PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور حین پارک دامین

hamra
May 19th, 2014, 18:58
سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید که چرا من در خین اینکه میخوام از سی پنل هاست سایتمون برای پارک دامین ایتفاده کنم با پیغام زیر مواجه میشم ؟
همچنین دی ان اس ها دامین بیش از 24 ساعت هست که تغییر پیدا کرده و معمولا توی همون نیم ساعت 1 ساعت اول ست میشه .

A DNS entry for “domain name.com” already exists, remove it from all servers in the DNS cluster first.

takweb.ir
May 22nd, 2014, 09:18
قبلا این دامنه در همین سرور میزبانی شده بود؟

hamra
May 22nd, 2014, 20:06
مشکل رو برطرف کردم دوست من .
------------------------------------------
متاسفانه اینجا برخی از دوستان هستند که اطلاعاتی هم داشته باشند حاضر نیستند دراختیاز کسی قرار بدن و فقط حرف از پول ! میزنن تا بخوان چیزی بگن.
جای تاسف داره .
والله به خدا ادم پول دوست شاید به پول برسه و ثروت بزرگی هم جمع کنه اما همه چیز این دنیا پول نیست ، گذشت ، انسانیت بزرگ ترین درس های زندگی هستن . اما پول چی ....

Abolijoon
May 22nd, 2014, 20:48
------------------------------------------
متاسفانه اینجا برخی از دوستان هستند که اطلاعاتی هم داشته باشند حاضر نیستند دراختیاز کسی قرار بدن و فقط حرف از پول ! میزنن تا بخوان چیزی بگن.
جای تاسف داره .
والله به خدا ادم پول دوست شاید به پول برسه و ثروت بزرگی هم جمع کنه اما همه چیز این دنیا پول نیست ، گذشت ، انسانیت بزرگ ترین درس های زندگی هستن . اما پول چی ....

خوش حالیم که درست کردید !

بله با حرفتون کاملا موافقم اما بعضی ها هم هستن که واقعا بدون چشم داشتی کمک میکنن

hamra
May 27th, 2014, 12:11
خوش حالیم که درست کردید !

بله با حرفتون کاملا موافقم اما بعضی ها هم هستن که واقعا بدون چشم داشتی کمک میکنن

:)
ممنون داداش.
بازم مجدد همین مشکل پیش اومده ! :(

Abolijoon
May 27th, 2014, 12:24
سلام

قبل پارک باید دی ان اس ها رو ست کنید .
در ضمن این اروری که میده مشخصه قبلا همین دامنه در سرور وجود داشته که الان اجازه ی ساختنشو نمیده .
- چک کنید ببینید رکود A از این دامنه هست یا خیر؟ بود حذف کنید.
- به مدیر سرور بگید از سرور چک کنه دامنه رو ممکنه حذف نکردن +

DNS Functions »Delete a DNS Zone

این مسیر رو دنبال کنه ببینه دی ان اسی ازش وجود داره کلا حذف کنه .
مشکل بر طرف میشه.

hamra
May 27th, 2014, 12:39
سلام

قبل پارک باید دی ان اس ها رو ست کنید .
در ضمن این اروری که میده مشخصه قبلا همین دامنه در سرور وجود داشته که الان اجازه ی ساختنشو نمیده .
- چک کنید ببینید رکود A از این دامنه هست یا خیر؟ بود حذف کنید.
- به مدیر سرور بگید از سرور چک کنه دامنه رو ممکنه حذف نکردن +

DNS Functions »Delete a DNS Zone

این مسیر رو دنبال کنه ببینه دی ان اسی ازش وجود داره کلا حذف کنه .
مشکل بر طرف میشه.
بله قبلا روی همین سرور بوده .
اما قسمت Delete a DNS Zone چک شده و این دامین ها قبلا حذف شده بود . و در کل این دامین هاییی که قصد پارک داریم الان روی سرور اصلا وجود نداره . (مدیر سرور خودمم)

Abolijoon
May 27th, 2014, 12:41
در صورت نیاز دسترسی بدید چک میکنم براتون قربان.

shahab-f
May 28th, 2014, 12:11
الان هنگام پارک چه اروی دریافت میکنید ؟ متن ارور را قرار دهید تابشه بررسی کرد

Abolijoon
May 28th, 2014, 13:18
الان هنگام پارک چه اروی دریافت میکنید ؟ متن ارور را قرار دهید تابشه بررسی کرد

عزیز تو بالا گفتن

A DNS entry for “domain name.com” already exists