار ؟
hamid.soltani92
May 19th, 2014, 21:18
خواهش می کنم.
من نتونستم پیدا کنم روش دیگه ای، به همین خاطر خودم دست به کار شدم.
Farzinn
May 19th, 2014, 21:20
ببخشید یک سوال دیگر دارم
میگن که میشه بک آپ رو گرفت و فرستاد به ftp میشه اینرو بهم توضیح بدید چجوری اینکارو کنم ؟
RoobinaServer
May 19th, 2014, 21:31
ببخشید یک سوال دیگر دارم
میگن که میشه بک آپ رو گرفت و فرستاد به ftp میشه اینرو بهم توضیح بدید چجوری اینکارو کنم ؟
سلام
به نظر من بهترین کار این هست که به میزبانتون بگید.
مثلا اگر 1 گیگ هاست دارید میشه 30 گیگ ماهانه ترافیک هزینه ترافیک را به میزبانتون بدید (چون خودتون هم بگیرید بازم همین ترافیک را نیاز دارید) و یک اکانت اف تی پی از هاست بکابتون بدید براتون بکاب بفرسته هر شب. این بهترین کار هست و راحت ترین کار برای شما.
یا حق
secure_host
May 19th, 2014, 21:35
با سلام
اصولا روال نیست که اکثر هاستینگ ها براتون این کار رو انجام بدن. ولی اکثر هاستنیگ ها برای شما این کار رو به رایگان انجام می دهند. در کنترل پنل های مختلف نحوه تنظیمش متفاوت است.
شما در کدام کنترل پنل نیاز به تنظیم بکاپ اتوماتیک دارید ؟
لطفا نام کنترل پنل را ارسال نمایید تا راهنمایی لازم انجام بگیرد.
با تشکر
mhiizadi
May 20th, 2014, 12:44
با سلام
اصولا روال نیست که اکثر هاستینگ ها براتون این کار رو انجام بدن. ولی اکثر هاستنیگ ها برای شما این کار رو به رایگان انجام می دهند. در کنترل پنل های مختلف نحوه تنظیمش متفاوت است.
شما در کدام کنترل پنل نیاز به تنظیم بکاپ اتوماتیک دارید ؟
لطفا نام کنترل پنل را ارسال نمایید تا راهنمایی لازم انجام بگیرد.
با تشکر
توی سی پنل قسمتی برای انجام بک آپ از یک یوزر هست؟