PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کد نویسی درگاه واسطه

danyel
May 19th, 2014, 00:35
با سلام.
دنبال شخصی قابل اعتماد و کاردرست واسه برنامه نویسی و کد نویسی چنین سایتی با امنیت بالا و امکانات پایه هستم.
امکانات پایه رو به صورت خلاصه در زیر مینویسم.
پنل کاربر:
موجودی حساب-وضعیت درگاه-پرداخت های موفق و نا موفق درگاه-درخواست واریز-تسویه حساب ها-تیکت-حساب های متصل به درگاه-مشخصات-صورت حساب ها
و امکان ارسال اس ام اس و ایمیل به همراه هر پرداخت موفق و تسویه حساب.
قالب هم چیز خاص و پیچیده ای نمیخوام و میخوام واسه شروع یه قالب سبک و ساده باشه.
ممنون میشم دوستان قیمت بدند.

asafnak
May 19th, 2014, 00:38
با سلام
بهترین گزینه از نظر بنده
کارگاه رضا (http://rezaworkshop.ir/)
رضا شیخله برنامه نویس میهن پال و سیبا پال هم هست

danyel
May 19th, 2014, 00:47
با سلام
بهترین گزینه از نظر بنده
کارگاه رضا (http://rezaworkshop.ir/)
رضا شیخله برنامه نویس میهن پال و سیبا پال هم هست
ممنون از پیشنهادتون.بله گزینه ی خوبی هستن ولی یه مقدار قیمتشون واسه یه سایت با امکانات پایه بالا هست

mh1376
May 19th, 2014, 00:52
با جنگو براتون میسازیم حدود 100 تومن درمیاد اینم بهتون بگم که الان کمتر کسی با php از اینکارا میکنه جنگو + oracle

danyel
May 19th, 2014, 00:55
با جنگو براتون میسازیم حدود 10 تومن درمیاد اینم بهتون بگم که الان کمتر کسی با php از اینکارا میکنه جنگو + oracle

ممنون از پیشنهادتون.اگر تصمیم به راه اندازی با جنگو گرفتم بهتون اطلاع میدم.قیمت مناسب هم یکی از چیزهایی هست که مدنظرمه.

parmenides
May 19th, 2014, 01:04
میشه اعلام کنید شما چقدر بودجه در نظر گرفتین؟

- - - Updated - - -

ممنون از پیشنهادتون.بله گزینه ی خوبی هستن ولی یه مقدار قیمتشون واسه یه سایت با امکانات پایه بالا هست
چرا بالاست؟ چقدر قیمت دادند؟

danyel
May 19th, 2014, 01:21
میشه اعلام کنید شما چقدر بودجه در نظر گرفتین؟

- - - Updated - - -

چرا بالاست؟ چقدر قیمت دادند؟
من 2 تومن قیمت دارم به یا طرح گرافیکی ساده ولی خوب باید طرف قابل اعتماد باشه.
آقای شیخله 8 تومن قیمت دادند واسه یه سایت با حداقل امکانات و بدون طراحی سایت.فقط کدنویسی

vp_server
May 19th, 2014, 01:26
آقای شیخله 8 تومن قیمت دادند واسه یه سایت با حداقل امکانات و بدون طراحی سایت.فقط کدنویسی
با این میزان بودجه نمیتوانید رقابت کنید

mh1376
May 19th, 2014, 01:29
تو ایران طرف چهارتا خط کد یادمیگیره میخواد سریع میلیاردر بشه هیچ بنی بشری نمیاد سایت پرداخت پول رو با php درست کنه اونم بعد اینکه اپاچی و php سوتی عظیمی دادند و هنوز فیکس نشده
یکی از همین واسطه های بزرگ سایتش با جنگو هست بقیه سایت های شرکتش هم با جنگو ساخته
همین درگاه پرداخت جهان پی بود یا جی پل نمیدونم شما میرفتی تو هاستینگ خرید میکردی بعد مبلغ رو تغییر میدادی از هدر و پرداخت رو انجام میدادی با 200 تومن مثلا بعد برمیگشت سمت هاستینگ میزد شما مثلا 40 تومن خرید کردید
دیجی کالا هم اوایل این مشکل رو داشت برطرف کرد شما دست هرکی میدید باید ماهر باشه تو بحث امنیت
نه فقط اینکه کد نویس باشه باید حداقل تو بحث امنیت یه رتبه هایی داشته باشه و قبولش داشته باشن

danyel
May 19th, 2014, 01:45
با این میزان بودجه نمیتوانید رقابت کنید

قصد رقابت با سایت های بزرگ رو ندارم دوست عزیز.میخوام از صفر شروع کنم و کم کم امکانات دیگه رو اضافه کنم.به نظر شما واسه یه سایت در حد میهن پال 8 تومان مناسب هست؟

- - - Updated - - -

تو ایران طرف چهارتا خط کد یادمیگیره میخواد سریع میلیاردر بشه هیچ بنی بشری نمیاد سایت پرداخت پول رو با php درست کنه اونم بعد اینکه اپاچی و php سوتی عظیمی دادند و هنوز فیکس نشده
یکی از همین واسطه های بزرگ سایتش با جنگو هست بقیه سایت های شرکتش هم با جنگو ساخته
همین درگاه پرداخت جهان پی بود یا جی پل نمیدونم شما میرفتی تو هاستینگ خرید میکردی بعد مبلغ رو تغییر میدادی از هدر و پرداخت رو انجام میدادی با 200 تومن مثلا بعد برمیگشت سمت هاستینگ میزد شما مثلا 40 تومن خرید کردید
دیجی کالا هم اوایل این مشکل رو داشت برطرف کرد شما دست هرکی میدید باید ماهر باشه تو بحث امنیت
نه فقط اینکه کد نویس باشه باید حداقل تو بحث امنیت یه رتبه هایی داشته باشه و قبولش داشته باشن
بله شما درست می فرمایید.الان میهن پال هم php هست.به نظر شما امنیت نداره و باگی توش وجود داره؟

vp_server
May 19th, 2014, 01:48
قصد رقابت با سایت های بزرگ رو ندارم دوست عزیز.میخوام از صفر شروع کنم و کم کم امکانات دیگه رو اضافه کنم.به نظر شما واسه یه سایت در حد میهن پال 8 تومان مناسب هست؟
اگر حداقل 20 میلیون تومان سرمایه ندارید وارد این کار نشوید
هزینه 8 تومان برای اسکریپت اختصاصی منطقی است.
اگر بدون سرمایه وارد این کار شوید در چند ماه اول شکست خواهید خورد!
هزینه سرور + پشتیبان + ثبت و مکان فعالیت شرکت + مالیات+ هزینه هایی که اصلا فکرش را نمیکنید !
همه چیز را ساده نگیرید که هم خودتان هم چند نفر دیگر را دچار مشکل خواهید کرد

rezaonline.net
May 19th, 2014, 01:56
با سلام
متاسفانه توی ایران برنامه نویسی جز کم درآمدترین شغل هاست ، اما توی امریکا رتبه سوم رو داره از نظر درآمد
مورد بعدی اینکه سایت پرداخت پول با پی اچ پی ، دقیقا چه مشکلی داره ؟
مورد بعدی اینکه آپاچی وبسرور هست و ربطی به پی اچ پی نداره .
مورد بعدی اینکه جهان پی هم جز نمونه کارهای بنده هست و این مشکلی که میگید نداره همچنین با توجه به این متنتون کاملا مشهوده که اطلاعات کافی در زمینه پرداخت آنلاین ندارید در رفت اطلاعات رو تغییر میدادن در پارامترهای post شده به بانک ، همین الانشم بانکهای ملی ، پاسارگاد ، سامان ، فن آوا و ... دقیقا مبلغ رو باید POST کنی براشون . (با افزونه فایرفاکس میشه هم میشه سورس html صفحه رو کپی کرد و تغییر داد و پست کرد به لینک سایت بانک)
اما در برگشت ، در متد verification ای که دارن ، دقیقا مبلغ پرداختی استعلام میشه و کوچکترین اختلافی قابل بررسی هست .

اون اشکالی هم که گفتید مربوط به نمونه کد پیشفرض بانک سامان بوده که دوستان بی اطلاع کپی پیست کردن .

در پایان ممنون میشم کمی لحنتون رو مناسبتر به کار ببرید .
در مورد قیمت گذاری بنده هم بنده باید بگم هر کسی سیاست کاری خودش رو داره و همچنین با توجه به اینکه برای پروژه ها ما قرارداد شرکتی میبندیم هزینه داریم و باید درصد بدیم لذا این مسائل باید در نظر گرفته بشه .
همچنین طبق ادعاتون خوشحال میشم طی روزهای آتی نمونه کار شما رو با جانگو ببینم

OmidX
May 19th, 2014, 02:02
دوست عزیز ، در زمینه برنامه نویسی php ، آقای رضا شیخله کاملا تایید میشه .

danyel
May 19th, 2014, 02:05
اگر حداقل 20 میلیون تومان سرمایه ندارید وارد این کار نشوید
هزینه 8 تومان برای اسکریپت اختصاصی منطقی است.
اگر بدون سرمایه وارد این کار شوید در چند ماه اول شکست خواهید خورد!
هزینه سرور + پشتیبان + ثبت و مکان فعالیت شرکت + مالیات+ هزینه هایی که اصلا فکرش را نمیکنید !
همه چیز را ساده نگیرید که هم خودتان هم چند نفر دیگر را دچار مشکل خواهید کرد

عده ای هم بدون ثبت شرکت این کار رو راه انداختند و به صورت شخص حقیقی درگاه رو ثبت کردند.سرور رو هم هر طور که امنیت بهتر باشه مبلغ رو پرداخت میکنیم.پشتیبانی هم واسه چنین سایتی در نظر گرفتیم و ایشالا که در ادامه ی کار به مشکلی نخوریم.به نظر شما حتما نیاز به ثبت شرکت هست؟ثبت شرکت و حواشی اون هزینه های زیادی رو داره و واسه شروع ایده ی خوبی نیست به نظر من.شاید بشه کار رو بدون شرکت شروع کرد و بعد از موفق بودن دنبال شرکت و اینجور چیزها رفت

OmidX
May 19th, 2014, 02:08
عده ای هم بدون ثبت شرکت این کار رو راه انداختند و به صورت شخص حقیقی درگاه رو ثبت کردند.سرور رو هم هر طور که امنیت بهتر باشه مبلغ رو پرداخت میکنیم.پشتیبانی هم واسه چنین سایتی در نظر گرفتیم و ایشالا که در ادامه ی کار به مشکلی نخوریم.به نظر شما حتما نیاز به ثبت شرکت هست؟ثبت شرکت و حواشی اون هزینه های زیادی رو داره و واسه شروع ایده ی خوبی نیست به نظر من.شاید بشه کار رو بدون شرکت شروع کرد و بعد از موفق بودن دنبال شرکت و اینجور چیزها رفت

کاربرا ، وقتی شما شرکت نیستید ، بهتون اعتماد نمیکنند ، مخصوصا با وجود سایت هایی ک در این زمینه فعالیت میکردن و بعد از مدتی کلاهبرداری کردن .

meva300
May 19th, 2014, 02:19
به نظر بنده این جور کارها گروهی باید انجام بشه
یک گروه باسواد و با تجربه بالا
تک نفری نمیشه دردسرش زیاده

danyel
May 19th, 2014, 02:20
کاربرا ، وقتی شما شرکت نیستید ، بهتون اعتماد نمیکنند ، مخصوصا با وجود سایت هایی ک در این زمینه فعالیت میکردن و بعد از مدتی کلاهبرداری کردن .
با قرار دادن شماره تماس و مشخصات دفتر و اطلاعات دیگه میتونیم اعتماد سازی کنیم.بعضی از مشتریان هستند که مایل نیستند مدارکشون رو ارسال کنن و معمولا اونایی که شرکت ثبتی دارند درخواست مدارک میکنند

crowlink
May 19th, 2014, 08:55
در خدمت هستیم
سیتمی که خواستین با تمام امکانات میتونم براتون اوکی کنم 1.5 تومان

danyel
May 20th, 2014, 01:31
در خدمت هستیم
سیتمی که خواستین با تمام امکانات میتونم براتون اوکی کنم 1.5 تومان
ممنون.به صورت php?
شما نمونه کار هم دارید؟
امنیتش رو تضمین میکنید؟

crowlink
May 20th, 2014, 06:45
اطلاعات تماس یاهوو اسکایپ ... را پ.خ کنید

aligoli
May 20th, 2014, 06:55
با سلام.
دنبال شخصی قابل اعتماد و کاردرست واسه برنامه نویسی و کد نویسی چنین سایتی با امنیت بالا و امکانات پایه هستم.
امکانات پایه رو به صورت خلاصه در زیر مینویسم.
پنل کاربر:
موجودی حساب-وضعیت درگاه-پرداخت های موفق و نا موفق درگاه-درخواست واریز-تسویه حساب ها-تیکت-حساب های متصل به درگاه-مشخصات-صورت حساب ها
و امکان ارسال اس ام اس و ایمیل به همراه هر پرداخت موفق و تسویه حساب.
قالب هم چیز خاص و پیچیده ای نمیخوام و میخوام واسه شروع یه قالب سبک و ساده باشه.
ممنون میشم دوستان قیمت بدند.

همانطور که در پشتیبانی آنلاین هزارنویس از بنده راهنمایی خواستید، لازم دیدم مواردی را جهت سفارش در نظر داشته باشید :

شما با جستجو، مشاهده :

شماره ثبت شرکت و روزنامه رسمی
آدرس ثابت
شماره تماس ثابت
شماره فکس
شماره همراه مدیریت و یا سایر کارمندان
مشاهده تایپک های فروش
پرس و جو از مدیران و معاونین تالار گفتگو
جستجو در " گوگل "
ایجاد تایپک و نظرخواهی

و ...

می توانید نسبت به بررسی و رسیدن به شرکت ایده آل خود قدم برداشته و بهترین را انتخاب نمایید.

به افرادی که از ارایه هر کدام از این موارد خودداری نمودند، شک نمایید. این حق شماست نسبت به طراح سایت خود اطلاعات کامل داشته باشید. :53:

rezaonline.net
May 20th, 2014, 11:44
در تکمیل حرفهای شما ، حتما با شخص مورد نظر قرار داد ببندید و موارد پشتیبانی رو دقیقا ذکر کنید .