PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : websitepanel

raminramz
May 17th, 2014, 23:55
سلام
مشکلاتی پی در پی در websitepanel برای من به وجود میاد
یه مدت نمیشد سایت اضافه کرد درایو hostspace رو ادیت کرده بودم
الان پاک کردم دوباره نصب کردم هر چی نصب میکنم این ارور رو میده
IIS7 (http://94.182.162.107:9001/)
تو تنظیم dns هم مشکل دارم
لینوکس کار کردم با سرور ویندوز کار نکردم نمیدونم پایه و اساسش چطوریه
کسی هست بتونه کمک کنه
جبران هم میکنم چند تا سایت پر بازدید دارم برای چند ماه بنر و .. رو قرار میدم

majidisaloo1
May 18th, 2014, 00:17
اگر خواستید دسترسی را برایم ارسال بکنید شاید بتونم کمکتان بکنم
ویندوز یک چیزی نیست که بشه به این راحتی در موردش بحث کرد باید بررسی و رفع مشکل بشود

khanihost-ir
May 18th, 2014, 09:39
وب پشمک تالک !!! :d

majidisaloo1
May 18th, 2014, 14:19
وب پشمک تالک نوین یک شرکت است؟:دی
استارتر هم لطفا در صورت تمایل اطلاعاتش را بفرسته براش چک و در صورت امکان رفع بکنیم

raminramz
May 18th, 2014, 17:02
اگر خواستید دسترسی را برایم ارسال بکنید شاید بتونم کمکتان بکنم
ویندوز یک چیزی نیست که بشه به این راحتی در موردش بحث کرد باید بررسی و رفع مشکل بشود

اطلاعات remote desktop رو فرستادم

تبلیغتون رو میزارم تو سایت rzdownload.com که رنک 4 گوگل بود الان شده 3 باز میره بالا با forum.rzdownload.com که اکثرا وب مسترن
+ سایت پر بازدید djhf.ir (فسنقری :دی) با روزانه 10 هزار ip و حدود 80 هزار
ممنون اگه مشکل من رو حل کنید
سادست اما اصلا من با ویندوز کار نکردم

raminramz
May 18th, 2014, 17:11
اطلاعات توی websitepanel مهم نیست اگه پاک بشه دوباره نصب بشه فقط اطلاعات توی hostspace مهمه که کاری نداره با websitepanel
سرور توی ایرانه

- - - Updated - - -

وب پشمک تالک !!! :d

چه عرض کنم :)))

majidisaloo1
May 18th, 2014, 18:50
دلیلش این است :
Server Error in '/' Application.Client found response content type of 'text/html; charset=utf-8', but expected 'text/xml'.
The request failed with the error message:
--
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Login failed for user 'WebsitePanel'.</title>
<meta name="viewport" content="width=device-width" />
<style>

میگه به دیتابیس نمیتونه دسترسی داشته باشد
موردش از mysql هست که یا باید رفعش بکنید یا دوباره نصب بکنید
دوباره وقتی میخواهید نصب بکنید اگر دیتابیس خواست نام دیتابیس را بدهید : sa و با این دیتابیس نصب بکنید
من تایم جهت نصب دوباره ندارم وگرنه خودم برایتان نصب میکردم و یک مورد دیگر اینکه شما mysql را تا جایی که یادم میاد آخرین بار express و نسخه 2008 R2 نصب بکنید

raminramz
May 18th, 2014, 19:26
دلیلش این است :
Server Error in '/' Application.

Client found response content type of 'text/html; charset=utf-8', but expected 'text/xml'.
The request failed with the error message:
--
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<title>Login failed for user 'WebsitePanel'.</title>
<meta name="viewport" content="width=device-width" />
<style>

میگه به دیتابیس نمیتونه دسترسی داشته باشد
موردش از mysql هست که یا باید رفعش بکنید یا دوباره نصب بکنید
دوباره وقتی میخواهید نصب بکنید اگر دیتابیس خواست نام دیتابیس را بدهید : sa و با این دیتابیس نصب بکنید
من تایم جهت نصب دوباره ندارم وگرنه خودم برایتان نصب میکردم و یک مورد دیگر اینکه شما mysql را تا جایی که یادم میاد آخرین بار express و نسخه 2008 R2 نصب بکنید

چشم
mysql رو فقط از اول نصب کنم؟
sql server رو چی؟

majidisaloo1
May 18th, 2014, 23:55
هم اسکیو ال را پاک بکنید و هم وب سایت پنل را
از اول نصب بکنید و اسکیو ال سرورو را express نسخه 2008 R2 را نصب بکنید
پس از نصب در صورتی که از شما هنگام نصب وب سایت پنل نام کاربری و یا رمز خواست از موردی که گفتیم استفاده بکنید اگر اخطار داد در همین تیکت پیوستش بکنید تا ما یا سایر همکاران خدمتتان راهنمایی بکنیم
یک چیزی که هست در سرور های ویندوزی واسه اینکه بدونید مشکل چی است باید در لوکال لینک را باز بکنید
برای مثال خودتان دیدید اخطاری که کاربر میدید هیچ دلیلی را نشان نمیداد اما اخطاری که در سرور برایتان باز کرده بودم دقیقا مشکل را گفته بود

raminramz
May 20th, 2014, 22:12
ممنون
الان همه چیز حل شد اما رسیدم به مشکل قدیمیم
موقع ساخت دامنه و وب سایت این ارور میاد
Error creating domain

majidisaloo1
May 20th, 2014, 22:35
ممنون
الان همه چیز حل شد اما رسیدم به مشکل قدیمیم
موقع ساخت دامنه و وب سایت این ارور میاد
Error creating domain

خوب deatil دیگه چی میده؟
شما سرویس ها را وصل کردید مثل دی ان اس سرور و...؟

viva
May 20th, 2014, 22:44
اگر موقع بالا آوردن سایت iis نشون میده شما dns ها و زون های اونها رو درست تنظیم نکردین .

raminramz
May 21st, 2014, 04:09
خوب deatil دیگه چی میده؟
شما سرویس ها را وصل کردید مثل دی ان اس سرور و...؟

http://up.rzdownload.com/2013/01/140062915580131.png

Page URL: http://94.182.162.107:9001/Default.aspx?pid=SpaceWebSites&mid=78&ctl=add_site&SpaceID=2
Logged User: serveradmin
Work on Behalf: raminramz
Hosting Space: 2
Stack Trace: System.Web.Services.Protocols.SoapException: System.Web.Services.Protocols.SoapException: Server was unable to process request. ---> System.Exception: Error executing 'ADD' task on 'tarahesite.com' WEB_SITE ---> System.ArgumentNullException: Value cannot be null.
Parameter name: path1
at System.IO.Path.Combine(String path1, String path2)
at WebsitePanel.EnterpriseServer.WebServerController. AddWebSite(Int32 packageId, Int32 domainId, Int32 packageAddressId, Boolean addInstantAlias)
--- End of inner exception stack trace ---
at WebsitePanel.EnterpriseServer.WebServerController. AddWebSite(Int32 packageId, Int32 domainId, Int32 packageAddressId, Boolean addInstantAlias)
--- End of inner exception stack trace ---
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtoc ol.ReadResponse(SoapClientMessage message, WebResponse response, Stream responseStream, Boolean asyncCall)
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtoc ol.Invoke(String methodName, Object[] parameters)
at WebsitePanel.EnterpriseServer.esWebServers.AddWebS ite(Int32 packageId, Int32 domainId, Int32 ipAddressId)
at WebsitePanel.Portal.WebSitesAddSite.AddWebSite()

یک سری تنظیمات انجام دادم فکر نکنم درست باشه