PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگر به دنبال کار و شغل مناسب هستید.. بفرمائید

hamidhp73
May 18th, 2014, 22:09
سلام به همه عزیزان ....

من به تازگی از کار قبلیم که کتابداری توی یک کتابخونه بود اومدم بیرون و بعد از دو هفته تحقیق تونستم یک کار عالی پیدا کنم .
میدونم که خیلی ها هستن که خیلی دنبال کار خوب میگردن و دیگه تقریبا ناامید شدن .
ولی یک خبر خوش برای همه که یک کار خوب و یک فرصت طلایی پیش اومده که اگه زرنگ باشید برنده هستید ..
عزیزانی که مشتاق برای یک شغل خوب هستند اعلام کنند تا راهنمای کنم ....
منتظرما
93/2/28=d>

downloaddl
May 18th, 2014, 22:12
خوب بیشتر توضیح بدید ببینیم چی هست

hamidhp73
May 18th, 2014, 22:25
در صورتی که واقعا جویای کار هستید می تونم ادرس شرکت رو بدم تا تشریف بیارید و اونجا کار بهتون معرفی کنیم فقط هرکس خواست لطفا برای بنده یک ایمیل با نام (( کار)) بفرسته تا هماهنگ کنم .
تمامی توضیحات داخل شرکت داده میشه ...
اگر ساکن تهران هستید که عالیه و اگر شهرستان هستید بگید .
hamidpoorhashemi@gmail.com

sajjad65
May 18th, 2014, 22:32
بهتر است همین جا اعلام کنین تا معلوم بشه به چه دردی میخورد بعد ایمیل حضوری ...

inga
May 18th, 2014, 22:34
سلام

جناب اول باید بگید چی هست بعد بیایم آخه کاری که آدم نمیدونه چی هست بیاد که چی بشه!!=))

hamidhp73
May 18th, 2014, 22:35
تمامی توضیحات داخل شرکت داده میشه ... و چون وقت زیادی برای توضیح کامل نیست بهتره که به شرکت تشریف بیاورید.
با تشکر

inga
May 18th, 2014, 22:37
آقای محترم حداقل بگید در رابطه با چی هست؟ باید چایی بیاریم طی بزنیم یا نه مدیریت کنیم اینا 180 درجه باهم فرق دارن

hamidhp73
May 18th, 2014, 22:38
شما که اینقدر دنبال کار هستید یه سر به شرکت زدن کار سختی نیست و اونجا در خدمت شما هستیم تا به تمامی سوالات پاسخ بدیم .

inga
May 18th, 2014, 22:40
تا نگی چه کاریه هیچ کسی اعتماد نمی کنه کار هاستینگه؟

آره اصلاً من شدیداً دنبال کارم شما حداقل از طریق پ.خ بگو

hamidhp73
May 18th, 2014, 22:42
نه ... اصلا کار فیزیکی نیست بلکه میشه گفت به مدیریت نزدیک تره ...

mersad-mr
May 18th, 2014, 22:45
دوستان مشکوک نیست ؟ :d

sh_p1385
May 18th, 2014, 22:46
دوست عزیز به جای 20 سوالی عنوان شغلی رو بزار کسی دلش خواست حضوری هم میاد توضیح بیشتر میگیره

inga
May 18th, 2014, 22:48
دوستان مشکوک نیست ؟ :d

ببین دوست عزیز تا نگی همه بهت شک می کنن درست و حسابی خلاصه کار رو بگو حداقل که میتونی بگی هاستینگه قرار ما کار پشتیبانی رو انجام بدیم قرار مدیر بشیم بابا بیچاره کردی بگو دیگه هی میگه بیاین شرکت

hamidhp73
May 18th, 2014, 22:48
عزیزانی که مایل به کار هستند شماره تماس بگزارند ((با پیام خصوصی.)).... فردا هماهنگ میشه .... با شما تماس میگیرم .... یک توضیحی مختصرا بهتون میدم .... و روز 4 شنبه کلاس معرفی داریم .. انشالله که این یک بار رو اعتماد میکنید و
از این فرصت استفاده میکنید ..
من فردا با شماره تماس ها ، تماس میگیرم شاید سبب شدم تا مشکل چند نفری رو از نطر درآمدی حل کنم..
یا علی ....

mersad-mr
May 18th, 2014, 22:49
ببین دوست عزیز تا نگی همه بهت شک می کنن درست و حسابی خلاصه کار رو بگو حداقل که میتونی بگی هاستینگه قرار ما کار پشتیبانی رو انجام بدیم قرار مدیر بشیم بابا بیچاره کردی بگو دیگه هی میگه بیاین شرکت

به من چه چرا به من میگی =))

inga
May 18th, 2014, 22:52
عزیزانی که مایل به کار هستند شماره تماس بگزارند ((با پیام خصوصی.)).... فردا هماهنگ میشه .... با شما تماس میگیرم .... یک توضیحی مختصرا بهتون میدم .... و روز 4 شنبه کلاس معرفی داریم .. انشالله که این یک بار رو اعتماد میکنید و
از این فرصت استفاده میکنید ..
من فردا با شماره تماس ها ، تماس میگیرم شاید سبب شدم تا مشکل چند نفری رو از نطر درآمدی حل کنم..
یا علی ....

شرکت شما در چه زمینه ای کار میکنه؟

به من چه چرا به من میگی =))

با شما نبودم که فقط داشتم به ایشون میگفتم

hamidhp73
May 18th, 2014, 23:00
در زمینه بازاریابی چند سطحی یا Network marketing

inga
May 18th, 2014, 23:10
عزیز این دیگه قدیمی شده برو

معمولاً این گونه شرکت ها غیر قابل اعتمادند

M.Abooali
May 18th, 2014, 23:11
ولی یک خبر خوش برای همه که یک کار خوب و یک فرصت طلایی پیش اومده که اگه زرنگ باشید برنده هستید ..

این انسان ها هستند که فرصت ها را طلایی می کنند.

هیچ کار خوبی پنهانی نیست.

inga
May 18th, 2014, 23:15
لطفاً همش رو اگر نخوندین مقداریش رو بخونید

بررسی فقهی شركت‌های بازاریابی چندسطحی و شرکت های هرمی

http://www.maalem.ir/images/white.gif

بدین مناسبت شبکه اطلاع رسانی اجتهاد در گفت وگویی با حجت‌الاسلام سیدمهدی نریمانی-ارائه‌دهنده این ‌پایان‌نامه و عضو حلقه علمی افق گروه فقه و اجتهاد معاونت آموزش دفتر تبلیغات اسلامی - به بررسی موضوع پرداخته‌ است. * در ابتدا از موضوع ‌پایان‌نامه و انگیزه خود برای ارائه آن بگویید. بسم الله‌الرحمن‌الرحیم. موضوع ‌پایان‌نامه بنده «بررسی فقهی شركت‌های بازاریابی چندسطحی» است كه جلسه دفاعیه آن، امروز صبح در مدرسه علمیه‌عالی نواب برگزار شد. شركت‌های بازاریابی چندسطحی به دو گروه شركت‌های شبكه‌ای و شركت‌های هرمی تقسیم می‌شوند. با توجه به گسترش فعالیت شركت‌های این چنینی در چندسال اخیر و بروز مشكلات قانونی و شرعی در این زمینه، تصمیم گرفتم تا به این موضوع با بررسی دقیق‌تری بپردازم. این بررسی به نحو قضیه حقیقیه صورت گرفته است؛ یعنی هیچكدام از شركت‌های فعال در این زمینه مورد تأیید نبوده و نیستند چراكه مشكلات قانونی و شرعی آنها جنبه‌های مختلفی دارد. حتی ۳۵ صفحه از ‌پایان‌نامه به دلایل و فتاوای مراجع در نفی و نهی این شركت‌ها اختصاص یافته است. منتهی اگر در شكل فرضی و به عنوان قضیه حقیقیه، ما شركت بازاریابی چندسطحی داشته باشیم، این چه حكمی دارد و نشانه‌های آن چیست و ... به این مسائل در ‌پایان‌نامه پرداخته شده است. * یعنی شما هیچكدام از شركت‌های موجود در این زمینه را سالم و مورد تأیید نمی‌دانید؟ همناطور كه عرض كردم، از اولین شركت‌های هرمی همچون گلدكوئیست تا شركت‌هایی همچون اوریف لیم، همگی دارای ایراداتی بوده‌اند كه به آنها اشاره شده است. بر فرض اینكه كسی گمان كند یك شركت سالم است، باید حتما دو كار را به عنوان مقدمه لازم انجام دهد: اول اینكه از وزارت بازرگانی درباره آن استعلام كند و دوم اینكه نظر مرجع تقلید خود را درمورد آن شركت استفتا كند.
* ظاهرا قبلا هم مقاله‌ای در این موضوع داشته‌اید. آیا از آن مقاله و منابع آن در ‌پایان‌نامه استفاده شده است؟
بله. در سال ۱۳۸۶ مقاله ای در ۵۰ صفحه با عنوان «بررسی فقهی فعالیت شركت‌های هرمی» نوشتم كه در حلقه علمی افق- وابسته به گروه آموزشی فقه دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی- نیز به نقد گذاشته شد. در جلسه نقد آن مقاله، برخی اقتصاددانان و پژوهشگران فقهی و حقوقی حوزه و دانشگاه حضور داشتند. پس از آن، اصلاحات لازم را بر روی مقاله انجام دادم و آن را به مراجع و مجتهدین شهرهای قم، مشهد و اصفهان ارائه دادم تا نظرات خود را درباره آن بیان كنند. از جمله این علما می‌توانم به مرحوم آیت‌الله محمدحسن فقیه یزدی و آیت‌الله مهدی طحانی از اصفهان، آیت‌الله سیدحسن مرتضوی و آیت‌الله مهدی مروارید و آیت‌الله موسوی خلخالی از مشهد اشاره كنم. از همان سال تا سال ۸۹ به جمع‌آوری نظرات اساتید و اصلاح مقاله و بسط دادن موضوع آن پرداختم. در سال ۱۳۸۹ با تصویب موضوع ‌پایان‌نامه در حوزه علمیه خراسان، به تحقیقات گذشته اكتفا نكردم و دوباره تمام تحقیقات خود را تكرار كردم. * در تحقیقات خود به منابع میدانی هم رجوع داشته‌اید؟ بله. با توجه به اینكه این مسئله دارای جوانب مختلفی است، برای كسب اطلاعات لازم درباره شیوه فعالیت این شركت‌ها با فعالان سابق این شركت‌ها ارتباط برقرار كردم و از آنها درباره نحوه فعالیتشان كسب اطلاع كردم. همچنین از نظرات اقتصاددانان صاحب‌نظر در این‌زمینه و نظرات اساتید فقهی نیز بهره بردم. به برخی نهادهای مرتبط با این موضوع نیز مراجعه كردم. * به چه نهادهایی مراجعه كردید؟ نحوه تعامل این نهادها با شما به عنوان یك پژوهشگر حوزوی چگونه بود؟ درباره مسائل قضایی، به دادگستری شعبه شهید قدوسی مشهد كه ویژه رسیدگی به پرونده‌های شركت‌های هرمی است مراجعه كردم كه همكاری خوبی داشتند. همین‌جا لازم می‌دانم از همكاری صمیمانه قاضی جواد جاویدنیا در آن شعبه تشكر و قدردانی كنم. با دادگستری تهران و وزارت اطلاعا ت نیز در این‌باره تماس گرفتم كه متأسفانه به‌هیچ عنوان حاضر به همكاری نشدند. * دلیل عدم همكاری چه بود؟ متأسفانه علی‌رغم تأكیدات ریاست محترم قوه قضائیه بر همكاری نهادهای قضایی با حوزه علمیه در پژوهش‌های مرتبط، هیچ تمایلی از طرف بدنه میانی این قوه در تهران دیده نمی‌شود. من برای ارتباط با دادگستری تهران تأییدیه‌ای را از مركز مدیریت حوزه علمیه خراسان دریافت كردم، اما وقتی با مسئول مربوطه در تهران تماس گرفتم ایشان گفت كه ما اصلا حوزه علمیه را به عنوان یك مركز علمی به رسمیت نمی‌شناسیم و باید تأییدیه خود را از دانشگاه فردوسی تهیه كنید. طبیعتا با مواجه شدن با این ادبیات از طرف مسئولین قضایی دادگستری تهران از مراجعه به آن منصرف شدم. * وزارت اطلاعات چطور؟ آنها چرا همكاری نكردند؟ چند ماه پیش همایشی با موضوع شركت‌های هرمی توسط قوه قضائیه و وزارت اطلاعات برگزار شده بود كه با توجه به حساسیت این موضوع از جهت مسائل امنیتی، به صورت خصوصی انجام شده بود. درخواست من مبنی بر كسب آگاهی از محتوای همایش هم به همین دلیل رد شد كه معقول به نظر می‌رسد. درخواست دیگر من دسترسی به اساسنامه این شركت‌ها بود كه با این هم موافقت نشد. هرچند دلیل عدم موافقت برای من روشن نیست. * چرا اساسنامه را از فعالان در این شركت‌ها نگرفتید؛ یا اینكه چرا به منابع مكتوب اینترنتی مراجعه نكردید؟ خب، این منابع قابل اعتماد نیستند؛ چون آنهایی كه موافق چنین فعالیت‌هایی هستند اساسنامه را به نفع خود تغییر می‌دهند و مخالفین هم برای منفی جلوه دادن آن، اساسنامه را دستكاری می‌كنند. درنتیجه اساسنامه واقعی به دست من نمی‌رسید. *درباره سرفصل‌های ‌پایان‌نامه و محتوای آن برای خوانندگان مطالبی را بیان كنید؟ این ‌پایان‌نامه در ۳ فصل كلی به نگارش درآمده است؛ فصل اول كه به مباحث مقدماتی می پردازد، موضوع‌شناسی شركت‌های چندسطحی را در ۵ بخش به عهده دارد. این چهاربخش عبارتند از: بررسی شركت‌های چندسطحی؛ تاریخچه شركت‌های چندسطحی؛ انواع شركت‌های چندسطحی؛ ابزار جدید و گسترش آن؛ شركت‌های چندسطحی و معیارها. فصل دوم به حكم‌شناسی بازاریابی چندسطحی در دو قسم سالم«شبكه‌ای» و ناسالم«هرمی» می‌پردازد. در این بخش از ۱۶ قاعده فقهی جهت اثبات سالم بودن بازاریابی شبكه ای و ناسالم بودن بازاریابی هرمی استفاده شده است. همچنین فتوای بیش از ۱۱ نفر از مراجع درباره هر دو قسم مورد بررسی قرار گرفته است كه از میان آنها ۳ نفر به جایز بودن بازاریابی شبكه‌ای و همه آنها به حرام بودن بازاریابی هرمی حكم داده‌اند. بخش دیگر فصل دوم نیز، به بررسی شركت‌های بازاریابی چندسطحی در قانون جمهوری اسلامی ایران اختصاص یافته است. در فصل آخر كه شامل نتیجه‌گیری از بحث‌های انجام شده می‌شود، به شیوه طراحی شركت‌های چندسطحی، لزوم قانون‌گذاری و توجه دولت نسبت به این مقوله، و یادآوری چند نكته پرداخته شده است. * ارزیابی اساتید حاضر در جلسه دفاعیه نسبت به ‌پایان‌نامه چه بود؟ خوشبختانه همه اساتید نسبت به محتوای ‌پایان‌نامه نگاهی همراه با تحسین داشتند، هرچند ایرادات شكلی نیز به ‌پایان‌نامه گرفته شد. یكی از اساتید هم پیشنهاد چاپ ‌پایان‌نامه را به نمایندگان مركز مدیریت حوزه علمیه دادند. البته قبلا هم از طرف گروه پژوهشی فقه دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی نسبت به چاپ آن اعلام آمادگی شده بود. * در پایان اگر صحبت دیگری دارید بفرمایید؟ از تمامی اساتید محترمی كه در روند تحقیق، تدوین و ارائه این ‌پایان‌نامه به بنده كمك كردند صمیمانه تشكر می‌كنم. حجت‌الاسلام والمسلمین ربانی بیرجندی استاد راهنما، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مروارید استاد مشاور و همچنین محقق گرامی مهندس داوود صمدی كه با ارائه مستندات خود در این‌باره به من یاری دادند
منبع: شبکه اجتهاد

hamidhp73
May 18th, 2014, 23:21
واقعا برای تمامی انسان ها متاسفم که نمیتونن تغییر رو قبول کنند این کار 65 سال تو امریکا وجود داره و 2 ساله که وارد ایران شده و شما میگید قدیمی شده ... وزیر محترم صنعت معدن تجارت از اون به عنوان یک شغل مدرن یاد کرده
... هرکسی که مشکل داره میتونه مجوز هارو ببینه و اگه قانع نشد به سایت وزارت صنعت بره و باز اگه قانع نشد میتونه بره وزارت اطلاعات طبقه نهم سوال کنه و اگه باز قانع نشد باید بگم که خودش رو به خواب زده و نمیشه بیدارش کرد. زمانی میرسه که همه وارد این کار میشن ولی دیگه مثل الان نیست .
زندگی یک شوخی نیست باید با جدیت با اون برخورد کرد .
هرکسی میتونه فکر کنه که این کار خوب نیست یا خوبه ولی اونی که موفق میشه اونی هست که با اطلاعات حرف زده .... پس بی اطلاعات حرف نزنید

inga
May 18th, 2014, 23:26
2 سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز من شرکت های هرمی 2 سال پیش به ایران اومدن؟

hamidhp73
May 18th, 2014, 23:32
ادامه داستان سال 87 بود که ایران خودش در این رابطه وارد کار شد و سال 90 برای تاسیس شرکت ها فراخوان داد ... 8 شرکت مجوز گرفتن
من چون از این مقاله ها زیاد خوندم دیگه حوصله خوندن کامل اون رو ندارم فقط باید بگم که گلد کوئیست نتورگ ناسالم بود و با هرمی کمی فرق داشت و ایراداتی هم داشت که باعث از بین رفتن اقتصاد کشور میشد و ....
شما اگر کامل تحقیق کنید بعد میتونید قضاوت کنید
من فردا به شماره تماس هایی که در پیام های خصوصی گذاشتید تماس میگیرم پس لطفا تا فردا تحقیقات رو انجام بدید
یا علی هر جا که هستید موفق باشید

- - - Updated - - -

من نتورک سالم رو گفتم 2 ساله وارد ایران شده ..... اون هرمی ها و .... که کم و زیاد 170 شرکت بودن که از زمان پدر من اومدن تو ایران ....دقت کن به کلام

M.Abooali
May 18th, 2014, 23:33
والا شخصا حدود 23 سال پیش با برگه های پنتاگون آشنا شدم ....

گویا شما تازه کار هستید ... آزموده را آزمودن خطاست. البته برخی خودشان باید تجربه کنند.

این کار برنده ای ندارد، فقط شکست هست و بس.

اشتباه نکنید،

ممکن است شما درآمد خوبی هم به دست بیارید ازش، اما این درآمد حاصل از شکست دیگران است نه به معنای زرنگ یا برنده بودن شما.

آن چیزی که در همه دنیا برقرار است دوست عزیز مارکتینک نتورک هست، نه نتورک مارکتینگ. خود بنده تو کدباکس مارکتینگ نتورک دارم، بازاریابی این whmcs خودش یک مارکتینگ نتورک ساده هست.

فرق این دو تا را یک سرچ کن تا بفهمی چه کلاه گشادی سر ملت دارن میزارن.

اما نتورک مارکتینگ، یعنی تجارت و فروش هیچ و برداشتن کلاه اطرافیان و بس.

- - - Updated - - -

والا شخصا حدود 23 سال پیش با برگه های پنتاگون آشنا شدم ....

گویا شما تازه کار هستید ... آزموده را آزمودن خطاست. البته برخی خودشان باید تجربه کنند.

این کار برنده ای ندارد، فقط شکست هست و بس.

اشتباه نکنید،

ممکن است شما درآمد خوبی هم به دست بیارید ازش، اما این درآمد حاصل از شکست دیگران است نه به معنای زرنگ یا برنده بودن شما.

آن چیزی که در همه دنیا برقرار است دوست عزیز مارکتینک نتورک هست، نه نتورک مارکتینگ. خود بنده تو کدباکس مارکتینگ نتورک دارم، بازاریابی این whmcs خودش یک مارکتینگ نتورک ساده هست.

فرق این دو تا را یک سرچ کن تا بفهمی چه کلاه گشادی سر ملت دارن میزارن.

اما نتورک مارکتینگ، یعنی تجارت و فروش هیچ و برداشتن کلاه اطرافیان و بس.

میدانید گولد کوئست معروف 16 سال پیش دقیقا با همین شعار نتورک سالم و نسل جدید وارد میدان شده بود و از آن پس تقریبا همه شرکت ها یکی از شعارهاشون این است که نسل جدید ما تجارت است و سالم است و ما مثل قبلی ها نیستیم.

هندوانه باهوشی میزارند زیر بغل همدیگر و کلاه گشاد سر همدیگر ...

hamidhp73
May 18th, 2014, 23:39
به پست قبلیتون نگاه کنید من نتورک سالم رو گفتم 2 الی 3 سال و اون هرمی ها از زمان پدر من بوده ....
واقعا متاسفم که طرز تفکری دارید ....مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه همینه یه زمان بدون اطلاعات همه رفتن تو این کار و حالا باز هم بدون اطلاعات دارید از یه کار دیگه فرار میکنید

M.Abooali
May 19th, 2014, 00:16
hamidhp73 (http://www.webhostingtalk.ir/member/100784/)،

مار گزیده کجا بود عزیز دل من.

همین وست ویژن که دیگر بزرگ تر تو ایران نداشتیم ... ما سر جریان سایتش باش بودیم خودشان را کشتند و اگر اراده کرده بودم لول 1 شرکت بودم. اما ترجیح دادم فقط بابت زحمتی که برای سایت کشدیم دست مزد بگیرم تا از شکست دیگران میلیونر بشم و به آرزوهام برسم.

هر چقدر بیشتر در منجلاب این شغل فاسد فرو برید، تنها تر خواهید شد. بنده ای که دارم این نصیحت را به شما میکنم از سر ندانستن نیست، البته بنده عهد بستم با خودم نظر به مسائلی دیگر حتی خدمات فنی هم به این دست مشاغل فاسد ارائه نکنم.

مطمئن باش اونطور که من ساختار و جیک و پوک های مالی این شبکه ها را بلدم، اساتید و بهترین پرزنترهای همین شرکت شما در مورد شرکت خودشان بلد نیستند. تجربه هست و دانش. امیدوارم استفاده کنید جای مقابله.

کافیست از خودتان 3 تا سوال کنید، و با وجدان خودتان جواب دهید،

اگر کسی جذب نشد من وقت خودم را صرف چه کاری می کردم؟

اگر کسی جذب شد، من از او خواستم وقتش را صرف چه کاری کند؟

و اگر به قول شما از این فرصت طلایی استفاده کردین و به آرزوهاتون رسیدید، از خودتان بپرسید آیا آرزوهای من ارزشش را داشت؟

از نظر فنی، شما را می برند به حاشیه مطلب، اصل و حقیقت ماجرا را فراموش می کنید، چون حرف از آرزوهای شما و پول در میان است،

روابط منطقی و ریاضیاتی برای شما طرح می کنند که بماند همان ها هم خالی از اشکال نیست، دولت و مراجع تائید کردند و ...، اینها همه کشک است. خیلی خنده دار است انسان شروع کارش با برچسب زدن باهوش و احمق به دیگران باشد. شاید برعکس باشد و جمعی احمق در حال برچسب زدن به جمع باهوش جامعه باشند ;)

بگذریم سخن دراز است. من معتقد هستم اگر میخواین این کار را بکنید حداقل با خودتان صادق باشید و بدانید شغل فاسدی دارید، حتی اگر 100 تا مجوز دولتی براش صادر شده باشد.

hamidhp73
May 19th, 2014, 08:26
این کار برای کسی ضرر نداره چون جنس عا به قیمت هست و زندگی کسی نابود نمیشه . شما میخوای مثلا کرم مرطوب کننده از بیرون بخری از این جا میخری با کیفیت عالی و قیمت مناسب حالا ایا شما زندگی کسی رو نابود کردی ؟
فروشنده ها هم که دارن کار میکنن و سود میبرن پس زندگی این هارو هم نابود نکردی . اصلا نابود کردن زندگی این وسط معنی نداره . 100درصد سود هست و هر دو طرف برنده .
باز هم میگم شما فکرتون بسته هست و قدرت و یا شاید جرات فکر کردن رو راجع به نتورک ندارید و همش اونو به هرمی ها میچسبونید . خواهشا کمی فکر کنید .
توی شرکت ما همه این ها رو توضیح میدیم . پس دلیلی نداره برای شما توضیح بیشتر بدم یا علی

M.Abooali
May 19th, 2014, 17:01
توی شرکت ما همه این ها رو توضیح میدیم .

واقعیت روشن تر از اون است که با توهین و احمق خواندن دیگران بخواین بپوشونیدش دوست عزیز.

این سبک تحریک کردن ها که شما ذهنت بسته هست و این حرف ها ماله دهه 70 و 80 ایران بود و فقط انسان های بی مایه را ممکن است تحریک کند. کسی که اهل فکر و اندیشه باشد، هیچ وقت اجازه نمیدهد احساسش و ترس از توهین شدن بهش باعث بشود عقلش را کنار بگذارد.

شما میدونید چرا لیدراتون میگن تو نت تبلیغ نکنید؟ چون منطقی در کار نیست که بشود عمومی بیانش کرد، در حقیقت باید به صورت انفرادی و در شرایط خاص روانی حرف ها را به خورد مخاطب داد، ... تا قبول کند که همه چیز منطقی است.

اگر نه در حالت عادی به خصوص در جمع هیچ آدم عاقلی توجیحات این سبک مشاغل را منطقی نمی بیند. اما خوب در شرایط روانی خاص و خصوصا که از شما میخواهن از نزدیکان شروع کنید که از رودرواسی اون افراد هم بهره کامل برده شود ...

به هر حال شما ما را ذهن بسته بخوان، اگر باهوش باشید (البته نه از ان سبک که هندوانه زیر بغل میزارند تو این شرکت ها و به معنای واقعی) خیلی زود خودتان به درک درست از کار خواهید رسید.

modiranhosting
May 19th, 2014, 17:06
ضمن عرض سلام

دقیقا حدود 3 هفته پیش یکی از دوستان تا دم به دام افتادن پیش رفته بود بهشون پیغام خصوصی دادم که بیان اینجا و از زبون خودشون بشنویم.

به اسم بازاریابی اینترنتی !!!! :114:

Iran Tech
May 19th, 2014, 17:06
بی سوالیه؟ :دی
خوب بگو چه کاریه آقا

hamidhp73
May 19th, 2014, 22:36
سلام .
اینکه حق تبلیغ از اینترنت یا هرجا دیگه نداریم جزو قوانین هست و در فرم قرارداد در بند های ان گفته شده که یک بازار یاب فقط از طریق کلام باید فعالیت کنه پس از قوانین ما به سود خودتون سو استفاده نکنید.
دوم من نه اجباری دارم نه این که میخوام به کسی توهین کنم بلکه از ته دلم حرف میزنم .. شما دلیلی دارید که این کار غیر قانونی هست بگید تا من قبول کنم .
وقتی که کار های این چنینی غیر قانونی بود همه با کله میرفتن حالا که یک کار قانونی هست همش بهانه ... من حرفی ندیدم که از شما منطقی باشه ومطمئن هستم که نمیتونید حرفی منطقی خلاف حرف منطقی بزنید .
و فقط میگید یه روزی میفهمی... چی رو میخوام بفهمم خوب بگید شاید متوجه شدم ...
چرا اینقدر مبهم بهانه گیری میکنید.
درود بر شما

modiranhosting
May 19th, 2014, 22:42
سلام .
اینکه حق تبلیغ از اینترنت یا هرجا دیگه نداریم جزو قوانین هست و در فرم قرارداد در بند های ان گفته شده که یک بازار یاب فقط از طریق کلام باید فعالیت کنه پس از قوانین ما به سود خودتون سو استفاده نکنید.
دوم من نه اجباری دارم نه این که میخوام به کسی توهین کنم بلکه از ته دلم حرف میزنم .. شما دلیلی دارید که این کار غیر قانونی هست بگید تا من قبول کنم .
وقتی که کار های این چنینی غیر قانونی بود همه با کله میرفتن حالا که یک کار قانونی هست همش بهانه ... من حرفی ندیدم که از شما منطقی باشه ومطمئن هستم که نمیتونید حرفی منطقی خلاف حرف منطقی بزنید .
درود بر شما

لطفا برای این کار پر سودتون با بنده تماس بگیرید >:)

matin_gh
May 19th, 2014, 23:04
ببخشید احیانا شما منظورتون از نتورک مارکتینگ همون کمپانی QI نیست؟؟؟
که الان جدیدا افتادن به جون جوونا و با حرف های قشنگ شون سعی می کنند که طرف رو جذب کنند و یکی از بند هاشون همین موردی هست که اشاره کردین: به صورت عمومی تبلیغ نکنید!
دلیلتون هم اینه که : دولت به ما اعلام کرده است که اگر تبلیغ علنی نکنیم ، با ما کاری ندارد.
و بندهای دیگه تون: فرد مورد نظر معتاد نباشه! خانم نباشه! به سن قانونی رسیده باشه! و ....
برای قانونی جلوه دادن کارتون هم میگید که سایت ما فیتر نیست پس اگه غیرقانونی بود فیتر میشد!! یا دولت اجازه کار به ما نمی داد در صورتی که الان چند تا آفیس در سطح شهر داریم و ...

یه مطلبی در خصوص همین شرکت qi بود الان پیدا نکردم بعدا لینکش رو میذارم براتون.

matin_gh
May 20th, 2014, 14:03
دوستان این مطلب رو حتما بخونید

درباره کوئست اینترنشنال (QI) چه می دانید؟ (http://www.pakbaz.ir/%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%87%D8%B1%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%B4%D9%86%D 8%A7%D9%84-qi-%DA%86%D9%87/)

M.Abooali
May 20th, 2014, 14:29
سلام .
درود بر شما

منطق شما از درود دادن در پایان کلام مشخص است ..

بنده که شفاف صحبت کردم، جایی مبهم نبود. شما متوجه نمی شید، دلیل بر ابهام کلام بنده نیست.

بنده عرض کردم 100 مجوز داشته باشد هم تفاوت نداره این شغل فاسدی هست. بر خلاف شغل بسیار پر سود و البته نیازمند زحمت بازاریابی یا همان مارکتینگ نتورک.

ببین دوست عزیز، شما محاسباتت غلط نیست، معیارات غلط است. در حقیقت ترازوت اشکال داره نه نمایشگرش.

بحث بی فایدست. قرار نیست همگان همه چیز را بفهمند.

بدرود.

hamedwolf
May 20th, 2014, 15:36
احتم شركت‌های بازاریابی چندسطحی و شرکت های هرمی

http://www.maalem.ir/images/white.gif

- - - Updated - - -

لطفا بهتره ه فتا یکی خبر بده تا این جور افراد زودتر دستشون رو شه

medicalrecord
May 20th, 2014, 15:42
سلام

- - - Updated - - -

سلام
احتمالا کار هرمی هست

dwr969
May 20th, 2014, 15:56
با سلام

به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی به دنبال این قبیل کارها نباشید.
این رو از روی تجربه 3 ساله از سال 1383 تا 1386 دارم می گم.
اوج کار این جور شرکتها!!!

موفق و پیروز باشید