PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داون کردن سایت

#elahe#
May 18th, 2014, 21:21
سلام
من یه سایت دارم
که میخوام برای دو سه روز داونش کنم
پنلش هم سی پنل هست

مهم نحوه داون کردن نیست
مهم اینه که چه بهانه ای برای یک مشتری سریش بیارم که قانعش کنم
مشتری هم یه آدم فنی هست و میخوام بهانه ای بیارم که نتونه اصرار کنه

Yas-Host
May 18th, 2014, 21:27
سلام
من یه سایت دارم
که میخوام برای دو سه روز داونش کنم
پنلش هم سی پنل هست

مهم نحوه داون کردن نیست
مهم اینه که چه بهانه ای برای یک مشتری سریش بیارم که قانعش کنم
مشتری هم یه آدم فنی هست و میخوام بهانه ای بیارم که نتونه اصرار کنه

تغییر آی پی دامین در بخش advanced dns

mh1376
May 18th, 2014, 21:28
کد رفرش 100 بار در ثانیه رو در ایندکس قرار بدید

#elahe#
May 18th, 2014, 21:51
تغییر آی پی دامین در بخش advanced dns

کد رفرش 100 بار در ثانیه رو در ایندکس قرار بدید

لطفا کمی بیشتر توضیح بدید
مثلا تغییر آی پی چیکار میکنه ؟
اونجا چهار تا فیلد هست . اونا رو باید چی پر کنم؟
به طرف بگم چه بلایی سر سایت اومده ؟

و یا همین کد رفرش
کارش چیه ؟
بار رو منابع زیاد نمیشه ؟
چه کدی باید اضافه کنم؟

Yas-Host
May 18th, 2014, 21:59
لطفا کمی بیشتر توضیح بدید
مثلا تغییر آی پی چیکار میکنه ؟
اونجا چهار تا فیلد هست . اونا رو باید چی پر کنم؟
به طرف بگم چه بلایی سر سایت اومده ؟

و یا همین کد رفرش
کارش چیه ؟
بار رو منابع زیاد نمیشه ؟
چه کدی باید اضافه کنم؟

بگید هاست به دامین متصل نیست و ریکورد ها مشکل دارد(البته اگر وارد باشد میتونه رفع کنه)

mh1376
May 18th, 2014, 22:04
دقیق نمیدونم کدش چی هست ولی روی http کار میکنه و رفرش میده بعد چند ثانیه میزنه time out شایدم کلا صفحه سفید بمونه

- - - Updated - - -

کل محتویات پوشه ایندکس رو تغییر بده و سطح دسترسی رو محدود کن ارور 503 دریافت میکنه طرف

روش بعدی اگه از فایرفاکس استفاده میکنه یه سایت رو شما باز کن تایم ات بده بعد با دکمه ctrl + u کد های صفحه رو کپی کن و تو سایت خودت بزار :دی صفحه تایم ات براش باز میشه و فکر میکنه واقعا تایم اته

hamid.soltani92
May 18th, 2014, 22:16
راهی که جناب سنجری معرفی کردن خیلی حرفه ای تر از راه دوست دیگمون هست.
راهی که ایشون فرمودن برای مرورگر های قدیمی خوبه اما تو مرورگرهای جدید خیلی تابلو میشه! کاربر با ارور page is not redirecting properly مواجه میشه و متوجه داستان میشه کاملا.

mh1376
May 18th, 2014, 22:17
راهی که جناب سنجری معرفی کردن خیلی حرفه ای تر از راه دوست دیگمون هست.
راهی که ایشون فرمودن برای مرورگر های قدیمی خوبه اما تو مرورگرهای جدید خیلی تابلو میشه! کاربر با ارور page is not redirecting properly مواجه میشه و متوجه داستان میشه کاملا.

خب تو روش اقای سنجری اگه هوز بگیره متوجه نمیشه؟

hamid.soltani92
May 18th, 2014, 22:19
خب تو روش اقای سنجری اگه هوز بگیره متوجه نمیشه؟
نه. متوجه نمیشه. ریکورد های دی ان اس دامنه همون قبلی ها هستن، فقط آی پی ها عوض میشن.

#elahe#
May 18th, 2014, 22:22
بگید هاست به دامین متصل نیست و ریکورد ها مشکل دارد(البته اگر وارد باشد میتونه رفع کنه)
قرار نیست طرف دسترسی داشته باشه که بتونه رفع کنه
اون یه مشتری هست که فقط اطلاعات فنی داره و میخوام یه بهانه ای باشه که حداقل بتونم سایت رو بالای 3 روز داون نگه دارم و از شرش خلاص شم

متصل نبودن هاست به دامین چقدر زمان میبره تا رفع بشه در حال واقعی ؟

M.Abooali
May 18th, 2014, 23:21
مطلب گنگ هست.

شما وبمستر هستید یا ادمین سرور؟

اگر از خرید سرور از دیتاسنتر تا بالا آوردن یک هاستینگ و انتقال سایت همه کانفیگ ها را بخوایم محاسبه کنیم زیر 2 روز زمان نیاز هست. که تازه یک روزش هم تاخیر در تحویل سرور از طرف دیتاسنتر مد نظر قرار گرفت، اگر نه تحویل فوری باشد شما زیر 24 ساعت میتونید سایت را بالا بیارید. دوره ریسلو شدن های طولانی دامین ها هم که دیگر گذشته و به ندرت دامینی بیش از 24 ساعت طول بکشد ریسلو شدنش، بله یک زمان بود تا 3 روز هم ممکن بود طول بکشد اما الان ir خودمان که دستی هم باید تائید باشه تازه بعد بره برا ریسلو شدن زیر 24 ساعت ست می شود، بین المللی ها که دیگه معمولا به 12 ساعت نمی کشد.

بنابراین تقریبا همه مشکلات سرور زیر 24 ساعت قابل حل است، مگر هارد سرور مشکل پیدا کرده باشد و مثلا قرار باشد حجم سنگینی دیتا ریستور شود. یا مثلا بحث انتقال و ریستور بک آپ و امثال اینها باشد.

اگر هم دنبال ساده ترین و سریعترین راه (چه اجرا چه بازگشت سایت) هستید، خوب دسترسی شاخه publice_html را ببرید رو 0000 .

#elahe#
May 18th, 2014, 23:41
خب در این صورت خطاب 403 Forbidden خواهد داد
که فکر کنم همه دلیل این خطا و راه حلش رو میدونند :|
من میخوام یه خطائی باشه که طرف مقابل اینطور فکر کنه که رفع خطا دست من نیست و باید سه چهار روز منتظر باشه

mh1376
May 18th, 2014, 23:49
از توی سی پنل میشه