توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست تغییر در این کد php برای آپلود فایل
espad
May 17th, 2014, 13:17
سلام دوستان
کسی میدونه در فایل addshekayat.php چیکار باید بکنم تا قسمت آپلود علاوه بر عکس فرمت های zip , rar و... هم آپلود کنه ؟
و در فایل shekayat.php در قسمتی که تصویر رو نشون میده اگر تصویر بود نشون بده و اگر فایل فشرده بود ی آیکن نشون بده با لینک دانلودش
ممنونم میشم اگه کمک کنید برای پروژه دانشگاه می خوام .
M.Abooali
May 17th, 2014, 14:49
البته اصلا شیوه آپلود شما به درستی بررسی کننده Mime/type فایل ها نیست و به سادگی میشود دورش زد و عملا امنیت بسیار پایینی داره این شیوه کنترل پسوند ها.
با کد بالا ما اول پسوند فایل را کشف و برابر متغیر file_ext قرار دادیم.
البته شیوه های دیگه ای هم هست برای کشف پسوند، اما این شیوه نه به نصب بود image_gd روی سرور نیاز دارد، و نه تابع مرورگر است (قابل دور زدن به راحتی نیست).
سپس با قیاس type فایل، پسوند مورد نظر را به انتهای نامش اضاف میکنیم.
من براتون 3 تا پسوند را گذاشتم، اگر خواستید می توانید دیگر پسوند ها را نیز مجاز کنید، کافیست شرط جدید برای اون پسوند به کد اضاف کنید، این هم Mime/type های پر کاربرد:
// open office
'odt' => 'application/vnd.oasis.opendocument.text',
'ods' => 'application/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet',
البته اگر بیش از 5 مورد خواستید استفاده کنید بهتره از array یا توابع کامل تر بهره ببرید که بیخود اسکریپت سنگین نشود.
یک شرط هم آخرش هست که در صورتی که پسوند جزو موارد تعریف شده شما نبود پیغام خطا نمایش داده شود. می توانید به جای نمایش پیام مثلا کاربر را هدایت کنید به صفحه خطا یا ... .
- - - Updated - - -
امیدوارم کدها جواب دهد، چون اسکریپت کامل شما اینجا نیست، امکان تست نبود.
چون پروژه دانشگاه هست، قسمت دوم درخواست را گذاشتم خودتان با نگاه به کدهای قسمت اول کشف کنید.
دوست عزیز
هنوز هم فقط فایل های gif آپلود میشه
ولی فایل های zip و rar آپلود نمیشه
اسکریپت کامل رو میزارم
ممنون
M.Abooali
May 17th, 2014, 21:16
من تعجب هستم، سری قبل خیلی پر اشتباه کد را اینجا گذاشتم برات. اصلا نیاز نیست به اون شکل کار بشود. یک راه حل ساده تر هم بای شناسایی type فایل ها به کار بردیم که راحت مستقیم شما پسوندش را بزنید. البته ساده تر از شیوه بالا قابل دور زدن هست اما خوب برای پروژه شما مشکلی نیست ;)
فقط در صفحه نمایش شکایت ها، دیگه باید همین شروط را اعمال کنی تا پسوند صحیح فایل کشف بشه و بعد از کشف پسوند فایل شرط بنویسی که اگر zip بود مثلا آیکون خاص خودش نمایش داده بشه یا مثلا اگر عکس بود خود عکس نمایش داده بشه و ....
espad
May 17th, 2014, 21:25
خیلی ممنونم دوست من
خیلی لطف کردید
M.Abooali
May 18th, 2014, 15:33
در پیام خصوصی فرموده بودین مشکل دارید هنوز، این محتویات فایل هست، که من کاملا تست کردم آپلود هم می کند:
ممنون از پاسخگوییتون
ولی هنوزم آپلود نمیکنه
به ظاهر در خود برنامه آپلود میشه و داخل صفحه نشون داده میشه ولی هیچ فایلی به پوشه مورد نظر که همون pic باشه منتقل نمیشه .
espad
May 19th, 2014, 13:00
دوستان کسی نمی دونه مشکل کجاست ؟
تا عصر باید تحویل بدم پروژه رو
M.Abooali
May 19th, 2014, 16:45
فایل منتقل میشه دوست عزیز، من تست کردم.
تنها مسئله این است که شما دارین رو php نسخه چند تستش می کنید؟
من با 5.3.5 تست کردم بدون مشکل، هم فایل آپلود شده و به مسیر صحیح هدایت می شود و هم پسوند فایل درست تفکیک می شود. شما با این نسخه تست کنید.
espad
May 19th, 2014, 18:34
برای wamp نسخه php هم 5.3.8 نمی دونم چرا نمیشه
امروز باید تحویل می دادم تا فردا صبح وقت گرفتم ازش
ممنون که وقت میذارید و جواب میدید