PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرخواهی برای تعیین cms مورد نیاز

alidarkmaster
May 19th, 2014, 12:44
من یه سایت اموزشی میخوام راه اندازی بکنم که:
1-پست گزارنده فقط خودم نباشم بلکه تمامی کاربران بتونن پست بگزارن البته نمیخوام این ایجاد پست داخل سیستم مدیریت محتوی خود سایت باشه یعنی برای ایجاد پست به قسمت مدیریت انتقال داده نشوند .
2-بتوان صفحه اولیه سایت رو مجزا تعریف کرد و ادیت کردن ان به بقیه پیج ها تاثیری نداشته باشه مثلا در صفحه اولیه یه انیمیشن flash بزارم.

ایا cms های رایگان حاضر این ویژگی ها رو میتونن داشته باشند یا من باید به فکر cms اختصاصی باشم ؟

sajjad65
May 19th, 2014, 12:54
قسمت دوم میشه فایل با پسوند index.htm قرار بدهی لینک بدی به index.php
اولین پسوند ها به ترتیب اولویت شناخته شده
index.htm
index.html
index.php

alidarkmaster
May 19th, 2014, 12:57
خیلی ممنون فکر کنم مشکل دوم حل شد اگه اولی هم حل بشه

shahinmq
May 19th, 2014, 13:01
سلام.

بعضی خصوصیات که گفتید داخل نیوک هست ، اما دقیق مطابق با خواسته ی شما نیست...

alidarkmaster
May 19th, 2014, 13:03
بله درسته نیوک اجازه ایجاد پست به همه کاربران رو میده و نه اونطوری که من میخوام

Abolijoon
May 19th, 2014, 13:09
درود

با وردپرس میتونید همچنین سیستمی رو طراحی کنید. البته نیازمند یکم ویرایش می باشد .

وردپرس انعطاف پذیری بالا داشته و سئو ی بالا و ....... بهترین گزینه هست.

alidarkmaster
May 19th, 2014, 13:11
همین الان ووردپرس نصب شده روی هاستم داره ولی فکر نمیکنم این ویژگی ها رو داشته باشه

shahinmq
May 19th, 2014, 13:15
اگه دانششو دارید خودتون یک cms بنویسید اگرم نه میتونم کمکتون کنم.

اینجوری دقیقا میتونید چیزایی پیاده سازی کنید که بهش نیاز دارید

Abolijoon
May 19th, 2014, 13:16
همین الان ووردپرس نصب شده روی هاستم داره ولی فکر نمیکنم این ویژگی ها رو داشته باشه

افزونه ای داره که فکر کنم رایگانش (البته اگه سالم باشه و کار کنه ) تو نت هست که کاربرا هم بتونن پست بذارن . رایگان نباشه از نسخه ی پولی استفاده کنید.
با تغیراتی در کد نویسی میتونید صفحه ی اول رو مجزا کنید . یا میتونید ایندکس جداگونه طراحی کرده index.php و لینک ها و .... به وردپرس وصل کنید.

alidarkmaster
May 19th, 2014, 13:21
خیلی ممنونم اگه اینجوری باشه دیگه نیازی هم نیست cms سایت رو هم تغییر بدم